Mys.

Här jag jag ligga till gubben kommer hem. I min mys-tröja, under täcket med vetekudden. Godis & cola också såklart.
Disken och matlagningen? Ja, den fajten tar jag då.

Skola & promenad.

Lektionen gick bra! Var inte så mycket efter som jag trodde och imorn är det prov på word-kapitlet för min del. Ska väl sätta mig och kolla igenom det igen för säkerhetens skull. Jag trodde redan jag kunde allt som hade med word, exel osv att göra. Men icke! Finns ju en massa att lära! Börjar komma in på riktigt svåra bitar dessutom, som igentligen inte är så nödvändigt att kunna tycker jag. Sidbrytning istället för en massa mellanslag och att automatisera sidnumrering när man egentligen skulle kunna skriva manuellt osv osv. Bäst för dom att jag har någon användning utav det i framtiden, vilket jag tvivlar på!

Efter skolan, så kom mamma och plockade upp mig. Vi släppte hundar, efter det gick vi även en promenad. Så nu är vi hemma igen! Tyson ligger och sover i sin bia. Vi invigde också den nya klövje väskan, gick super bra!
Nu - blir det lugna puckar i väntan på att husse ska komma hem.

Älskade rutin.

Idag gick jag upp straxt efter kl 9. Satte på kaffebryggaren, sprang ut med Tyson och nu sitter jag här med min kaffekopp. Har även hunnit prata med Johanna och vikt tvätten. Ska straxt hoppa in i en dusch och sätta igång den här dagen, för idag är det skola som gäller för min del. Tjohoo! För en gång skull är det inte ett ironiskt glädjetjut. Som jag har längtat!

Programhantering står på schemat och jag kan tänka mig att jag har en heeeel del att ta igen där!
Nej, nu - en dusch på det här!

Kvälls sysselsättning.

Nu har jag precis kollat klart på en film som heter "Welcome to the Rileys". Faktiskt så var den riktigt bra, första halvan utan filmen lite små seg. Men den andra halvan kompenserar upp det, speciellt med dess härliga slut.
Så imorn är det skola som gäller för mig. Har nog aldrig varit så här lycklig utav att skolan ska börja! Influensan 2 veckor sen ett sportlov på det, tre veckor utan rutiner. Ska bli skönt att återgå till "det gamla vanliga". T och Tyson ligger just nu och snarkar ikapp, jag ska väl också så småningom dra mig till sängs.
Innan dess måste jag bara tipsa om en annan bra film vi såg här om kvällen (film-nörd som jag är). Den heter "VINYAN". Handlar om ett par som förlorade sitt barn i flodvägen. Dom återvänder dit och upptar ett sökande efter deras son. Är nog en thriller/drama, riktigt sevärd!
Nu - säng.

Kvälls sysselsättning.

Nu har jag precis kollat klart på en film som heter "Welcome to the Rileys". Faktiskt så var den riktigt bra, första halvan utan filmen lite små seg. Men den andra halvan kompenserar upp det, speciellt med dess härliga slut.
Så imorn är det skola som gäller för mig. Har nog aldrig varit så här lycklig utav att skolan ska börja! Influensan 2 veckor sen ett sportlov på det, tre veckor utan rutiner. Ska bli skönt att återgå till "det gamla vanliga". T och Tyson ligger just nu och snarkar ikapp, jag ska väl också så småningom dra mig till sängs.
Innan dess måste jag bara tipsa om en annan bra film vi såg här om kvällen (film-nörd som jag är). Den heter "VINYAN". Handlar om ett par som förlorade sitt barn i flodvägen. Dom återvänder dit och upptar ett sökande efter deras son. Är nog en thriller/drama, riktigt sevärd!
Nu - säng.

Den här veckan ..

