Söndagen som gått.

Imorse eller i förmiddags hann jag bara stiga upp ur sängen sen kom bröderna C & M förbi på kaffe! Efter det gjorde vi oss iordning och min räddare för dagen hörde av sig, Petra. Så fick även resten utav dagen att gå. Åkte in till HC och skyndade oss igenom några butiker, fyndade ett par jeans!



.. Inte illa för 99 kr ;-)

Sen blev det Leons på det och hemåt för kaffe! 

Så nu har vi precis sagt "hej då" till P & J och sitter i soffan och kollar på Norbit!



Marknad och miljöträning.

Går dagen spenderades med brorsorna Micke & Christer. Åkte in till stan för att besikta bil, blankt! Efter det cyklade jag till P för en kaffe. 

Idag gick vi upp tidigt! Skulle vara inne i stan vid 8.30 tiden. Åkte och plockade upp mormor. Lämnade Tyson hos mamma som har fått buas med Kelly idag. Vi mötte sen upp Micke, Lotta och Nadja, sen for det in till stan för att hoppa in i Christer och Stinas bil och åka vidare till marknaden i Malmköping. Sååå mycket folk och så myycket stånd! Viva var även med för att miljötränas, gick jätte bra! 

En händelse! Vi gick där med Viva i famn bland stånden för att hon inte skulle bli trampad på. Så möter vi en tant i 40-50 som gick med en, som i första hand uppmärksammades som en barnvagn, men i själva verket var en "hund-vagn". En rosa. Kollade under suffletten där en tjock, stor nakenhund låg. "Namen! Titta, en kompis!! Ser du, det var en kompis!". Skämdes en gnutta åt en henne faktiskt. Kom även fram en tant som slet tag i mig i armen och gav Viva en puss hon förklarade även att hon inte alls kunde med människor men däremot var helt hundfrälst. Otippat nog kom även två MC-knuttar fram och sa med den töntigaste rösten "Naaamen, guuuu så söt. Puttinutt!". 

Det gick hur som helst jätte bra och hon sov så gott som hela vägen hem sen. Blev en liten piknik paus för våran del på vägen hem. 

Väl hemma i Sörping kom det jorden regnskur så var bara att springa in till mamma och plocka upp världen bästa Tyson och sen in i bilen för att köra hem.
Nu är det soffläge som gäller! Är super trött, hundarna också! Kvällen är än sålänge oplanerad, får se om något dyker upp. Annars blir det lungt, kan vara skönt det också efter en dag med trängsel och hetta.

Bjuder på lite dåliga mobil-bilder från piknik pausen,












Den jag hittade på marknaden var dessa skor ..



Fräscha va? Nu är det dags att göra mig av med mina gamla! Har alltid sån separationsångest från skor! Hatar att slänga!! Men måste ju tyvärr byta ut dojjerna i skohyllan ibland :-)



Såhär ser det ut hemma hos oss för tillfället! Trötta hundar, då kan man också vara trött med gott samvete :-)


...

Vart tar all min tid och ork vägen?


Mys besök!

Nu går det lite bättre för mig igen. Johan kusin kom senare på besök. Blev sockerkaka och kaffe, satt och flumma ett tag. Jag var på sånt humör, visste inte riktigt om jag skulle lägga mig ner och tjuta eller om jag skulle skratta. Det blev en blandning utav det och det fick min stackars kusin lida för. 

Sen kom även T hem och straxt där efter kom Petra & Johan. Blev kaffe och sockerkakan tog slut rätt fort där :-) Mysigt! Vi satt som vanligt på ballen och myste. 

Nu har denna över-tröttheten gått över till riktig trötthet, skallebank också! Skulle kunna somna ståendes tror jag.

Nej, det här får snart kallas en dag.



En bra dag som vände till det sämre.

Imorse for jag upp ur sängen rätt så sent. Duschade, slängde in en sockerkaka i ugnen, laddade kaffebryggaren sen kom efterlängate Natta hit! Jätte mysigt, satt och pratade på ballkongen i timmar. Har det alltid lika mysigt med henne! 

