...

Morgonen började med att jag hade drömt en sån hemsk mardröm på natten, så hemskt så hela morgonen levde jag som i en bubbla. Dagen rullade på med jobb iallafall. Nu har jag precis kommit hem, åkte förbi T´s jobb innan jag åkte hem för att tvätta av bilen. Så nu är hon ren.. igen.

Regnet öser ner, det blixtrar och åskan mullrar på. Tyson är livrädd här hemma, mattes pälskling. Tur att jag hann hem.

Annars så har jag jobbat ganska mycket så det har inte blivit så mycket tid över till möblerna. Men har paxat några som just nu är kvar på loppisen som snart ska åka och hämtas, så fort det värsta ovädret gått över. Om jag inte hinner somna i soffan.

...

Idag har det jobbats. Blir helt slut! Sen for jag hem och vidare till Ica för att handla lite käk (tja, ett paket ostbågar eller så slank väl ner i korgen också). Så nu väntar jag på att ungspannkakan i ugnen ska bli klar och att T ska komma hem så ska vi käka.

Åh! Var en tjej som hade lagt ut massa hund prylar på annons bara för att hon skulle samla ihop pengar till sin hunds operation. Så jag hjälpte till lite på traven och fick hem denna idag,


Hihi! En liten apa! En höstoverall, rosa och en apa på. Men det göööör inget när man bor på landet ;-)

Nu kom T hem, då blire käk!
 

Före & efter!

Tidigare i veckan var jag och köpte mig ett jätte fint pottskåp! Här ligger det på sniskan i väntan på att bli målad! 
Före,


Efter,


Älskar den! Älskar detaljerna! Som tur är hamnar den hos min farbror så inte "för långt bort" ;-)

Sen har jag även hunnit med och texta en kista ikväll. Har dock ingen före bild..
Men här kommer en bil på den färdig iallafall,



 

Målar dag!

På förmiddagen var vi inne i stan, jag köpte en ny dekorfärg. Så nu är jag spänd på att testa den! T köpte crosskydd. Så kom vi även hem med en liten radio. 

Kom hem och var så himla slut! Blev att slummra till en pytte stund, sen kom farbror Patrick och hans familj på en snabbvisit. Mysigt! Sen har jag bara målat! Fy bubblan vad jag tycker om det, rogivande!

Nu fick jag en bättre bild på pottskåpet, så får ni se också hur mycket plats vi har över i köket när jag är igång..


T är måttligt irriterad över att inte kunna äta mat på sitt egna köksbord, höhö ;-)

Under tiden matte målar så ..


Ligger hundarna utslagna på köksgolvet. Nahe! Nu ska jag gå och kolla om möblerna har torkat för att måla ännu ett lager och sen förhoppningsvis kunna testa den nya dekorlacken ;-)
 
 

Projekt och inköp!

Har precis kommit hem från en trevlig dag hos farmor & farfar, god mat och underbart sällskap! Eller, precis var att ta i. Har hunnit måla ett laget på pottskåpet. Det är så himla fint! Så jag tog ett kort för att visa upp den här på bloggen, såklart blev bilden suddig :( Men slänger upp bilen ändå, orkar inte ta en ny..


Älskart! Var även iväg och köpte en kista igår som jag ska börja pula med i helgen.

Annars så var jag en sväng på stan idag. Köpte ett kinne och lite underkläder samt mat till hundarna, katten, kaninerna och ödlan. Så idag är alla nöjda! 

Sist men inte minst! Köpte jag dessa fina (eller fick en utav mamma, tack!)

 
 

Morgonstund har guld i mun, ellllllller?!

Åh så tung dag! Fy tusan vad det tar emot just idag, sov så himla skönt när väckar klockan ringde imorse, argghh! Sen att veta att man har ett fullspäckat schema på jobbet gör att det tar emot ytterpytte till. Men fredag, så nu gasar vi på i slutspurten! 

Annars så har jag sålt iväg på två av mina kistor och idag ska vi åka och hämta ett vardagsrumsbord, jätte fint! Får hoppas att det passar. Annars håller jag på med en byrå och ett pottskåp! Jätte fint ett! Den bråkar lite med mig bara, men det ska nog bli bra tillslut..

Ucha, somnar nästan sittandes! Bäst att rasta hundar så jag inte somnar här i soffan.

Ha en bra dag!

Hemma projekt.

Just nu hålls det på att göras iordning för fullt här hemma! Har annars tagit en del i taget. Hallen (så gott som klar), vardagsrummet (så gott som klart, behövs upp mer på väggar. Men det tar jag pö om pö då jag kommer över saker och ting). Så har vi börjat med sovrummet och idag har vi vart iväg och köpt ett nytt köksbord och stolar, så nu är även det påbörjat. Måste filura ut var vi ska ha för typ utav gardiner/vilken färg som ska sticka ut mm. 