.. önskar jag inte fanns. Fy tusan va folk har varit bittra och sura. Jag som är så jädra långsint också, kan gå dagar och tänka påt. Vill bara radera vecka 8 från 2011.
Hur som helst var vi inne i stan igår, för att åka till rusta och köpa badrums mattor och annat smått, sen vidare in till stan, New Yorker. Där inhandlades det underkläder, behövligt!
På kvällen kollade vi på "rec", den första filmen.
Helt okej, och en del "hoppa-till-upplevelser". Det handlade om en reporter och en kameraman som ska vara med brandkåren en natt. För att se hur utryckningar ser ut osv. Så kommer dom till ett lägenhets hus där grannarna har larmat för att dom har hört skrik. Så stängs dom in där då hälsaskyddsnämnden har stängt av hela gatan, för att få stopp på virus som sprider sig .. Uhuuu ;-)
Det negativa var att det är en fladdrig bild när kameramanen till största delen springer ifrån dessa smittade zombisar (??) eller var det nu ska vara. Dessutom var det spanjorer, ettriga. Men skaplig film, helt okej tidsfördriv.

Mummmma

Nu har jag och Tyson precis varit i hundrastgården. Busat och även tränat en del. Han plockade med sig en pinne ner. Så tränade vi på att vi ska backa ifrån pinnen, medan han har ögonkontakt med mig. När han får ett "varsågod" får han ta den. Så roligt att se framsteg när han från början var helt extas i pinnar!
T och jag åkte tidigare ner för att käka, blev kycklingfilé. Yumyum, tänkte ta en bild för att sukta er bloggläsare.
Nu är jag super trött igen! Jag sov faktiskt en stund på dagen. Men tror det bara gav motsatt effekt för piggare blev jag inte. Karln är inne i stan och pular med bilen, jag själv funderar på att kalla det här en dag och krypa ner till sängs.

En trotsig morgon.

Ingenting går som det ska idag. Ändå har bara dagen börjat. Vill ta mig in till stan! Vill ta mig in till Johanna, men har tametusan ingen skjuts. Mamma har magsjuka, T jobbar. Mitt busskort är just hos Johanna. Promenera är ett alternativ men det utesluts sålänge tills jag klurat ut nåt bättre. Suck, suck, suck. Sandra, när ska du förstå att du måste skaffa dig ett körkort?Rollen som gäster - hela kvällen.

Haft fullt upp näst intill hela dagen. Den började skapligt lungt, sen tog det fart. Nu på kvällen så har vi spenderat den hos min kära mormor,
Blev en massa fika då middagen inte blev av, kaffe & en massa sött. Så pratades det en massa om det ena och det andra, men som vanligt mysigt att vara uppe hos min söta mormor.
Snart ringde Micke, han var gräsänkling för ikväll så vi åkte upp och höll han och Nadja sällskap.
Nadja hade en del överskottsenergi så hon sprang från ena sidan av vardagsrummet till det andra, om och om. "Spring!" utbrast hon och sprang. Det bjöds även på kaffe där, så vet inte hur jag ska lyckas med att somna denna kväll. Men det får nog bli TV på det här, så ska jag nog kunna somna så småningom.

Älskart.


En liten uppdatering.

Dagen har börjat med städ, borstning utav hund och bus. Solen sken som tusan förut, nu har den som vanligt gått och gömt sig. Denna mörka årstid, suck. Vill ha ett hus i Maldiverna som jag kan rymma till såfort det börjar mörkna och kylan börjar smyga sig på. *Drömmer*

Nu - full i rulle igen.

Vår-längtan.

Jag ligger just nu nerbäddad i sängen medan husse är ute med Tyson. Väntar också på att efterlyst ska börja. Så blir det nog att krypa ner till sängs efter det.