Sen så diskade jag och började med maten! 



Och ungefär HÄR! Började min dag gå dåligt (glad hund till vänster). Maten blev iallafall gjord sen var det dags att gå ut med hundarna. Tog en i taget, först Viva. Sen Tyson. När jag hör en hund skälla som tusan! Vårat köksfönster var öppet, garanterat Viva. Har aldrig hört henne så förut när vi lämnat lägenheten. Bara att börja om med ensamhets träningen OCH rumsrenheten! Pust! Tur att hon är söt.



Gissa vad?



Tyson är nog numera 10 kg lättare! Har fått låna en rykt sten av P. Tyson älskar den. Har borstat över en timme, och han höll på att slumra till var 5e minut. Dessutom effektiv, två flugor i en smäll! 

Har även hunnit dammsuga, cred till mig! Tvättstugan är snart klar, sen blir det en dusch på det här och ännu lite mer städning. Yes! Ni kan bara ana hur stökigt det är om man behöver ägna sig så mycket tid till att städa. 



Morgon göra.

Tvättmaskinerna rullar på för fullt nere i källaren likaså torktummlare och torkskåp. Jag har precis tagit mig en kopp kaffe och ska straxt sätta fart med en storstädning utav lägenheten!

Först ska dessa monster ha käk ;-)



Tyson njuter av den svala ballkongen imorse.




Fullt upp.

Dessa dagar har jag varit dålig på att blogga, men tiden har inte funnits till!

Jag har spenderat dom med att,

- Montera möbler (matbord med stolar, skänk, byrå i hela 3 dagar!!) åt min mamma.
- Spenderat många kvällar med P & J.
- Varit i stan & Viken för att shoppa.
- Kollat bilar (T har sålt saaben).
- Spenderat en dag med bror Christer & Stina.
- Bror Micke har även varit här och förgyllt dagarna.
- Varit ute i sommarstugan med famij, farmor & farfar.
- Lyckats göra mig ovän med grannen.

Har hunnit med en hel del. Har dock varit fullplanerade dagar, från morgon till kväll. Så har inte hunnit sätta mig speciellt mycket vid datan. Så just nu njuter jag lite utav att sitta i soffan och bara känna mig trött och en gnutta rastlös. 

Så nu vet ni vart jag har hållt hus! Imorn blir det nog mer dötid däremot, har tvättstugan kl. 7-14. 

Nu - ska jag njuta över att sitta i min soffa och njuta över att inte göra nåååånting!





Mys-frukost och kanaldans.

Min morgon började vid 7, då laddade jag och Tyson upp för att springa ut. Vi sprang en bit, men sen så vart det så otroligt varmt. Solen stekte på och jag hade glömt att dricka vatten innan vi sprang ut. Inte bra! Blir helt yr. Så vi gick in i skogen och gjorde lite lydnads övningar, så power-walka vi resten utav vägen hemåt. Väl hemma blev det kaffe och säga hejdå till T som åkte iväg till jobbet.

Efter en liten stund kom P förbi! Hon hade även med sig jätte goda frukost mackor. Så vi satt här och käka en mysig frukost medan vi filura på vad som skulle tänkas hittas på idag. Det bar det senare av ner till "stan" för att kolla läget. Jysk, djuraffären, outlet mm. Sen även hem till min mormor på saft och kex. 

När jag kom hem var det bara att springa ut med hundarna. Blev så otroligt trött! Så gick och la mig några timmar. Otroligt skönt och nödvändigt, för nu på eftermiddagen/kvällen ringde pappa. Dom var på besök här i Sörping, så blev att åka upp till kanalen med pappa, Cissi, barnen, Micke, Lotta och lilla Nadja. Min första "kanal-dans" i sommar! 

Nu - är jag hemma igen! Sitter och myser med T framför Tvn. Blir inte mycket mer utav den här dagen. Skönt.