Ett mindre, gulligt bort blev det! Kökslampan är även ny! Men nu passar inte resten in. Dessa I-landsproblem ;-)
 

Före & efter bilder.

Tänkte att jag skulle uppdatera lite före och efter bilder, så här kommer dom!

Brudkistan före,


Efter,




Ännu en kista, före


Efter,





Smink bordet, före

 
Efter,





Ännu en kista, (den som jag hade beslutångest över om jag skulle måla eller ej)
före

 
 Efter,

 
 
 

Säljes!


450 kr!
 

Dilemma!

På senaste tiden har det blivit mycket projekt här hemma! Snart är sminkbordet klart, ska bara åka in och köpa ett beslag till den lilla lådan. Men än sålänge ser den ut såhär,


Den blir fin och "girly". Skulle gärna behållt den (som allt annat) men har inte plats. Häftigt citat av Coco Chanel.

Platsbristen har även gjort att jag står inför ett val, vilken utav mina tre kistor jag ska ha kvar..

Första kandidaten,


En ny kista som precis har blivit klar, gigantisk! 

Andra kandidaten,


En kista som har agerat vårat vardagsrumsbord ett tag nu. Men den är helt enkelt för liten för våran soffa. Då vi har litet köksbord blir det att man sätter sig i vardagsrummet när man har gäster, då är inte bordet/kistan tillräckligt. 

Tredje kanidaten,


En gammal kista som jag köpte för ett tag sen. Är helt nerkärad i den! Den har stått på övervåningen i våran lilla hall. Den var jätte fin orginal så jag har velat fram och tillbaka om jag skulle måla den eller inte, så bestämde jag mig idag för att måla den vit ganska så impulsivt så jag hoppas att jag inte ångrar mig nu!


Nu ska jag bara filura ut vilka som åker och vilken som får stanna kvar *gråter en skvätt*

Så trött så trött!

Igår hade vi en tung dag. Stress, stress och stress på jobbet. När dagen var slut, var jag likaså. Men sista slutspurten nu! Sen tar jag helg.

Trots att jag var mer död en levande igår så åkte jag och mamma till loppisen. Där jag hämtade denna,


Jag håller även på med en kista och en byrå. Så idag ska det köpas färg! Sen ska vi in till bror i stan. Längtar!

 

Idag är ingen vanlig dag..

.. för det är älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra!


Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
 

Senaste möblerna.


En brudkista som gavs bort till Robbans & Eves bröllop.


En byrå, som är till salu! Hör av er vid intresse.
 
 

Hektisk dag!

Igår var det jobb som gällde, sen fixade vi bröllops present, då Tobbes bror och Eve gifter sig idag. Kuligt! 
Sen blev det en snabbdusch, for vidare till vårdcentralen. Där dom inte hitta några direkta fel, förutom att hon tyckte att jag kändes tjock i halsen. Fick någon medicin i form av nässpray, som skulle användas varje dag och ger verkan först efter 3-4 veckor. Som säkert skulle rena rören lite. Efter det åkte jag och mötte upp Petra min vän! Vi åkte vidare in till stan. Jag vela framåt tillbaka i butikerna och Petra följde snällt efter :-) Tack stumpan!

Sen åkte jag hem, helt slut! Hann bara säga "Hej! Jag går och lägger mig.." till Tobbe och sen var det tänkt att bli en powernap. Väl i sängen, kom jag på tanken att jag skulle vilja fixa naglarna. Slog upp nummret, chansade och ringde (vid det här laget trodde jag inte att dom skulle vara så jädra snabba). Dom hade då straxt en tid ledig, så jag hoppa upp ur sängen och for in till stan igen. Satt nästan och somna i salongs stolen. 

Sen åkte jag hem, till min efterlängtade säng!

Resultatet blev,


Man blir bra sugen på att ta upp det där med naglandet igen! Ajja, det kommer! :-)

Har även kommit på kombon av att långa naglar och samsung S3 suger. 
 

Jobbigt!

I ett par dagar har jag kännt att det blivit tungt och andas, men har bara hållt i sig korta stunder. Men imorse, var det tungt så fort jag steg upp ur sängen. Så har det hållt i sig hela dan. Vetefasen vad det är, men jobbigt är det. Känns som man hela tiden måste gå och ta flera extra andetag för att man inte får syre. Hur som ringde jag vårdcentralen som hänvisa mig till akuten och sa att det kan vara symtom för propp i lungan. Tror dock inte det är riktigt så allvarligt. Trots att det var kämpigt att jobba så tog jag mig ändå till jobbet. Tvivlar på att man skulle göra det med en propp i lungan. Får se hur det artar sig under natten, imorn blir det att ringa vårdcentralen igen så dom får ta en titt.

