...


Sammanfattning av år 2011.

För varje år som går känns det som att tiden bara går fortare och fortare. När man var yngre tyckte man att tiden gick sakta och man ville vara äldre en vad man var. Nu förstår jag dock varför man säger att "livet är kort". Det går verkligen så fort! 

Några tillbaka blickar på 2011,



Jag skaffade min 5e tatuering. Min första med en betydelse bakom. "If nothing ever changed there´d be no butterflies". För min familj var det mycket omställningar och förändringar som skedde för några år sedan. Med skilsmässa, pappa som flyttade till Stockholm, flytt från gården till lägenhet och våra älskade djur fick bli himlens vackraste änglar. När jag gjorde tatueringen så var det ett stadie som jag kunde känna att man faktiskt kan få ut något fint utav dom drastiska förändringarna. Jag har en lycklig mamma och pappa. Därav en lyckligare familj.




Ibiza resan. Ett minne för livet. Bästa semestern. Simma in i klippor, turkost hav, en massa upplevelser och med underbara människor.




Nakenhunden Viva på 8 månader kom in i våra liv. T och jag hade pratat ett tag om en till hund som sällskap åt Tyson och någon som jag skulle kunna köra agillity med. Jag hade lyckats "övertala" honom om en nakenhund. Vi åkte runt till olika kennlar och kollade, men fäste oss aldrig vid någon. Till slut såg vi denna lilla dam på blocket. Åkte ner till Gusum och skulle kolla på lill-tjejen. När vi klev ur bilen kom den gladaste, spralligaste, sötaste lilla Viva emot oss. Vi var rätt så fast. Hon hängde med oss hem på studds.


Vi flyttade till tvåan. Från våra små ettor till en gemensam 2a. Det köptes nya möbler och vi gjorde stället till "vårat". 




6-års dag firades i sommras. T & jag har haft våra upp och nedgångar. Men jag minns första gången vi träffades för 6 år sen. 




Jag fick reda på att jag skulle bli faster igen. Bror C blev helt plötsligt överdrivet hemlighetsfull i slutet av denna sommar samtidigt som han gick med en konstant leende på läpparna. Jag försökte övertala han till att berätta, utan framgång. Till slut erkände han. Och jag ska bli faster till ännu en liten knodd. Om jag blir faster dett år återstår att se :) 


Jag klara körkortet. Underbart! Sån frihet. Efter det fick jag en kick att börja tro och lita lite mer på mig själv. Bara jag sätter upp mål så jag klarar jag saker och ting!



Kommit in på en nagelteknolog-utbildning. Som påbörjas i mars nästa år. Skönt att ha min vår planerad och blir utbildad till det jag tycker är roligt. Iam living the dream!



Hänt så mycket mer! Men det här är nog några av dom viktigaste händelserna. Sen såklart har det hänt mindre roliga saker, som jag ändå håller för mig själv. Men allt som allt, så har 2011 varit ett bra år.

 

 



Promise yourself to be stronger.




Ole, dole, doff!

Vaken! Klockan är egentligen alldeles för mycket. Men T & jag powernapa tidigare idag så nu får man igen för det!

För att sysselsätta mig idag har jag stått och rullat köttbullar. Sen åkte vi även in en sväng till stan för att kolla på en bil .. som var skit. Så det blir att leta vidare! Städat mm.

Och just nu slår jag ihjäl tiden med att klura på vad vi ska göra med ett presentkort från Ikea som vi fick utav min pappa och hans fru Cissi. Det finns två rum som är "akuta". Först sovrummet, enda sen vi flyttade in här har sovrummet blivit åtsidosatt. Vet inte vad jag ska göra med det riktigt. Vill få till den där mysiga hemma känslan där, så antingen lägger vi pengar på det ELLER ett köksbord skulle ju inte sitta fel ;-) Vi har levt utan nu i kanske 2 månader. Har inte saknat det så mycket då vi alltid sitter i vardagsrummet och äter, men i ett kök ska det finnas bord & stolar plus att det ser rätt trist ut så som det är nu och alla frågar om vi står upp och äter. Sååå ...