Nu j*vlar!

Funderar starkt på att stänga in hundarna i sovrummet, ta fram flugsmällaren och kanske bli skyldig till massmord! Alla ska bort, dö innan dom erövrar världen! Dom har gått på mina nerver fööör länge nu...








Firande, djuraffären och trevligt avbrott.

Den har dagen har farit iväg! Vart ett trevligt och mysigt besök hos Lotta & Nadja. Firade Lotta lite smått i efterskott. Mamma var även med, så Nadja gick omkring och skrek "Fajmo, fajmo". Så håller hon händerna kupade bredvid munen. Hon är söt hon! Innan dess så var mamma och jag nere en snabbis på stan inne i djuraffären. Kvällarna börjar bli riktigt kalla nu, speciellt om man är ute ett tag. Så tänkte införskaffa Viva en tjockare "tröja". Snygg en också!




Blev avbruten i bloggandet. Bror Christer, Micke & Nury kom förbi och visade upp Christer & Stinas nya bil. Riktigt fin! Nu har jag även hunnit käka mat. Ungefär där jag avslutade sist. Dagen har gått åt till att laga mat och städa!

Nuuu kan blir det lugna puckar! Gör ni?





Trevlig dag med bra folk!

Bluäh! Andra gången jag skriver detta inlägg då det lagga ihop förut! Orkar inte skriva det lika långt så dagen, kortfattad:

Dagen sparkades igång i ottan med en spring runda, sen rensning utav förråd. Snart kom Petra & Johan förbi också, blev kaffe & prat. Dom hämta även upp ett par kartonger. Efter det åkte T & jag vidare till bror Micke, Lotta och faster gull. Nadja var på jätte Sandra-humör idag! Kul. Fastän det första hon fråga var "Boppe?". Men det gick över ;-)

Vi åkte även förbi Braskens på vägen hem ifrån M & L. Blev en feting pizza! Mumma. Så gott. Båda var vrålhungriga. Jag var grinig och bitter för att jag var så hungrig. Men blev genast över mätt och illamående istället. Finns ju inget "lagom" när man svullar pizza. 

Efter det har vi mest legat och latat oss i soffan, super-skönt! T har redan gått och lagt sig jag ska straxt göra desamma! Imorn ska vi upp tidigt för att hämta en "sko-låder/hall-byrå". Ni får se imörra ;-)




Viva för som vanligt mig och Petra sällskap på ballkongen. Tyson gubben också såklart. Hur mycket han än också vill ligga i knät. Så han nöjer sig oftast med att lägga huvudet på ett ben. Tur är väl det!




Hållt igång!

Nu har jag och T precis rensat ur förrådet! Puh! Va mycket skit man sparar på sig. Men nu ser det iallafall någorlunda organiserat ut!

Bjuder på en video från imorse. Tyson bossar Tv-kontrollen idag ;-)






En glimt av solen.

Gick upp kl. 7 idag! Först tog jag Viva på en liten promenad. Sen sprang jag och Tyson ut! 



Underbart väder! När vi var på hemmåtvägen började det dock dugga lite och det vart helt svart på himlen. Men lite solljus på morgon fick jag iallafall ;-)





Sen sprang vi förbi hästarna! Då blir det fart på Tyson han vill så gärna busa med dom men dom förstår ju inte ;-) Han hoppas fram och tillbaka och slår framtassarna i backen. Tänk! I början var han så rädd för dom att han gjorde utfall. Nu är det tvärtom. 

Nu - Har vi iallafall kommit hem. T har gått upp ur sängen och gjort mig mega sällskap (sitter vid andra datan). Blir lite kaffe på det här. Dagen är startad med en underbar morgon!






Matte med tålamod vare!