Imorgon - så funderar jag starkt på att ta en lång morgon promenad med Tyson. Fast nån måtta på graderna får det vara. Är så otroligt trött på den här vintern nu. Det känns som att den har pågått i en evighet! Vill ha vår. Grönt gräs, fågelkvitter, tunnare kläder, man vaknar näst intill varje morgon av att solen strålar lyser igenom gliporna på persiennerna, lukten utav nyklippt gräs, trädgårsmöbler tas fram och man kan sitta ute och njuta utav solens värme som steker i det bleka vinter-ansiktet, grillen och med det - grillspett och tsatziki. Hela den vår-stämmningen.
Men får nog vänta några månader till. Iallafall till efter påsk, då är det vår.
Nej, nu borsta tänder och krypa ner under täcket i sällskap med Hasse Aro på TVn.

Hårfärg, råd tack!

Jag börjar få redigt med vår känslor, med vårkänslorna så kommer detta dilemma om hårfärg igen. Jag får alltid lust att färga håret till något ljusare när våren börjar smyga sig på och tvärtom runt hösten där. Min dvala är att färga håret svart. Nu har jag suttit på en hemsida som heter Taaz.com där man kan testa olika hårfärger, smink mm. Rätt kul tidsfördriv!
Men nu hur som helst, så ska jag fråga er om råd. Vilken hårfärg som ni tycker pryder detta "vackra" ansikte mest.
Det här är orginal bilden, alltså svart hårig.
Det här är fyra olika hårfärger som jag har mixtrat med, så vilken är bäst? Bilderna och redigerar programmet är ju inte det bästa .. men här har ni dom.
Tadaaa!

Älskar kvällar med världens bästa sällskap.

Har precis kommit hem ifrån bror Micke & Nadja, så nu är jag tankad med livsglädje till max.
Nu blir det lungt en stund, tills det är dags att se "99 saker att höra innan man dör", med Erik och Mackan. Får se vad det är för något. Något annat jag ser fram emot ett "varning för barn" och "101 sätt att åka ut en gameshow" som börjar på tv3. "Äntligen fredag", kanske också är värt att glutta på då det är Sean-banan som bla. är programledare. Mycket att se fram emot när det gäller tv tablån.

Försenad "alla hjärtans dag" present.

Nu har T fått sina försenade alla hjärtans dag presenter, då jag låg sjuk den veckan. Så beställde jag från nätet, så var det leverans-tid på det osv. Han har precis slitit upp dom så nu kan jag avslöjat här på bloggen.
En jätte fin FOX-tröja, även tryck på luvan. Det gillas,
Och en plånbok ifrån WEZC. Efter mycket tjat och gnatt i veckor, om att hans gamla plånbok i läder har spruckit och börjar falla isär mer och mer så fick han sig än ny - och jag. Jag slipper gnäll. Så win, win.

Klagomur.

Har städat så att det ser vettigt ut här hemma. Diskberget existerar inte längre, kläder och saker och ting som inte låg på sin plats. Är tillbaka på deras platser, Tyson är rastad i snö ovädret. Jag är duschad och redo, ifall det skulle dyka upp någon snäll själ som kidnappade mig och satte mig i en massor av sysslor. Men det är väl orealistiskt, så. Nu då?

Det är nästan så att jag skulle kunna tömma ut 1 kilo socker över golvet, kasta in en blomkruka i väggen eller för än gång skull tappa det använda kaffefiltret precis innan man ska slänga det i soppåsen på flit. För att ha någonting att göra. Dessutom börjar sällskapet av P!nk i lurarna bli rätt så utjatat. Sportlov är nog den sämsta uppfinningen, och såklart influensa som jag låg i två veckor innan lovet. Kanske ska bygga en klättervägg på väggen, för att bildligt talat "klättra på väggen".
Jag blir på så dåligt humör när jag är rastlös, som när jag prata med T förut. Så kom han med förslag som "ta en långpromenad med Tyson" - Ja, för vädret lockar ju väldigt mycket, hinner väl halka ihjäl mig bara jag kommer runt kröken på huset, "skaffa dig en träningskort och börja träna" - Ha ha. Jag, träna? Det skulle nog vara en fröjd för ögat för dom atleterna som redan hurtar där nere. Jag har 0 motivation till att lyfta på vikter och styla off osv osv. Så får jag istället skuldkänslor för att det istället går ut över folk som inte kan rå för att jag har super-duper-extreeeemt tråkigt.
Nej .. Nu ska jag fixa en kopp té och kanske hälla ut det i sängen? Jag skulle iallafall med nöje ha tvättstugan just nu.

