Projekt ... igen!

Blev även att åka förbi loppisen, kom hem med denna..


Så nu är även den påbörjad! Härlans!


Så nu sitter jag och letar fina beslag till den, inte det lättaste! Nån som vet nån bra sida?
 
 

Söndag = Hemmadag!

Igår var Tobbes mamma Kerstin och Tobbes kusiner Benny & Steven här på besök. Trevlans! Innan dess så stor handla vi och sålde iväg en utav kistorna. 

Kvällen spenderades hemma hos mamma & Thomas, som hade besök. Satt ute i partytältet och socialisera, tills det var dags för mig att köra bror och Lotta som hade festat till det, eller tja. Bror hade väl gjort det för båda. 

Och idag vaknar jag upp 10.30! Hej sovmorgon! Tobbe bestämde sig även för att ta ut Diesel i sele på morgon kvisten, vilket inte var så himlans poppis, vilket jag tycker är bra. Vill inte att hon ska vara utekatt, vill inte riskera alla faror som finns där ute.



Stackarn bara mjaua och mjaua och trodde domedagen var kommen. Hon förblir mattes innekatt <3
 
Idag ska det pysslas här hemma, städa badrum, borsta av Tyson och så ska vi sälja iväg den andra kistan. Blir en ganska lugn dag med andra ord.




...

Operationen gick bra! Den tog 5 timmar och var lyckad tror jag. Har inte hunnit prata med pappsen så mycket ännu, utan han får återhämta sig lite så ska vi höras senare idag. Men jag är glad för hans skull och jag hoppas verkligen att hjärtat behåller sin rätta rytm nu. 

Annars så har jag jordens magvärk! Snälla gud gör mig till man! Yr och kärringhetta om vartannat. Underbaaaart! 

Än sålänge så är sängkläder bytt och en tvättmaskin är igång, annars tänker jag ta allting i min egna takt. Typ slowmo.

Oro.

Just nu ligger min pappa på op. bordet och gör en sk. ablation (Ablation betyder ”att ta bort”. Kateterablation innebär att man med en speciell elektrokateter avger värme (radiofrekvensenergi) eller kyla (cryo) mot det område i hjärtat som orsakar rytmrubbningen.) 

Igår kväll hade jag riktigt svårt att sova. Då tankarna bara snurrade i huvudet, det resulterade i att jag gick upp och googlade en massa istället. Vilket var lugnande! (Thank you google) Det är faktiskt en operation som oftast ger goda resultat. Dessutom är pappsen i goda händer.

Jag gick sen och la mig och kunde till slut somna. Men vaknade lika oroligt imorse så jag klädde på mig och tog en promenad med hundarna. 

 Ni får mig på andra tankar.


Nu har jag fått i mig en kopp kaffe, duachat, matat djuren och tagit tag lite i hemmet. Ska straxt fortsätta att hålla mig sysselsatt i väntan på att pappas fru ska skicka en uppdatering. 

Live every moment, Laugh every day, Love beyond words.

Jag är jätte glad för dom jobb timmar jag får och jag är glad att jag får vara så pass fysisk på jobbet. Men mina ben värker till en förbannelse! Hujeda mig. Nu ska jag dock inte jobba förrän på fredag igen, så nu blir det några lugna dagar att pilla navel ludd på. 

Annars så blev den andra kistan klar igår, resultatet blev.


Den blev jätte bra. Så himla snyggt med vit och sen dom slitna beslagen på. Jag lajkart.

Nahe! Försöka ta mig upp ur soffan och börja vika tvätt. 

// Agda, 87
 

Projekt; Kistor

Jag har inte lagt ut någon bild på kistorna kom jag på! Som jag hittade på loppisen för ett tag sen.

 
Resultatet på den mindre kistan till höger blev,

 

Idag åkte vi in till stan en snabbis för att köpa mera färg, så nu har jag även påbörjat den andra kistan.
Den är fin!