Har precis tagit Viva & Tyson på varsinn promenad. Eller egentligen var det meningen att Tyson och jag skulle ta och en springrunda. Men han var otroligt stressad idag, så fort han får på sig selet vet han vad som gäller. Det slutade med att jag fick stå ungefär 10-15 i hallen och vänta på att han lugnat ner sig. Det vart mörkt rätt fort så det slutade med att vi gick till skogen och gjorde lite sök och lydnads övningar istället. Men så mycket lättare! Han vart både lugnare och med fokuserad. Hädan efter ska jag ladda upp med en massa tålamod och inte gå ut med en stressad Tyson. Ska lära han att innan man går ut - ska han vara lugn. Önska mig lycka till med mitt tålamod ;-) 

Sen var det Vivas tur. Vi gick en runda runt skogen. När vi gick hemifrån gick hon sakta och försökte undvika att ta ner tassarna på den blöta och smutsiga marken (hon är ju en fin liten dam!). Hemvägen däremot hade hon bråttom! Väl inomhus far hon fram ena änden av lägenheten till den andra. Ni ska se vilken syn det är när den där damen springer! Huvudet bakåt, ner med bakdelen, svansen mellan benen. Sen ser det ut som att hon flaxar med framtassarna i luften framför sig. Sen tvärnit på mattan och ögonen går framåt tillbaka på henne, sen är det full fart in i köket igen osv osv. 

Mina älskade hundar, vad skulle jag göra utan er?

Nu har jag & T lagt oss i soffan. Båda hundarna, även Viva har äntligen lagt sig i varsinn bädd. Får förhoppningvis blir en spring runda med Tyson imorgon bitti skulle jag tro. Även en rensning i förrådet! Skulle blivit av idag. Jag skulle stå där och kämpa medan T var på jobbet. Lättare sagt en gjort. När man öppnar dörren till vårat förråd är det bara som en vägg utav kartonger, hyller, kjolpaket och däck. Så imorn, blir det att sätta T på det där :-)





Lite nytt i garderoben.

Har precis varit nere på ICA och hämtat paket, wihoo!







Den sista är världens mysigaste over size tröja, älskar den! Den rosa var snygg (skrik-rosa igentligen, syns ej så bra på bild), men lite dålig passform. Den första kan vara snygg till vardags. 

Vi lämnade ICA och satte oss i bilen för att åka hem igen, då vräkte regnet ner. Viva vart dyng sur på den korta vägen från bilen till porten. Jag funderar på att ta en spring runda med Tyson. Regnet hindrar inte oss ;-)



Lyckad träning med Viva.

Idag hann jag bara stiga upp ur sängen, ta en promenix med Tyson. Sen kom bror Christer och plocka upp mig och Viva. Vi åkte vidare till Willys för möta upp mormor och ta hennes varor. Hon hade tagit cykeln ner dit, så det slutade såklart med att mormor åkte i bilen med Christer och jag fick ta cykeln. Puuh! Väl uppe hos mormor blev det saft och rostat bröd. Sen höll vi till på hennes uteplats. Där jag även tränade en hel del med Viva. Min fiffiga mormor satte upp grova blompinnar på baksidan, så körde vi slalom med Viva. Hon tyckte det var super kul, fort gick det också! Så tränade vi lite mer på "stanna" vilket hon i stort sett kan nu och även lite inkallning. Tur att hon också älskar falukorv, precis som Tyson. 

Sen har jag haft tvättstugan, diskat och plockat lite. Har sån värk i ryggen ännu! Dessutom känns vädret så jädra tråkigt att den här dagen bara blir slapp i soffan! T kom hem för en liten stund sen också, så nu sitter vi långt ner i soffan med varsinn kaffe. Mys!



Grapparna på besök.

Idag på eftermiddagen så har jag tränat Viva en del. Vi gick ut i skogen och tränade på "stanna", gick super bra! Lite senare hörde bror Christer av sig och sa att han och Nury skulle komma förbi, så jag slängde ihop en kladdkaka och städa upp lite här hemma. Sen hann jag bara börja med maten, så kom dom! Fick vara lite osocial och laga mat, snart kom även T. Blev käk och kladdkaka, tror ni att jag är mätt? Jag är spymätt! Äcklig känsla. Sen kom även bror Micke förbi. Myyschit!