"Pretty, pretty, please ... "

Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på Pink - fucking perfect. Har precis varit ute med mitt yrväder.

Den här dagen ska gå åt till att göra en massa nödvändigheter, disken har skjutits upp på. Så dags att ta tag i den. Tyson borde få sig en rejäl omgång av borsten, så som han fäller. Har beställt en borste, som ska dra åt sig hår. Som man bara drar över kläder, soffan osv. Får se hur den funkar. Om den funkar, så är den mer en efterlängtad!

Nej! Att ignorera disken medan jag tar min kopp kaffe, är inte så lyckat då det är ett stort irritations objekt. Suck. Bara att ta tag i det.


...


Packning .. Puuuh!

Har nu bytt blogg. Antaligen ska metrobloggen lägga ner och jag har haft tankar på att ändå byta domän. Så nu testar jag blogg.se. Får se hur det går, att redigera designen var inte allt för svår. Dessutom tycker jag om när det är stilrent och en lite bredare design.

Första dagen på sportlovet och efter att ha varit sjuk i nästan två veckor, sen en veckas lov på det ger mig bara en massa ångest. Jag klättrar snart på väggarna. Hur ska jag klara ännu en vecka hemma, utan skola. Klarar inte av ännu en rastlös stund!
Just nu har orken och kraften har tagit slut efter dagens håll-i-gång. Har nämligen packat, en hel del fick vi gjort! Min lägenhet är nog så gott som klar. Har kommit till det stadiet som man inte vet vad man ska packa eller vad man kan packa ner för att riskera packa ner något nödvändigt som kanske behövs dagarna innan flytten. Man rantar runt, tar ner någon tavla. Ställer den någonstans emot någon vägg, går ett varv till. När man insett att man flyttat runt den där tavlan ett antal gånger i lägenheten för att bara skapa mer plats, så finns det nog inte så mycket mer att göra. Det blir nog inte så mycket mer plats bara för att man flyttar runt sakerna. Så nu får det se ut som ett bomb nedslag! Längtar så mycket efter att få ordning i den nya lyan, så som läget är nu vantrivs jag i. Sån röra och ingen ordning alls på någonting! Dessutom vill jag har alla nya och fräscha möbler/tv apparater mm på plats. Få börja köpa små inrednings detaljer, som faktiskt gör en stor del utav rummet. Har börjat klurat på vilka färgklickar varje rum ska ha, än sålänge har vi .. eller jag, bestämt att vardagsrummet ska ha turkost. Resten får vi ta när vi har flyttat in möbler och alla saker vi har sen innan, för att de vilken färg som passar vilket rum.

Nu - står T och lagar mat. Min mage kurrar, så under tiden ligger jag och knapprar på salta pinnar. Idag blir det taco-köttfärs med massa ihopplock som paprika, champinjoner, creme freish, tacokrydda/sås såklart och till det ris. Så gott!

Säng - check!

Nu har vi precis kommit hem. Har varit förbi hos bror Micke och Nadja. Min goa lilla Nadja. Bjöds på kaffe, så gott! Som vanligt är kaffe alltid godare borta.

Innan dess var vi och kollade säng. Nu har vi en säng! Blev continental madrasser, tre lager. Så en hög säng! Så valde vi den mjukaste alternativet. Det kommer bli bra, kommer garanterat sova som en stock!

