Marknad och miljöträning.

Går dagen spenderades med brorsorna Micke & Christer. Åkte in till stan för att besikta bil, blankt! Efter det cyklade jag till P för en kaffe. 

Idag gick vi upp tidigt! Skulle vara inne i stan vid 8.30 tiden. Åkte och plockade upp mormor. Lämnade Tyson hos mamma som har fått buas med Kelly idag. Vi mötte sen upp Micke, Lotta och Nadja, sen for det in till stan för att hoppa in i Christer och Stinas bil och åka vidare till marknaden i Malmköping. Sååå mycket folk och så myycket stånd! Viva var även med för att miljötränas, gick jätte bra! 

En händelse! Vi gick där med Viva i famn bland stånden för att hon inte skulle bli trampad på. Så möter vi en tant i 40-50 som gick med en, som i första hand uppmärksammades som en barnvagn, men i själva verket var en "hund-vagn". En rosa. Kollade under suffletten där en tjock, stor nakenhund låg. "Namen! Titta, en kompis!! Ser du, det var en kompis!". Skämdes en gnutta åt en henne faktiskt. Kom även fram en tant som slet tag i mig i armen och gav Viva en puss hon förklarade även att hon inte alls kunde med människor men däremot var helt hundfrälst. Otippat nog kom även två MC-knuttar fram och sa med den töntigaste rösten "Naaamen, guuuu så söt. Puttinutt!". 

Det gick hur som helst jätte bra och hon sov så gott som hela vägen hem sen. Blev en liten piknik paus för våran del på vägen hem. 

Väl hemma i Sörping kom det jorden regnskur så var bara att springa in till mamma och plocka upp världen bästa Tyson och sen in i bilen för att köra hem.
Nu är det soffläge som gäller! Är super trött, hundarna också! Kvällen är än sålänge oplanerad, får se om något dyker upp. Annars blir det lungt, kan vara skönt det också efter en dag med trängsel och hetta.

Bjuder på lite dåliga mobil-bilder från piknik pausen,












Den jag hittade på marknaden var dessa skor ..



Fräscha va? Nu är det dags att göra mig av med mina gamla! Har alltid sån separationsångest från skor! Hatar att slänga!! Men måste ju tyvärr byta ut dojjerna i skohyllan ibland :-)



Såhär ser det ut hemma hos oss för tillfället! Trötta hundar, då kan man också vara trött med gott samvete :-)


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Kul att du är tillbaks :D så tråkigt utan dina inlägg :D

2011-07-30 @ 22:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0