ELLER ..






Tål att kluras på. Antar att T har en chans att göra sin röst hörd också ;-)




Fightats på stan.

Idag har vi varit inne i stan på mellandags-rean. Mycket folk och inte alls så mycket kläder. Tråkigt nog! Men hittade iallafall ett linne. Mamma och jag var inne i stan förra veckan också, gick då in på vero moda och blev blixt förälskad i ett linne. Det kostade 169 kr och fanns bara i strl. L & XL. Typsikt! Men idag när vi var inne på Maxi. Så hittade vi linne där istället i strl. S och halva priset. Taget! ;-)




Det är dock en mycket ballare blå färg en vad det ser ut som på bilden. Sen gick vi in på Lindex. Jag hamnade på barn-avdelningen och hittade ett par jeans för 150 kr. Riktigt snygga!

Nu har vi precis svullat tacos! Spy mätt. Så nu blir det chill på soffan! Ha en bra kväll.

Fan, att min frisör är i Thailand ..

Min lugg växer som ogräs.


Lilljul med pappsen.

Nu är julen över för min del! Faktiskt rätt skönt. Den har varit jätte mysig och trevlig, men behövs några dagar att vila upp mig nu känns det som. Idag åkte vi iallafall till bror Christer, Stina & bebis i magen. Där träffade vi pappa, Cicci m. barnen, Cissis föräldrar, bror Micke, Lotta, Nadja och farfar. Riktigt mysigt! Fått jätte fina julklappar som vanligt! Dessa dagar blir man helt överväldigad över så mycket fina saker man fått! Tack så jätte mycket för allt!

Igår av mammsen & mormor fick vi presentkort (välbehövligt), choklad, köks-saker. 

Av pappsen & Cissi fick vi parfym, spar-hund (.. som en spar-gris), två tröjor (bilderna nedan). Av Cissis föräldrar fick vi presentkort på bio. Jätte roligt! Ända gången vi går på bio är när man får bio checkar. Vi slänger aldrig ut våra egna pengar att gå på bio för, tyvärr. 





Riktigt snygga!

Var även och käka på resturangen "Athena", blev pizza efter all denna jul-mat. Så nu är jag redo att käka julmat i 3 dagar till ;-)



Bilder; "lill-jul" med mamma.

Haft en mysig "lill-jul" hos mamma med familjen. Nu är jag dock super-trött, så bilderna får tala :)














Hm! Viva var påväg mot chokladen (... ännu en gång)

Var jätte trevligt, godmat, jätte fina paket. Så tack så mycket alla inblandade!



Christmas is a necessity. There has to be at least one day of the year to remind us that we're here for something else besides ourselves.

Min julafton har nog inte varit på topp pga. av förkylningen. Vi var iallafall hos Tobbes mamma och hade det mysigt. Trots att jag låg i soffan mesta dels utav tiden för att krafterna är som bort blåsta! Men det var såklart ändå trevligt. God mat, "kalle anka" och sen chill på det. Så för min del var det bara skönt att det vart en lugn dag. Mina ögon känns som att dom brinner just nu, så bara väntar på att klockan ska springa iväg så jag kan få gå och lägga mig! Men får nog vänta ett par timmar till iaf.

Imorgon ska jag fira jul med mamma, mina bröder m. flickvänner och bebisar (en i magen), mormor, mostar och en kompis kommer också. Så får hoppas att jag känner mig piggare imorgon. 

T & jag hade en liten "mini-jul" här hemma på förmiddagen. Fick jätte fina saker! Presentkort på ramunda (nagellack!!!), gina tricot, Britneys första parfym (en favorit enligt mig) och glitter till att ha på naglarna (se tidigare inlägg). Han fick ett par kuddar, en tröja och Hugo Boss parfym av mig. Mycket lyckat! 