Den huvudgaveln, inte nattduksborden. Bestämde oss för att vänta med dom för att se hur stor plats gaveln tar och hur det blir i det nya sovrummet. Det blir säkert bra på plats!
Nu ska vi straxt ner till min lägenhet för att packa, hoppas att få mycket gjort. För nu är det inte långt kvar till flyttlasset går!

Gårkvällen och - idag.

Igår åkte vi ut till sommarstugan där pappa, Cissi och barnen var. Bror i täten, så körde vi dom slingriga vägarna ut till Kvarsebo. Straxt därefter kom även Stina och Christer.

Kvällen innebar mycket gott sällskap, god mat och mycket skratt. Mysigt!

Idag ska vi leta efter en säng, ska åka ner till möbeltrend så fort vi vaknat till. Kolla om dom har något som faller oss i smaken.

Jag borde ta tag i den där disken, suck. Sagt och gjort!


Turkiet


Njuter.

Ligger i sängen och käkar vindruvor, medan sommar musik spelas i högtalarna. Techno-låtar, som bara får en att längta till sommar ännu mer! Dessutom skiner solen in i lägenheten, underbart. Synd bara att man måste ut i verkligheten senare. I minusgraderna, halkan och snön. Det får vänta, jag dag drömmer en stund till!


"Fångad av en stormvind .. "

Yessss! Sitter och blåser håret, fick lite insperation av Carolas "fångad av en stormvind..". Haha. Snart blir det frukost på det här. Väntar bara på att karln ska komma hem. Han har varit och köpt hostmedicin. Annars är jag en sån som väntar in till det sista för att ta smärtstillande mm. Vill att kroppen hellre ska itu med det själv för det känns inte naturligt att stoppa i sig läkemedel. Sen thanks god att det finns! Bromsmediciner, hjärtmediciner mm. Men för lite huvudvärk eller liknande i jämnfört med det, så kan man faktiskt härda ut.
Nu - frulle. Papriiiiiiika! Yumyum.

Min kväll, musik & tankar.

Vad gör jag då? Jo, jag ligger i sängen. Lyssnar på skyhög musik, älskar. Just nu kör vi Nickelback på repeat med låten - If today was you last day. Mycket fin! Men också bla,

Melanie Fiona - Monday morning
Pink - Fucking perfect
Katy Perry - Firework,

Det gillas! Karln är och gaddar sig, fyller på tribalen han började med för några veckor sen. Tyson ligger och tuggar på ben, grannen .. Ja, han borrar i väggen. För en gång skull stör det mig inte, för idag tänker jag överösta han med min underbara musik.

Kvälls tankar.

 

 

Idag har jag kommit underfunn med att jag är en sån långsint människa! Tanken "undra om jag är den enda människa på hela jordklotet som tänker som jag gör" har dykt upp ett antal gånger den sista tiden. Jag kan inte släppa saker! Jag står kvar, hänger upp mig på saker, medan alla andra går vidare helt opåverkade. Det kan göra mig ledsen många gånger, för jag förstår inte hur folk kan ha gett upp hoppet eller hur dom bara kan glömma och fortsätta leva, gå vidare utan att det gamla har influerat dom. Innerst inne vet jag att det är rätt att blicka framåt, gå vidare bara att jag inte vill inse det alla gånger.

Tanken "Skärp dig Sandra! Gå vidare, sluta älta!" är inte heller helt obekant för min hjärna som för det mesta går i högvarv. Kan bli så arg på mig själv. Jag vet att det inte är värt att älta saker. Blicka inte tillbaka. Jag står kvar, medan alla andra faktiskt gör det rätta och går vidare.

Det kommer aldrig bli som förr, jag kommer aldrig bli lilla Sandra igen. Det ger mig inget annat en skuldkänslor, för dom människorna som faktiskt är lyckliga idag. Men ibland .. Ibland önskar jag bara som att allt vore som förr, fast att alla var lyckliga förstås. Jag hänger kvar vid hoppet en liten stund tills jag är stark nog, för att följa strömmen och gå vidare. Blicka framåt.