Just nu har alla beslag tagits bort för att målningen ska ge bäst resultat. Den kommer bli jätte fin! Är jätte fina mönster i trät,


Den är även gammal så alla beslag ser fint och naturligt slitna ut. Nu är det bara väntan på att den ska torka, sen lackas, fötterna ska även fixas till och så ska gångjärn och beslagen på! Fint fint!

Resultatet kommer sen!
 
 
 

Söndag.

Idag har jag varit duktig och rensat papper från 2011 och fram tills nu och satt in det i pärmar. Så nu ska det skötas! 

Annars så har vi haft en ganska lugn hemma-dag med lite smmå sysslor. Vi har även legat i soffan och bara latat oss. Jag lyckades även somna en stund på soffan, välbehövligt!



Vill ha!!


Såg att dom hade någon liknande väska/bädd på Arkens zoo. Så himlans smidiga! Både i bilen, när man åker bort, sover borta osv. Jag vill ha!

Det enda problemet var att den kosta ca 1500 :- och min plånbok ekar förtillfället. Men smart grejja!
 

Good morning gorgeous.

 

Midsommarfirande.

Gårdagen vart som beräknat väldigt stressig! Men väldigt trevlig och rolig dag trots det. 

Började som sagt med jobb på morgon ihop med chefen, som var väldigt nöjd över mig. Så jag får stanna, wihoo! 
Vi slutade ungefär en halvtimme tidigare så jag passade på att åka hem och byta om istället för att knöla i bilen. 
Var ungefär hemma 20 minuter, duschade av mig. Böt om, ut med hundar, packade ner det som skulle med och sen åkte vi vidare till Kvarsebo. Där var pappa, Cissi, Cissis föräldrar och barnen. Bjöds på god mat innan vi for vidare till det lilla midsommar firandet i byn, där pappa och Tobbe Kastade yxa,


Det fanns även olika lotter mm. Men tyvärr gick vi därifrån utan några vinster ;) 

Väl tillbaka till stugan så vart det "midsommarspel" (som julspelet) och tipspromenad. Våra vunna paket från midsommar spelet blev så mycket som Yatzy, sugrör, vårstservetter, nagelsax, munskölj mm. Hur roligt som helst! 


Jätte rolig och trevlig midsommarfirande ute i Kvarsebo! Tyvärr, var vi tvugna att åka tidigare en vad vi hade velat. Men schemat rullade på! Vi hoppa på färjan och körde vidare på Sörping upp till mormor. Där var mormor, kusin, hans flickvän, moster och hennes kille. Det blev grillat och kubbspelning!


Även där hade vi velat stanna längre en vad som var tänkt! Men T var vid det här laget fortfarande nykter och körde, och ölen där hemma kallade på honom. Så vi for snart hemåt, upp till mamma & Thomas.

Vi hade lyckats åka varje gång innan det bjöds på midsommar tårta, men framåt midnatt så bjöds det på jordgubbstårta uppe hos mamma. Yummi!

Väldigt lyckad midsommar! Tusen tack för alla inblandade!
 
 
 

...

Om 20 minuter ska jag åka in mot stan för att jobba. När jag har slutat så kommer T och möter upp mig i stan för att åka direkt till midsommar firandet i Kvarsebo. Så det betyder att jag måste ha med mig omklädningsbyte och andra uppfräschnings saker och byta om i bilen. Och kl. 7 på morgonen så är inter huvudet med, springer omkring här hemma som en yr höna. Klänning, tröja, smink bagen... Tja, det var väl det. 

Efter Kvarsebo ska vi åka till Sörping för att grilla med mormor, kusin och hans flickvän och därefter blir det hem till Norsholm för att åka upp till mamma och Thomas. 

Fy bubblan, redan slut!

Hoppas att ni får en mer avslappnad dag och ha en jätte fin midsommar!

 

...

Nu har vi varit en tripp till stan, kunde inte ungå att köpa denna.



Blev förstås även mat till ödlorna, ett spänne till Viva till hennes lugg då det irriterar aloooot i hennes ögon som i sin tur bara rinner och rinner. Dom hade alla spännen, snoddar osv bakom disken. Så när jag gick fram och fråga, tog hon fram mängder.. Rosa, glitter, rosa, glitter and on and on. Tillslut! Tog hon fram en grå, så den klippte jag direkt! ;-)

 

Du kanske blir besviken om du misslyckas, men du är förlorad om du inte försöker.