Nahe. Harry Potter på 3an får bli min räddare tills det är tillåtet att gå och lägga sig! Hoppas ni har haft en bra dag!



Julklappsöppning för dom fyrbenta & nagel design.

Vi har haft morgon mys och hundarna har fått öppna paket,




Så har jag även suttit och gjort mina naglar lite juliga,




 

 


Nu så kommer julen, nu är julen här, lite mörk och kulen, men ändå så kär.



Hoppas alla får en bra och mysig julafton!

Jag vaknade såklart genom förkyld även idag. Tror dock att febern har försvunnit. Skönt! T väckte mig kl. 8 imorse. För planerna var att vi skulle till hans mamma och käka jul frukost. Men orken finns inte riktigt där. Får bli att dricka upp mitt té, duscha och ta en stor vitamin-kur och åka ner dit senare. 


Nu kan det få bli julafton.

Vaknade idag och var genom förkyld! Well well, var bara att vifta bort det och ta tag i måstena för idag.

- Handla mat.
- In till stan för att handla det allra sista.
- Slå in julklappar.
- Laga julmat.


Mamma & mormor kom upp hit och plockade upp mig så åkte vi vidare till Willy´s rätt tidigt. Inte så mycket folk, faktiskt! Men när vi köa till kassan så vart det helt plötsligt nåt fel i kassorna. Så fick stå där och vänta medans köerna bara fylldes på med folk. När vi väl kom där ifrån åkte vi in till Hageby centrum. Där var det betydligt mycket mer folk, puuh! Köpte puder, syrsor till ödlerna, julklappar till vovvarna såklart och sen lite andra julklappar. Efter det åkte mamma och jag till mc'donalds för att köpa ett par cheese burgare var. Åkte in mot drive-in:en, där det såklart var jordens kö. När en tjej kommer ut och säger att systmet har havererat. Pricken över i. Så känns som att vi bara har stått i köer idag!

Kom hem och mådde 10 gånger värre. Så. Efter att ha stått och gjort ett litet julbord till mig & T här hemma (medan han låste in sig i sovrummer med julpapper och tejp) så blir kvällen nu lugn. Tända lite ljus och fixa té.



Julstök.

Idag åkte jag upp till mammsen där var även Nadja bus. Blev att slå in paket (Nadja hjälpte till att sätta tejp över hela paketet, skriva egna ettiketer, puffa till "snörena" mm) och klä granen (Nadja satte upp kulorna så fint, stog och speglade sig mm). Mysigt med julstök! 













Det man hittar, får man.

Den här dagen har bara varit en massa måsten. Jag tog mig an diskberget, hade tvättstugan, plockat och lagat mat. Senare gick luften ur mig lite och jag segna till i soffan. Tyson däremot tyckte inte det var okej. Han ställde sig precis framför Tvn, gick och buffade på mig, bjöd in till lek osv.

Blev att klicker-träna lite och "söka" här hemma, även med Vivis. Men energin var ändå på topp. Så jag laddade fickorna med godis och en tennisboll så gick vi ner till hundrastgården. Där fortsatte vi med att "söka", även träna på kommando, när han fick hämta bollen osv. Tillslut blev det lite förvirrande när han kom springandes med en boll från någon annanstans en där jag hade lagt "sök-bollen". Han hade hittad en alldeles egen boll som var ännu roligare. När han väl har hittat något roligt ute så är det hans. Hans favorit leksak är en stump från en bogseringslina som han hittade ute för 4 år sen. Bollen bar han heeeela vägen hem. Knäppisen. Spelar ingen roll hur mycket pengar man lägger på leksaker, det han hittar slår allt. Ibland försöker han även få hem pinnar. Men där går gränsen, så då får man tjata till sig ett "loss" och så ger han en sorgsen blick när han väl släpper den.



Nu blir det att mysa ner i soffan med T och Godzilla på 6an ;-)

 



Stoppa mobbning.

Har fastnat på youtube och om du har tid över, kolla igenom dom här på Youtube. Finns en massa fler response fullt med budskap. Men allt börjar med en video,



Några av alla respons,







 


...