Trotsat bacillerna

Vaknade runt 6-tiden imorse av jordens rethosta, men vägrade gå upp så tidigt. Klockan 7, okej. Men 6 på "natten" funkar inte. Så jag låg vaken, harklade och hostade om vartannat. Tillslut somnade jag om. Vaknade vid 8-tiden ungefär. Mamma hörde av sig och vi skulle åka in och kolla skor. Jag mår inte topp, men samtidigt kryper det i kroppen och snart åker jag väl på liggsår också. Så var tvungen att komma ut! Väl ute, kände jag mig som en fånge som muckat från en livstid.

I stan snurrade skallen, balans sinnet är lite rubbat och hostan gör sig påmind heeela tiden! Men jag hittade iallafall ett par skor, mamma två par.

Tadaa! Fina va?
Nu är jag slut i huvudet igen. Verkar som att dom här bacillerna har kommit för att stanna. Suck. Nu - vila.

Bil - Häst.

Suck. T och jag håller precis på att disskutera om bilköp. Han har en jätte fin, blå saab, som han blev överlycklig över när han köpten. Innandess hade han haft ungefär 5 bilar på ett år eller liknande, han började tröttna när han bara ägt dom någon månad. När han hade kommit på alla nya funktioner och alla hade sett den osv. Dock har det alltid slutat med att han har ångrat sina bilbyten och bilköp i efterhand.

Men nu har hans tankar verkligen fart iväg! Han vill alltså köpa en till. Två bilar, när den vi har nu används för små turer som ner och handla in till stan då & då osv. Så vill han ha två, så dom kan turas om? (??). Blev inte bättre utav att bror C kom förbi förut med Nury och Micke, och visade upp sin nya BMW han köpt. Efter vi sagt "hej då" så sprang T upp i trapphuset, satte sig vid blocket och kollade upp en massa BMW. "Den här då?", "Neeeej!!", svarade jag utan att ens kolla på skärmen.

Efter att ha rabblat upp 20 olika anledningar som försäkringar, parkeringplatser, bensinkostnader och även hot som att jag skaffar oss en häst om han köper ännu en bil osv .. Så har jag kanske lyckats få han att inse att det inte är någon vidare idé. Fast då har han såklart tankar på att skaffa sig en fyrhjuling istället. Suck.


Läget.

Jag såg nästan fram emot att vakna imorse, för jag trodde verkligen att jag skulle må bättre! Men icke. En dag till med den här skiten, nu har jag varit sjuk i 1 vecka och 1 dag. Suck. Vaknade som vanligt vid 06.30 tiden, gick upp. Ställde mig för att göra varm nyponsoppa, efter jag druckit två koppar gick jag och la mig igen och sov ungefär till 9.30. Skööönt! Halsen är som värst när jag vaknar. Jag får inte fram ett ljus, det värker i den bara jag rör käkarna. Gäspa ska vi inte prata om. Det är verkligen omöjligt att gäspa med stängd mun, som jag har kämpat med det för att förhindra smärtan, utan att lyckas.

Men jag bestämde mig iallafall för att gå lite längre med Tyson denna morgon. Gick så långt orken räckte, alltså en runda runt den här skogen här uppe. Dessutom tog jag flexikopplet för att han skulle kunna springa runt lite extra.

Det tyckte han nog var skönt. Han sprang omkring, rulla sig och hoppade upp på stenar.
Om somrarna brukar jag säga, "hopp upp" så hoppar han upp på vad det nu är som finns tillgängligt som stenar, stockar och andra ting. Idag, hoppade han själv upp på saker och ting. Satte sig ner och viftade på svansen, "varsågod" så hoppar han ner och upp på nästa.
När vi sen kom in, var han som ett yrväder själv. Plocka fram varenda leksak han äger. Kastar upp dom till matte som ligger i sängen, och väntar på att jag ska kasta iväg dom så att han får springa och hämta dom och göra om proceduren igen.
Nu är jag iallafall slut, Tyson dessvärre - skulle kunna göra det här föralltid.