Grapparna! Nej, nu blir det lugnt. Är rätt så seg och har en rygg som värker, SUCK! 





Morgon hurtiga!

Imorse steg jag och Tyson upp kl. 07. Klädde på mig träningkläderna, laddade upp med falukorv. Satte på mig bältet och Tyson dragselet. Sen sprang vi ut! Super skönt. Tyson var på som vanligt, han tycker det är så otroligt kul. Vi sprang den vanliga vägen en bit, tills vi sprang in på en liten grusväg. Hur lång som helst, den korsades även med ett antal promenad rundor ifrån skogs-pojkarna. När vi hade sprungit i nästan en timme, hade vi kommit en bit på vägen. Men tiden fanns inte att springa in på fler stigar och vägar just då. För T skulle snart iväg till jobbet och vi var tvugna att springa hem innan han åkte. Nästa gång ska jag springa ännu tidigare så ska vi utforska fler vägar åt det hållet. Perfekt! 


Nu ligger Tyson och snarkar bredvid mig i bädden, Viva likaså. Mina pluttar! Jag väntar på att T ska ringa sen ska jag nog ta en powernap, har en trasig rygg. Trodde den var bättre men efter rundan imorse så värker den igen. J*la rygg!







Gårdagens besök.

Upptäckte precis att jag inte bloggat sen i söndags, dålig stil!

Igår så gick jag omkring här hemma och städade, odushad med ett snyggt morgon ruffs. Så ringer pappa, vi bestämmer att vi ska ses ungefär en timme senare. Bråttom, bråttom! In i en dusch, rasta hundarna, fortsätta städa undan lite. Sminka mig han jag inte göra, så det fick dom dock stå ut med. 

Jag tog med mig Viva, så åkte vi ner till kanalen. Har en dam som måste stats-vänja sig lite. Fanns så mycket att kolla på och hon ville vara överallt och ingenstans på en och samma gång. Men träna, träna! Vi gick och tog en glass och strosa runt lite i väntan på att T skulle sluta. Han kom så småningom och vi gick till Kina resturangen här i sörping. Super god mat! Kyckling på spett med pomme. Dom andra tog fyra små rätter som också var jätte gott (nalla utav T som satt bredvid mig). Pappa åt tills jag nämnde "Mmm, gott med svamp". - Svamp?!, det var som en biff-röra med massa kantareller i som han hade suttit och ätit. Han hatar svamp! Så han var nog den som lämnade mest på tallriken när vi gick därifrån :-)

Efter maten åkte vi ner till Willy´s för att handla lite. Tyson som alltig förr fått pedigree med kycklingsmak, finns inte att få tag på längre här i Sörping. Så vi testade oxkött, pedigree. Inte bra! Han har gått upp ca 5 kg. Har till och med lagt ut hans täcke på annons för att han har växt ur det ;-) Men nu ska vi testa ett annat foder, kommer dock inte ihåg vad det heter nu. Men det är iallafall kyckling. Fodret och springrunder så ska han nog vara i form snart igen!





Tack pappa & Cissi för en trevlig dag!



Bakis & Petra hela dagen!

Den här dagen har spungit iväg! Bakis-dagen springer alltid iväg. Swiiitch säger det! Har dessutom inte gjort något vettigt. Petra kom däremot hit tidigare idag. Vi har suttit ute på ballen i det underbara vädret. Så vart det en sväng in till stan för att hämta upp lite grejer som Petra skulle ha. Så for det hemmåt igen! Tillbaka till balkongen med hjälp från Petra lite plugg till körkortet och mer kaffe. Sen har vi fixat lunchlådor till T nu, duktigt!





Så nu har jag sagt "hej då" till Petra och godnatt till T. 

Resten av kvällen blir lugn! Inga hårda puckar här inte, blir snart en sisten med kiss-Lisan Viva sen kojjs för min del!