Nån som vill vara Sandra? Bara för en dag? Disk & tvättstuga på schemat!


God jul från osammarbetsvilliga 4-benta.

Mår inte på topp! Super hängig och halsen kliar som tusan! Har ändå fått lite gjort. Postat det som ska bli mitt körkort, plockat lite här hemma. Hittat en bil, dock i Motala. Suurt! Har även försökt att få med hundarna på ett jul-kort. Tyckte det var svårt förra året med bara Tyson. Den där tomteluvan är inte allt för poppis ;-) Nu var det även en liten Viva som skulle vara sammarbetsvillig också. Båda var ute efter dom där bollarna längst ut på luvorna.



Men det blev ett resultat till slut,



Trots att dom båga har en "matte är pain in the ass" blick! 









Never going back to sixteen.

Kom in på gamla vänner via fb och vidare till olika bloggar osv. Påminner mig en massa om när jag var 15-16. Så jädra skönt att den tiden är förbi och aldrig mer kommer tillbaka. Människorna från denna tid, sk "vänner" och alla händelser. Dom åren kunde jag faktiskt hoppat över. Det är iallafall roande nu att se att vissa är sig lika och inte vuxit upp så mycket sen dess. Nej! Aldrig mer 16 år.



Veckovild och galen tidsrytm.

Som rubriken lyder så har den här veckan varit hel skum! Jag har varit en dag före hela veckan. Precis som jag skrev i torsdagens inlägg så skrev jag "fredag", för jag verkligen trodde det var fredag då. Så har det varit ända sen i måndags. Min hjärna hade även planerat in saker en dag efter som upp körningen som jag skulle ha på onsdag igentligen. Hade jag riktat in på mig på att den skulle vara på torsdagen. Tokigt! Så var det de där med tidsrytmen också. Sen i fredags har både jag & T varit super trötta. Det var tidiga mornar och sena kvällarna dom två dagarna som Edgars & Liene var här. Men lördag och idag har vi båda tagit powernapar sisådär 19-20 på kvällen. Farligt! 

Nu gäller det att komma in i dom rätta dagarna och tiderna igen! Oh! Hinner inte skriva mer. Viva springer runt som en tok. Dags att gå ut!

Besök från Irland.

I två dagar har vi haft kompisar från Lettland på besök. Edgars och hans flickvän Liene. Dom har spenderats med familj, vänner. Gått på stan, ätit en hel del fettomat och godsaker (inte bra!!), lite festande mm. Har varit roligt att haft dom här. Men idag skjutsade vi dom till tåget för att dom skulle åka vidare till Stockholm och hälsa på pappa m. familj. 


Fr. vänster. Jag, bror Micke, Liene, Edgars, Christer, Larsa, Tobbe & Benny. Lotta bakom kameran och Oskar vägrade kort :-)








Nu - blir det lugna puckar! Snön yr utanför så blir att mysa till det med lite tända ljus. Speciellt det nya från lagerhaus med doft av kanel. Mummma! ;-)



Jul-mys & besök från Lettland.

Idag har jag hunnit göra knäck!



Kan inte låta bli att tänka på när vi bodde i Mogata hela familjen. Varje jul var det pappa som tog tag i knäck-görat och stog och gjorde smeten i en stor kastrull. Medan han stog där fick jag alltid uppdraget att lägga ut som små formarna på plåtar. Jag tror vi gjorde tre-fyra plåtar varje år. När det inte alltid gick som det skulle och några av dom små formarna lade sig huller om buller på plåten, så fick man äta upp dom som blev konstiga. Jul-mys! Men idag fick jag stå där och envisnas själv med både smeten och dom extremt jobbiga formarna. Men nu är dom klara iallafall. Känner nu att ryggen värken extremt mycket. Puh! Men det är värt det ;-) Första knäcken i år smakade underbart!