Jag håller just nu på med denna,


Det ska bli ett tidningsställ när det är heeeelt klart. Får se om jag lyckas plocka ihop den igen, hihi.

Nu väntar jag på att mamma ska vakna, så ska vi in en snabbis till stan för att handla ödlemat och lite andra nödvändiga saker.

See ya soon!


 
 

Hat, hat, hat.

Suttit och kollat på en bit av "människans värsta vän". Förstår mig inte på människor. Hur kan man vara så feg och så jädra liten att man ger sig på ett djur? Hur kan man köpa en söt liten valp och sen kasta ut den när det har blivit stor och jobbig? Hur kan man utsätta sin hund för kamp? Hur kan man tortera sin hund? Hur kan man låta sin hund lida genom att låta den gå sjuk utan vetrerinär vård? 

Idioter, dom borde få genomlida samma sak om inte värre. 


Projekt; spegel.

Nu är spegeln som jag köpte tidigare på loppisen idag, klar! 

Före,



Efter,



Nu sitter den uppe på vardagsrumsväggen. Har dock inte bestämt mig om jag är nöjd med den där ännu. Men den får hänga ett tag, så får tiden utvisa :-)
 

Nya projekt!

Idag har vi varit på Rusta en snabbis och där köpte vi en ny kaffebryggare, välbehövligt! Så var vi även förbi Kenneths loppis här i Norsholm. Hur stort och hur mycket grejer som helst! Vi kom hem med två kistor, en spegel och ett tidninggsställ.




Ena kistan har jag redan börjat måla och även spegelramen. Så resultatet kommer ut sen. 

Nu på eftermiddagen har vi suttit ute och myst med kaninerna,


Mysigt! Speciellt Ozzy (dom tre bilderna längst ner), mysigare kanin får man leta efter. Den överste som Nadja bestämt döpte till Hoppsan, är störtcool till utseende men en riktigt liten fegis. 

Nu ska jag forstätta måla på spegeln ännu ett lager!
 
 
 

When you want something you´ve never had, you have to do something you´ve never done.

Well oh well. Idag har jag "provjobbat" för ett städföretag. Dom har varit positiva ända sen jag var på arbetsintervjun, så det verkar bli något bra utav det. Hoppas iaf! 

Annars så tror jag Viva ska börja löpa när som. S U C K! Hon blir sånt löpmonster. Hon vägrade äta imorse och sen har hon gått och visat sig tillgänglig för Tyson i ett par dagar. Det får bli en sterilisering efter sommaren. 

Jag har även börjat flagna som en idiot. Så jädra fult och jobbigt, jag har pillmani också så jag kan bara inte sluta pilla. Så duschen idag tog rekord bara för att jag skulle ömsa och pilla en jädra massa. Intressant va? 

Nahej! Nu ska jag börja laga mat, tacopaj. *Sukta sukta*

 

Fyll inte livet med dagarna, fyll dagarna med liv.

Idag har det regnat nästan hela dagen. Skönt faktiskt! Jag har vikt om kläderna i garderoben och lagat lådorna till garderoben som alltid har en tendens att gå sönder (jysk skit). Vart och hämtat upp ett begagnat bord som jag tänkte pula med, bra tidsfördriv. Även vart förbi på dollarstore och köpt lite fint till vardagsrummet,


Brickan, den lilla ljuslyktan och så köpte jag doftljus med doft av mango. Yummmie!

Just nu sitter jag bara och slappar i soffan, Nadja sitter bredvid och spelar på surfplattan och lyssnar på musik. Innan dess har vi även smällt ihop en rabarberpaj som nu kalla den på oss! ;-)
 

Sommar-lack.

Har varit en snabb sväng på stan, eller jag var sällis åt mamma. Jag kom hem med puder och nagellack. Självklart hitta jag jätte mycket fint, men då kom självdiciplinen och sa nej. Duktigt tycker jag!