Stake på alla hjärtans dag.

Igår när T och jag skulle gå och lägga oss kom vi överens med varandra att vi inte skulle göra "alla hjärtans dag" till någon big deal. Inga presenter eller liknande.

Och vad gör han? Han går och köper jordens finaste ljus-stake.

Jag har gått och suktat efter den i evigheter! Varje gång jag varit i stan, har jag bara varit tvungen att springa in på affären för att kolla om "min" ljusstake finns kvar eller om någon har knyckt den! Den är från Affari AB och lite mer en midjehög, och den är MIN! ;-) Älskar den. Kan sitta och titta på den i evigheter! Helt underbar.
Fick även en Miranda björn,
Jag har världens bästa pojkvän, har jag sagt det förut? :-) Nu är bara frågan hur jag ska toppa det där, kanske ska vara sjuk i några dagar till för att klura på den ;-D

Denna dag

Vaknade straxt innan 8 imorse. Just då kände jag mig långt ifrån kry. Halsen värkte en massa, var helt svullen. Så har jag hostan på det. Kroppen var öm och som spagetti. Men Tyson var tvungen att gå ut. Gick upp i skogen här bredvid och såklart är den en massa ekorrar som Tysons ville åt. Hade en hund som hängde i kopplet och en svag matte och helst bara ville sätta sig ner och stor-tjuta. Men nu ligger jag under täcket igen, med varm nypon-soppa. Yumyum.

Alla hjärtans-dag, idag! Jag kan tycka att det är lite mysigt. Fast jag har hört mer negativt om den här dagen än posetivt, som "handeln bara vill tjäna pengar", "jag är singel, åt helvete med dagen" och "man ska visa kärlek 365 dagar, inte bara en dag om året".

-Om du inte vill att handeln ska komma åt dina pengar, köp inget. Det är ingen köptvång just denna dag.

- Singlar som hatar denna dag för att dom får krama sig själva och blablaaa. Jag tycker "alla hjärtans dag" står för att man ska vissa uppskattning till dom man älskar, alltså familj osv också. Handlar inte bara om att ha en partner.

- Självklart ska man inte bara vissa uppskattning en dag om året, men däremot tror jag att det är en liten påminnelse, när man lätt snubblar in i det vardagliga med rutiner, att inte ta varandra för givet.

Det tycker jag om denna dag, små-mysig. Så ..


Lycklig lottad.

Just nu är T påväg ner för att köpa nyponsoppa och glass, såna nödvändiga saker att ha hemma när man är sjuk. Världens bästa pojkvän! Jag har dessutom gått och blivit sämre, men det är väl så framåt kvällen.

Får såna skuldkänslor när Tyson inte har fått röra på sig. Husse har stått för promenaderna och han tycker att aktivering av Tyson inte är sådär super kul, han håller sig hellre till bil-meck då. Men så fort jag blir frisk då jädrar blire långpromenad!

Satt och dagdrömde förut och kom underfunn med att jag jättttte gärna någon gång i framtiden skule vilja äga ett hundspann. Nackdelen är väll att man måste flytta uppåt i landet för att utnyttja dom svenska vintrarna till max. Men skulle vara så kul!

Ser så härligt ut! Släde, på-pälsad, hundar som är helt ivriga över att få dra. Så kommer man in efter en lång tur, sätter sig med en filt och varm chocklad. Underbart! Har verkligen lyckats få upp en bild där!
Nu hör man husse brumma förbi för att åka vidare till parkeringen. Tyson som vanligt börjar gnälla! Han vet precis när det är den dovt brummande saaben som kommer.. Ioförsig känner han även igen mammas tickande billjud.
Nu -

Trassel

Har precis sett klart på, Trassel. Mysig film! Dessutom är jag grymt avis på hennes hår! Men Disney gör som vanligt bästa-sjuk-filmerna.