Mår inte som man förtjänar.

Ahh! Sitter med en kopp kaffe. Vaknade dessutom inte för sålänge sen. Igår blev det lite alkhol intag, på något skumt sätt är jag inte med på noterna idag. Tycker jag inte mår som jag förtjänar! Men några kaffe på det här, en dusch, två liter vatten och en ipren så ska jag nog vara återställd igen! 

Blev kubb-match. Killarna vann på fusk ;-) Så kom även min bästa Petra förbi och sen kom Robin förbi och tog en cigg. Det vart en lyckad kväll iallafall! Som avslutades på Shell för en fylle-korv. 



Ohyehhe! 

Nej nej. Nu kaffe!



...

Fanken också! Känner mig lite off. Lite som att jag befinner mig i min egna bubbla men en massa tankar som bara går runt och runt. Trots det så känner jag mig tom. Som att jag grubblar på saker fast aldrig kommer fram till något. Jag kan inte svara på någonting som har med tankar och känslor att göra, för jag vet inte. Har verkligen tappat fotfästet. 

Önska att någon kunde tala om för mig vad jag ska göra, tänka och säga.

Lägenheten!

Jag har ju inte visat lägenheten, våran tvåa.

Så slänger upp lite bilder,









Tadaa! Så bor vi nu förtiden. 

Igår så hade vi sällskap med bror Christer ut till Mem så tog vi varsinn glass där. Mummaa! Tog hallon/saltlakrits och någon nougat glass. Fasiken va gott det var. Dyrt men det kan det få vara värt ;-) Efter det åkte vi raka vägen till Kvarsebo för att träffa pappa m. familj. Blev att sätta sig i båten så snart vi kommit ut. Mysigt! Efter det kom Christer, Stina, Micke, Lotta och lilla Nadja dit också. Blev grill, lekar och fiske på det! Klockan 23 var vi tvugna att dra oss hemåt då sista färjan går. Men mysigt var det! Fick dock ingen fisk. Dom bara åt upp min mask hela tiden, men kroken ville ingen smaka på :-(

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Är ju powermeet, munken in the park och karnevalen i Viken och jag sitter här i soffan! Skärpning Sandra. Nu - sätta fart!





Morgonens händelser.

Vaknade av T imorse, straxt innan min egna väckarklocka skulle ringa. Fick reda på att det precis varit en explosion i Sörping. Obehagligt! Hade även fått ett mms av min bror, som bor i närheten. Stackare som levde i huset!

Min morgon plan var ju att springa ut med Tyson. Gick ut till köket för att kolla väder. Klockan 7 på morgonen och det var redan över 20 grader. Så vi struntade i spring rundan. T och jag tog istället varsinn hund så gick vi en runda. När vi kom hem slängde vi in Tyson aka. Flåsas i en sval dusch. Nu ligger han i bädden och sover. Mysigt! Det var välbehövligt. 





Min trio! Nu ska jag ta och städa upp här hemma. Torka badrummet som för tillfället är fullt utav hundhår ;-) Eh. Resten av lägenheten ser ändå likadan ut så bara att ta fram dammsugarn!






Fina igen.. för en stund iaf.

Den här dagen har nog varit den segaste på länge. Skillnaden är att för en gång skull så är det skönt! Förmiddagen drog vi ut på, sparkade igång dagen på eftermiddan. Åkte en runda till min mormor och sen även förbi mamma. Då sprang timmarna iväg! Så nu har jag hunnit lira "Fear 3". Det borde alla testa ;-) Så har vi även hunnit bada Viva, välbehövligt!