Sen har jag och mamma varit i Nyköping och hämtat upp våran lettiska vän Edgars och hans flickvän från flygplatsen. Åkte hemmåt, träffade mormor och bror Micke. Blev kaffe och en massa prat! Kom hem för en liten stund sen. Ska snart gå och lägga mig för dagen imorgon är fullspäckad. Vet inte hur allt ska hinnas med, men det ska det ;-) 



Leave sooner, drive slower, live longer.

Tack så jätte mycket för att gratulationer ang. körkortet!

Igår kväll så tog jag faktiskt bilen själv och åkte ner till bästa P i Ringarum. Sån frihet att ta bilen och hälsa på nära & kära, inte vara beroende utav T. Underbart! Just nu sitter jag och väntar på att T ska sluta jobba, ska snart gå ut med hundarna sen är det knäck-bakning på schemat. Kan knappt bli en bättre fredag. Och ikväll ska mamma och jag åka till Skavsta för att plocka upp våran lettiska vän Edgars och hans flickvän. Dom ska vara på besök under ett par dagar. Ska bli roligt att ses igen! 




Just nu med Takida & nickelback! 


Check, check, check ooooo check!



Sandra har numera körkort!!! Fan så härligt! Har dock inte förstått än att jag faktiskt får köra bilen själv. Mamma skulle gå ut med hundarna förut och bad mig parkera under tiden förut. Jag blev helt ställd "jag får ju inte köra själv". Men kom på mig själv rätt så snart :) Har även i allt det här posetiva med att ha ett körkort kommit på en negativ sak. Ibland när jag & T sitter hemma om kvällarna och segar framför TVn så kan jag få extremt socker sug. Då brukar han få ta bilen ner efter mycket om och men och köpa massa gott. Men nu antar jag att det är jag som får lyfta på röven istället. Men jag är glad :)

Nu väntar jag på att T ska komma hem. Så ska vi in till staden lite senare och handla lite jul klappar och indigrienser till knäck ;-) Ha det så bra!




11.12.13

*Stoooooooor gäsp* Är så jädrans trött! Har så svårt att sova nu om nätterna. Ligger nog nervositet/stress bakom det, uppkörningen närmar sig med storm steg och jag måste köra en hel lektion utan några fel. Ska snart åka in med bror Micke till stan. För att slagga på Christer & Stinas soffa ett par timmar. Sen är det dags för en körlektion. Förhoppningsvis slipper jag snart det här. Det tar på en att varje dag snickra ihop dagarna så det funkar för hundarna och skjuts in till stan och hem. Det är nog bara tur att det har gått så bra som det gjort dom här veckorna. 

Nahe! Dags att fixa det sista här hemma. Sen ut i halkan. 




Ha en mysig Lucia!



“Sometimes you wake up. Sometimes the fall kills you. And sometimes, when you fall, you fly.”

Går dagen var mysig! Vi åkte till Christer & Stina på dagen och fastnade där till på kvällen. Blev pepparkaks-knäck (tror jag det hette) och fudge. Inte så jätte lyckat godis men en trevlig stund så det gööör inget ;-) Killarna var på stan medan vi styrde där hemma. Så kom även farbror Patrik förbi m. familjen så hann att träffa dom en snabbis. 

Kom hem senare. Tog en långpromenaden med Tyson, såg ett avsnitt av glee sen var det bara att stupa i säng. 

Imorse vaknar jag av att T slänger upp sovrumsdörren. Blev som ett strålkastar ljus rakt in i sovrummet och utbrister "Fan!! Jag har försovit mig!!". Kul! Måste väcka mig som har en timme kvar till larmet plingar. Var bara att gå upp. T åkte iväg ganska snabbt och jag sitter här nu efter en varm dusch med badlakanet lindat runt huvudet och dom fulaste kläderna i garderoben. Har råkat hoppat över tvättstugan över en vecka nu, så får skylla mig själv! 