Gårkvällen & förföljd igen.

Har hostat mig igenom denna jobbiga natt. Vill bara stoppa ner en diskborste eller nåt i halsen och klia!! Men det är väl rätt så omöjligt. Vaknade 7.30 idag, känns med andra ord som att det kommer bli en lååång dag.

Igår kväll så låg jag och kolla på en dokumentär som hette - "Livet efter dödstraffet". Man fick då hänga med en dödsdömd fram till avrättningsdagen och dom runt omkring som påverkades till och med efter avrättningen. Den dödsdömde hade skjutit ihjäl 3 människor, varav en var sin mamma och sin styvfar. Dom intervjuade mördarens halvsyskon efter hans avrättvning, och frågade om dom hade fått ro. Dom påstog att det var det mest humant att avrätta honom (!!!) mm.

Det kan inte vara humant att döda en människa. Ovasett vilka brott man gjort. En människa som är värd att straffas, borde leva ett långt men ovärdigt liv istället i fängelse. Döden är en alldeles för lätt utväg för att kallas straff. De enda en avrättning drabbar är de nära till den skyldige. Det blir bara en ond cirkel, mer död och mer sorg.

Nu blev det mycket mer skrivet om det en vad jag hade tänkt, finns mycket att säga. Men slutar där!

Igår kväll ringde ett konstigt nr, som har ringt mig några gånger sen förra veckan. Jag kollade upp det förra helgen, då visade det sig komma från Irland. Skumt! Trodde det var ännu ett sånt där ploj-nummer, som suger pengar från mobilen bara man svarar. Igår svarade jag iallafall, vart nyfiken trots allt. Då är det någon som utbrister på hackig svenska "Varför trycker du av varje gång för?!" Visade sig vara våran lettiska vän Edgars! Har kännt han sålänge jag kan minnas, han var sommarbarn hos oss när jag var jätte liten. Sen dess har vi haft kontakt  och ses ibland. Kul att höra av honom! :-)

Nu - sitter jag här med en kopp kaffe i min one-piece dräkt (teletubbie-dräkten) och mina älskade, tjocka, vaaackra strumpor. Sjuk/söndags-klädd.

 


Stan - orklös.

Det kröp alldeles för mycket i kroppen på mig, fast att jag inte känner mig på topp alls. Men T och jag bestämde oss iaf för att åka in till Hageby. Rätt så jobbigt och bland alla människor som stressade sig igenom shoppingen, så gick jag och lunkade efter T. Hela huvudet snurrade och benen orkade knappt att bära. Hur som helst  så överlevde jag! Kände att det är lördag, näst intill vår ute så som solen skiner och om jag skulle ligga nerbäddad under täcket hela dagen skulle jag hata mig själv. Men nu har jag bäddat ner mig igen med gott samvete efter en rutt på stan. Lite hittade vi dessutom,

En cardigan från Vero moda, 365 kr. Men med club-kort, ca 280 kr. Jag blev kär och har en generös pojkvän. Så den kom med hem!
Ett par jeans från H&m, för 150 kr! Är super-duper nöjd, dom sitter som en smäck och fick dom för en billig peng. Me like! Vardagliga också, så passar till det mesta. Kunde tränga mig i strl. 26 också, det är ett plus ;-)
Tjocka strumpor från H&M, 3 par för 99 kr. Mycket värt!
T köpte även denna snygga tröja från Jack & Jones, me like!
Vi köpte även 2 doftljus från Lagerhaus, jag tog lakrits (Älska!!) och T kaffesmak. T tände dock båda samtidigt nu, så blir en blandning av dom två dofterna som kanske skär sig lite.
Nu - SÄNG!! Helt slut.

RSS 2.0