Fick bli en dålig cam-bild. Men det blir jordens skillnad på henne. Tyvärr, håller det bara i sig i sisådär ett par dagar sen sen hon lika risig ut igen ;-) 

Tyson, min älskade Tyson han mår inte alls bra i denna värme! Man känner sig så himla hjälplös. Ska försöka åka till Husby vik imorn och badan! Får se hur mycket klockan blir när hyresvärden har varit här och instrallerat in badkaret (äntligen!!!). Sen ska vi ut till Kvarsebo och åka båt. Jag tror inte Tyson är jätte förtjust i att åka båt så han ska vara hos mamma m. hundarna sålänge och Viva ska väl antingen hålla min mormor eller Tobbes mamma sällskap. Det är så underbart att ha hundvakter som hundarna trivs så bra hos! Tyson blir ju alltid lika glad när han träffar Kelly. Då är det bara bus & mys som gäller. Viva! Puuh! Ni ska se när hon kommer till Tobbes mamma Kerstin eller min mormor. Hon lyser upp och måste springa tio lyckovarv runt lägenheterna. 

Mina älskade hundar!





Trevlans besök.

Denna dag har sprungit på bra! Besök av Benny, kaffe på det! Så kom även Robin förbi en snabbis för en pratstund. Efter det så började vi bli hungriga. Så jag ställde mig och gjorde tacos, mummma! Mamma kom även och åt middag med oss. Straxt därefter skickade Petra sms och frågade om hon kunde komma förbi, vi har haft mys på ballen och jag har även fått måla fransk manikyr på henne. Så roligt! Skulle lätt kunna jobba som en nagelfixare! Lite utbildning skulle förståss krävas då ;-)

Sen har bror Micke varit här på kvällskvisten. Mysigt med besök! Men nu är jag rätt så slut. Viva skulle behöva en dusch, får se om det hinns med för just nu är soffläge nödvändigt! 





Så vad har hänt idag?


Well. Jag och Tobbe åkte och hälsade på ett par kompisar i stan, Lovisa och Ante. Riktigt trevligt, hade mycket att prata om! Så bjöds det på go kaffe ;-) Vi blev kvar där lite längre en förväntat faktiskt, för vi skulle hinna åka till Willys för att storhandla. Men vi kom iallafall iväg dit! Så nu är frysen & kylen fulla igen. Dock lyser en "warning" lampa på frysen. Härlaans! 

Vi har bara hunnit packa upp och käkat, så nu sitter jag här framför Tvn. Halv gluttar på någon film på 9an. Är så trött så denna kväll blir lugn!

(Varför funkar det inte att lägga upp bilder?!? Blir irriterad!)



Bästa avslut på dagen.

Jag och Tyson tog oss en spring-runda iallafall. En riktigt skön sådan, fast att hostan fortfarande sitter i och kondisen inte är lika bra nu. Tysons kondis är inte heller på topp *viskar* han han faktiskt gått upp några kilon. Så för våran del är det springa minst 4 dagar i veckan igen! 

Innan jag sprang ut med Tyson kollade vi på "The big 4". Jag kände att jag var tvungen att lämna soffan för spring turen och gav T en pik innan jag sprang ut... 

... Så nu när jag kom hem. Du hade han laddat upp med ostbågar, chips, choklad, läsk och tänt upp med ljus. Han kan! ;-) Fasiken så skönt det var att komma hem efter en spring runda slänga sig i soffan bredvid T, med Metallica konsert på Tvn och en massa gott. Mysfaktor på hög nivå!

Nu blir det mer mys i soffan!

Godnatt & sov så gott.

(Funkar inte att lägga upp bilder)

Liten shopping tur.

Dagen har varit seg. Morgonen började med at tjag låg i sängen och segade ett bra tag. Så jädra skönt! Har inte kunnat göra det på veckor. Men nu har jag kommit in i det igen, sweeet. 

Igår blev det bilträff! Den vart nog lyckad. Träffade folk, kollade på bilar och kvällen avslutades på Leons. Fast det kunde ju även ha varit bättre men det är förståerligt .. blablaa. Nu håller jag på att pladdra på! Men hur som! Idag for det in till HC för att köpa fästinghalsband till Tyson och syrsor till ödlerna! Där inne träffade vi även på Natta & Danne. Så hoppa vi in på H&M och köpte lite smink. Behövdes fyllas på i sminkväskan. Sen även förbi cubus, där hittade jag ett par mjukis/jeans. Det ser ut som pösiga jeans men är lite mjukare tyg. Super sköna!