 

Dålig bild och den gör inte färgen rättvis. Hur som helst, är den aprikos typ och skit fin när man är lite solbränd.



Depend, Nr. 244.  



 
 
 

Mer än du anar.

Den här sommaren så är det 8 år sen jag & T träffades. 8 år av upp & nedgångar. Trots det har vi alltid kommit på fötter. Vi har kommit ifrån varandra, men alltid hittat tillbaka. Du är min andra hälft och luften i mina lungor.

 

Uhh happy day.

Den här morgonen var segaste någonsin! Kan ha varit för att jag jobbade igår, kom hem sent, käka, åkte och hämta fyrhjulingen och vi kom inte i sängs förrän på småtimmarna. Upp tidigt imorse och jobbade fram till 13.30 tiden, hem. Slänga i sig käk och sen for vi till Biltema och köpte batteri och bromsar till fyrhjulingen. Sen har Tyson och jag hållt husse sällskap ute på gräsmattan medan han har mekat med den fyrhjulade.


Och husse lyckades! Fyrhjulingen är igång, så resten av dagen har vi bara kört. Så jädra kul! Det är skönheten med att bo på landet. Nu ska vi straxt upp till Thomas och mamma och socialisera.

Ha en bra kväll!

Lovely lovely.

Dom här dagarna har jag inte haft samvete till att sitta vid datorn, då det har varit jätte fint, soligt väder. Så vi har spenderat hela dagarna ute. Klippt gräs, klyvt ved, försökt svalkat av hundar, fyllt på pool osv. Älskar att bo på landet den här tiden på året! Kunna gå upp ur sängen, se ut som "hej kom och hjälp" men fortfarande kliva ut ur ytterdörren och sätta sig på trappen med en kaffe och en cigg. Livet! 

Igår var vi även och hämtade denna donnan,


Så nu har jag också en leksak. Det tråkiga är att T har plockat ner den för att några reservdelar måste bytas ut så just nu står den bara och se snygg ut (och skitig). 



Älskade varelse!

Vilken sommardag det varit! Jag har mått halvkasst, haft jorden frossa. Värmen hjälper ju inte frossan, snarare tvärtom. Tyson lider också så otroligt mycket i värmen så idag fyllde jag på en pool som han kunde plaska i. Sagt och gjort,


Till en början var det småläskigt. Men när han väl kommit i första gången, så ville han inte därifrån. Mattes lilla hjärta! Vilka framsteg, för några år sedan skulle han aldrig våga gå i närheten utav poolen. Vi jobbar oss sakta men säkert mot agillity hindret "tunneln" ;-)

Så har vi även grillat fläskfilé nu på eftermiddagen. Bäst att passa på när det är kanon väder! 

Ad astra per aspera.

I fredags åkte jag och mormor upp till Lindesberg. Jag agerade chaufför och stöd, då mormor skulle närvara på hennes brors begravning. Det var hur fint som helst! Efter det for vi även vidare till mormors föräldrars gamla hus, där mormor växte upp en liten del utav hennes barndom. Tänka sig att hon sprang omkring där på hennes små barns fötter en gång i tiden! Det var en liten idyll. Jätte charmig by med massor av gamla röda hus med vita knutar. 


Tiden sprang iväg och snart for vi iväg på våran 3 timmars resa påväg hemmåt. 

Igår var vi i pappas och Cissis sommarstuga för att fira Cissis dotter Jennifer som fyllt år. Lika mysigt som vanligt att träffas! När vi kommit hem, blev det lite god mat och Tv. Sen lite impulsivt så for vi in på bilträffen i stan, träffade Natta & Danne. Så det vart en lyckad och bra kväll.

När vi kom hem slängde vi oss i soffan och kollade på denna,


Ganska bra för att vara ens svensk film! Sevärd i vilket fall. (Finns på Dreamfilm)

Idag ska vi på ännu ett kalas, är min kusin Elin som fyller år! Alltid mysigt att träffa släkten.




Projekt: Tv-bänk

Igårkväll fick Tv-bänken komma in på sin vanliga plats.

Före,


Efter,






RSS 2.0