Idag är det körlektion som gäller! Ska dricka upp kaffet och sätta fart snart. Hundarna ska ut och ha mat, ibland är det skönt att dom är sjusovare ;-)



Sunday, sunday, sunday.

Går dagen vart mysigt. Blev att grilla ute hos Thomas. Jätte gott! Loong time no see. Igår kväll satt jag och drogade "glee" tills klockan blev alldeles för mycket. Så då var det dags att stänga ner. Så jag vaknade precis för kanske 10 minuter sen. Har bara hunnit ta kaffe, en cigg och satt mig vid datan. Men måste snart gasa för idag ska vi till Christer & Stina och baka jul-godis. Mysigt!





Ett liv fullt av måsten slutar ofta med ett enda - borde ha gjort.

Planerna för idag var att gå upp vid 8 för att åka till stan med mamma. Istället råka jag trycka av larmet (tydligen) och sova vidare. Vaknade vid 9.30 av att mamma ringde. "Sandra! Är du inte uppe än! Vi skulle ju åka nu!". En morgon på 365 mornar som jag och T vaknar samtidigt och har morgon-stund ihop ringer mamma och drar upp mig ur sängen. For upp. Bättrade på gårdagens smink, på med deo, vettiga kläder och sen for det in till stan. Hittade ett par kängor, fick bli dessa ..






Verkar rejäla. Funkar till vardags och lång promenaderna med hundarna. 

Fick även bli hundben, syrsor till geckona och blev även en julklapp till T. Skönt att ha det klart. Så vart en lyckad runda! Nu sitter jag med första kaffe koppen för idag eftersom att en viss mamma stressade mig imorse ;-) Sen en dusch på det här. Senare ska vi till mammas pojkvän m. familj och hälsa på. Ha en bra lördag!


 


“Begin doing what you want to do now. We are not living in eternity. We have only this moment, sparkling like a star in our hand-and melting like a snowflake...”

Gud vad det blåser ut! Låster som att hela huset kommer rasa ihop snart. Dagen har gått åt till att städa och mysa med hundarna. Sitter nu och väntar på att taco-gratängen som står i ugnen ska bli klar. Där imellan nånstans målade jag naglarna också i vinter tema!

Resultat,



Den var riktigt rolig att göra. Lite små pillig.

Nej. Nu är nog maten straxt klar. Ikväll får vi även finbesök! ;-)


´´

Feel-good video.



Man blir ju varm i hjärtat.


JAAAA!!



Yeeeeeeeeees! Nu kan jag äntligen checka av teori provet också. Så jädrans skönt! Nu ska jag elda upp böckerna ;-) Så morgon dagen ska inte spenderas på körskolan. Skööönt! Nu har jag bara körningar nästa vecka och sen uppkörningen som jag är en annings nervös över. Men det tar vi då :-) Imorn ska jag bara mysa med mina hundar, som har fått vara hos mormor hela dagen. Mysigt! Njuta av att inte behöva öppna dessa jädra körskole böcker. 

Snart kommer T hem med pizza. Det får man unna sig idag! Ni har inte missat att jag har klarat teori provet nu va? ;-)


Bootsen - mina räddare.

Måste skaffa mig en par rejäla vinter kängor annars kommer den här vintern bli min död. Så nu har jag kollat runt lite. Någon av dessa,






Alla kostar runt 400-500 kr så pris skillnaden är inte så stor. Speciellt snygga behöver dom heller inte vara så jag är glad att ha ett par dojjor som räddar mig den här vintern. 

Det återstår att se vilka det blir efter en runda in till stan.

Eftermiddagen har gått åt till att plugga, nu är teori provet inte långt borta. Efter pluggandet så kändes det rätt meningslöst. Vi får helt enkelt se hur det går. Kan nog inte plugga mycket mera nu. Det beror heeelt på vilka frågor som kommer. Sen har vi bråttatss (klippt klor) på hundarna. Nu sitter vi i soffan. Jag framför datan och kollat kängor, T sitter och tittar på "Fast and furious" som står på i bakgrunden. Snart dags att gå ut med hundarna och sen krypa ner till sängs!