Sen bär det av hemåt. Där jag fixade till en räk-ägg sallad och vitlöksbröd till det. Muummma! Så nu är vi mätta och belåtna.

Bara jag som har såna myror i bena! Vill ut och springa NUU! Men måste vänta någon dag till. Vill inte riskera att bli värre igen och ligga inne yttligare en vecka. Men sen, då jädrar blire ut och kuta järnet! Om det pallas. Tror Tyson har tappat lika mycket kondis som jag under veckan.

Snart blire Metallica live på svt, missa inte!


Klantar!

I förrgår bestämde jag och Tobbe oss för att åka ut till Kvarsebo (som jag redan har skrivit om, I knoow! Men nu till en händelse jag utelämnade). Jag mådde sisådär fortfarande så Tobbe sprang runt här och packade det mesta. Sen for vi ut med hundarna + en massa packning till bilen. Vi såg fram emot grillade grillspett och sol på altanen ute i sommarstugan. 

Väl där slängde vi in hundarna i sommarstugan för att kunna packa in resten i lugn och ro. Varvade till bilen för att hämta ännu ett lass, när jag skulle öppna dörren till stugan så gick det inte. Det är en sån dörr som går i bak lås så fort man stänger den. "NEJNEJNEJFANFANFANFAN"! Kollade in till hundarna som satt nedanför ytterdörren båda två och väntade på att vi skulle komma in. Yes! Vi har låst in våra hundar och låst ut oss själva. Vi sprang runt stugan för att kolla om vi kunde komma in på något sätt, men det verkade helt inbrottsäkert. Ringde låsmed för att kolla hur mycket det skulle gå på, vilket vart uteslutet ganska snart. Ringde min pappa som bor i Stockholm med den andra nyckeln. Han fick åka ner till Kvarsebo, lägga allt jobb åt sidan och åka ner för att klantarslena hade klantat till det igen. Vi satt iallafall där och väntade i 2½ timme. Hundarna var lite gnälliga i början, vilket inte var så konstigt när vi gick runt huset och drog i fönster och juxa med skruvmejslar i låsen. Men sen så låg dom ner och sov resterande tiden. 

Pappa kom så småningom och vi grillade våra grillspett ;-)



Kvarsebo-dagar.

Vi har spenderat två dagar och en natt på landet, Kvarsebo. Har varit jätte skönt, trotts att mitt mående är lite svajjigt. Febern har kommit och gått och förkylningen sitter i. Förns idag mår jag bättre, skönt! Äntligen börjar jag bli frisk! 

Hur som! Lägger upp lite bilder från helgen. Då jag igentligen inte har varken ork eller lust att blogga. Man får ha såna blogg-dagar!









Har varit mycket skönt väder, dock njöt inte hundarna av det allt för mycket. Stackarna! Men det var en promenad på kvällen när det svalnat ute i jätte fin natur med vattenfall mm. Sen har vi tillbringat mycket tid till att äta smultron! Hundarna har även lärt sig att "plocka" smultron själv. Tyson älskaaaade det. Han la sig på rygg i ett område där det kryllade av smultron så låg han där och mummsade i sig. Min fina pojke.



Snyggve passar på att sola i kallingar, det är tillåtet ute på landet ;-)









Senare kom Micke, Lotta & glada Nadja ut. Straxt där efter kom Pappa & Cissa m. barnen.









Denna bild borde vara censuerad! Men det talar bara om att; Tobbe ansvarade för packningen innan vi åkte. Väl i Kvarsebo saknade jag min sminkväska, wihooo! 

Nej, nu ska jag ta och lägga mig snart. Det har ju varit en bra helg med grillat, mys, sol och bra sällskap så jag lägger mig nöjd över dom här dagarna!





RSS 2.0