Man kanske skulle börja fundera på att fimpa..


 

Före & efter..

Före,


Efter,

 
 

Ekenäs.

Idag har vi varit på en picnik ihop med bror & Cornelia. Vi åkte ut till Ekenäs slott och satte oss i gräset. 


Mysigt!

Sen har jag pulat med skosåpet, så gott som klar! Eller färdigmålad och textad iallafall, nu ska bara beslagen på (som jag ska in till stan och köpa imorn) och lackas. Så imorn kommer bild på resultatet :-)
 

Konversation med brorsbarn Nadja, 4 år.

Nadja kommer in hit och såg att vi ätit bullar.
Nadja - Jag har inga bullar hemma.
Jag - Nahe..
Nadja - Vart har du fått dina ifrån?
Jag - Affären.
Nadja - Åh! Jag vet inte vad jag ska göra...
Några sekunder,
- Faster! Jag har en idé! Man kan ju låna av sina grannar!


Fortsätter ...
Nadja - Faster, jag är så hungrig på bullar. Hur ska jag göra? Har ju inte hunnit åka till affären idag...
Jag - Du får kolla med Tobbe om det finns några bullar kvar.
Nadja - Okej. Men jag vill va ifred då när jag fått min bulle..
Jag - Varför då?
Nadja - Jag vill inte bara prata med någon då. Jag kan bli upprörd och sådär.

Sommar på hög nivå.

I fredags när jag kom hem ifrån jobbet åkte vi vidare till Netonnet, köpte ny mobil. Blev samsungen, S3 mini. Kom hem och skulle sätta mig och föra över allt från den gamla luren till den nya. Redan där ska ju något strula. Gick inte att föra över kontakterna, ringde supporten och fick till svar att jag var tvungen att beställa ett nytt sim-kort då mitt var för gammalt. Gjort! Nu ska jag bara vänta på att det nya simmet kommer med raketfart på posten, kan man ju hoppas.

Sen på kvällen åkte vi, Mamma & Thomas och Thomas dotter till Sörping. Satte oss på Göta källare och käka oxfilé. Lyx! Och supergott! Mysigt att sitta där vid kanalen med fint väder, bra sällskap och god mat. Efter det for det hemmåt och vi satt här ute fram till småtimmen och prata. 

Lördagen, eller igår hann vi nästan bara vakna sen for det ut till Kvarsebo. Där vankades det båttur. Ner med båten i sjön, kasta i all packning och sen for vi ut till en ö (efter att batteriet strulat och vi fick springa upp och skruva bort batteriet ifrån Bettan och sen sätta i den i båten).


Hur najs som helst. Blev grill, jag badade (efter mycket press ifrån sällskapet) och sol. Efter att timmarna hade sprungit iväg så åkte vi hemmåt. 

Landade här hemma och då kom ovädret. Jordens åskoväder, stackars Tyson var helst skakig. Värre en nånsin. Tanken har slagit mig att köpa lugnande. Samtidigt är jag lite emot det, då det känns "drogande". Sålänge jag gör något så är Tyson lugnare, om jag sitter still rantar han runt och vet inte vart han ska ta vägen. Så jag får hålla mig sysselsatt så hänger han bara med. Tur att vi hann komma hem till våra pälsklingar iallafall.

Idag ska vi till Linköping för att kolla när bror kör lamborghini och sen ska vi ut till Kvarsebo igen och fira pappa!

Ha en bra dag för det ska jag ha!
 

Senaste tillskottet.





Senaste tillskottet sen flera veckor tillbaka (glömt att ladda upp bilder).
En liten Smilla, med världens finaste ögon. 
 
 
 

I´am back.

Idag var jag och T och köpte möbler,


Ett skoskåp och ännu en gunghäst som ska göras iordning. Skoskåpet har redan fått ett lager kvistlack och ett lager färg. Den blir fin! Sandra har en idé ;-)

Annars så är det jobb för mig imorgon som gäller, ska även åka och köpa en ny mobil. Det är på tiden! Har haft min sony ericsson, xperia 10 mini (tror jag dom heter?) sen jag gick i gymnasiet. Nu laddar den när den vill också, så häromdagen höll jag på att försova mig om jag inte vaknat innan mobilen dog. Funderar starkt på en samsung S3 mini. Well well. Tiden får utvisa, eller bästa pris och mobil på netonnet får utvisa rättare sagt.



RSS 2.0