 





Tyson har hittat en jul-favorit.



Disney Christmas - Pluto


...

Kom precis in med hundarna. Snor halt ute. Ser säkert ut som Agda, 87 när jag hasar mig fram sådär. Måste skaffa rejäla vinterskor! Några tips? Nu - plugga! Teori-prov imorgon!!



Uppe med tuppen.

4.44 och jag är uppe! Hatar mornar bara för att det ska vara så kallt. Kallt när man stiger upp, kallt när man kommer ur duschen osv. Sen har inte natten varit världens bästa. Jag skulle vända på mig och kände att jag höll på och mosa Viva som låg så skönt bredvid mig och snarka. Hmm! Ner med henne. När hon väl hade fått smak på det så var hon envis som tusan och skulle upp igen. Somnade framåt kl 2.30. Det sista jag hörde var tidningsbudet som kom och lämna tidningen.

Nu är jag snart klar! Ska bara välja ut en tjock tröja att ha idag sen kommer bror Micke och plockar upp mig. Åker in till Christer & Stina ett tag innan körningen börjar. Hääärlans!

Ha en bra dag!



Tisdag.

Nu har även denna dag sprungit förbi som alla andra dagar. Deprimerande! Men imorn lär det bli en lite längre dag. Ska åka med bror in till stan tidigt imorgon bitti för att köra. Sen kommer T och hämtar mig. Resten av dagen är det bara plugga som gäller, för på torsdag är det teori prov för min del! Känns verkligen som är 50/50 att jag klarar det. Beror helt på frågorna.

Hur som! Även idag fick jag bak-ryck! Vet inte vad som har flugit i mig. Men denna gång blev det kanel-snittar,




Sen kom även Vivas skor idag! Äntligen några som passade. Men dom var inte speciellt poppis ;-)




Men det är nog en vane-sak och dessa verkade rejäla. Som dom får gå an dom allra kallaste dagarna. Nu ska jag ta och gå ut med nakenfisen. T kom precis in med Tyson så nu är det våran tur ;-) 


 

 



Jaa! Dom har kommit!



Alla 5 böcker från Fredrik Steen. Mina kap! Han som leverera dom ville så gärna hälsa på Tyson när han hörde hans mörka skall. Så släppte ut Tyson som rusade fram. 

Leverantören - Oj va fin! Vilken vacker teckning hon har! För det är en tik va?
Jag - Nej. Det är en hane.
Leverantören - Aha! Men då måste det vara en valp va?
Jag - Nej nej. Han är faktiskt 4 ½ år.
Leverantören - Oj! Ja. Han är väldigt fin i kroppen för att vara lite äldre.


Jag älskar min förvuxna valp ;-)


“To appreciate the beauty of a snow flake, it is necessary to stand out in the cold.”

Idag har jag bakat! Fick något ryck och det händer inte ofta. Så bäst att ta till vara på det när jag väl känner för det :-) Blev en lingon-kaka,





Efter det satte jag mig en stund vid datan och alla Fb statusar informerade mig om att snön inte var långt ifrån. Började springa till fönstrena. Men såg inte en endaste snöflinga. Började så småningom med maten. Stog och gjorde biffar och tittade ut mellan varven. Sen var den där! Snön föll ner och det var redan en vitt snö-täcke på vägarna! Äntligen! T kom snart hem och jag gick ut och mötte honom med hundarna. Tyson blev överlycklig! Han studsade fram, Viva tyckte också det var riktigt roligt! Trodde inte att det var poppis från hennes sida. Men tji! På med overallen och hon sprang och jagade snöflingorna.

Mysigt! Nu ska jag tvinga T att borsta mitt hår ;-) 



Vinter promenad.







Mina finingar!


...

Idag är vi seg startade! Sitter med mjukisbyxor och T´s stickade tröja ..



Snart ut med hundarna och fortsätta med att vara seg.



Winter is nature's way of saying, "Up yours."

Precis kommit in ifrån en promenix med Tyson, blev att stanna till vid hundrastgården också där han sprang som en tok. Sen kom T & Viva och mötte upp oss. Invigde även Tysons reflex-väst!



Mycket bra inköp! 

Annars började dagen med tristess. Söndagen var oplanerad och det kliade i mina fingrar. Fick med mig T, Micke, Lotta, Nadja & Nicke in till stan till "lager 157". Jätte fräscht och billigt! Hittade tre-brottar linnen, 3 st för 100 kr! T hittade även en jätte fin stickad tröja. Sprang även in en sväng på "stadium outleten". Sen for det hem till Kerstin och där efter till Micke, Lotta & lilla Nadja. Massa mys & bus!

Sen har vi lagat fin mat idag, potatisgratäng och fläskfilé och efter det slog vi rötter i soffan. Så har vi segat ner oss totalt. Tills jag tog tag i det och tog den här kvälls promenaden. Var förresten snot halt ute! Det här är det tiden på året då jag spenderar hela mornar och eftermiddagar med att vara orolig för att alla nära och kära åker till jobbet i denna halka. Inte kul!

Nu är det snart dags att krypa ner till kojjs. Morgondagen spenderas hemma med massa plugg! Ska ju skriva upp denna vecka *nervös*

 



Dagen soo far.

Så därja! Överlevde även denna körning. Uppdraget jag skickade mamma på var att köpa en tröja åt mig som jag ringde och bad affären lägga undan igår. Så himlans söt & fin! Min nya favvo tröja :)



När jag kom hem hade jag även fått ett brev på posten. Var Vivas overall som kom redan! Och Yes! Den passar! Woooonderbart. 




Jätte mysigt ju! Nästan så jag beställer en till mig i grand danios strl. Haha. Såhär blev hon i den,






Tuuuudeluu!

Jag är uppe. Nyduschad, iordning gjort och klar. Nu är det bara att vänta en sisådär halvtimme så dyker mamma upp och kör mig in till stan. Där ska jag ha dubbel-lektion! Har även skickat mamma på ett uppdrag medan jag är och kör ;-)



Nu kommer snart mamma så dags att dricka upp kaffet!



Nothing's ever so bad that it can't get worse.

Denna dag! Skulle jag vilja ha raderad. Bluuuäh. Jag har varit yr näst intill hela dagen, vart på gränsen till svimfärdig. Dålig humör på folk som förväntar sig en massa av mig, men när dom sitter i samma situation då ska det vara okej. Nu blir det en massa svammel!

Hur som helst så har jag fått en massa gjort ändå! Jag har skickat iväg ansökan till nagelteknolog utbildning! Yääs. Äntligen! Platsen är även reverad åt mig, så den är säkrad när dom väl har tagit emot min ansökan. Underbart! Min vår är planerad och jag ska skaffa mig en utbildning och kunna hålla på med något jag tycker är kul. Ser fram emot den!

Sen har jag även suttit och letat overall till Viva. Gjort byteshandel med en tjej, så en begagnad och "gratis". Härligt! Det är på tiden. Trodde aldrig det skulle vara såhär svårt med nakenhund och kläder. Jag som har vägrat rosa och gulligt på henne också för att inte hamna i "Paris Hilton"-facket. Men nu ger jag upp! Orkar inte vara kräsen. Nu har jag fått tag på en som kan klassas som sött & rosa men förhoppningsvis fyller den sin funktion åtminstonde. 


Måste också tipsa om ett erbjudande just nu till alla hundmänniskor!

Foderbilen.se har just nu sänkt Fredrik Steens böcker "Härligt hundliv, hund möter hund, bli din hunds ledare, trygg och säker hund och vinn din hunds förtroende" alltså fem st böcker för 445 kr till 49 kr!!  Dom är iallafall mina inom en snar framtid ;-)

Nu tror jag att det blir att sätta på någon film och krypa upp hos T i soffan. Myys!



RSS 2.0