Läget just nu ..

Är faktiskt kämpigt. Det är otroligt mycket att göra för min del vad gäller körkort och utbilningen är på G osv. Det tar på krafterna. Speciellt för mig som inte är van att gå upp vid 4 på mornarna och hålla igång hela dagar. Är otrooooligt trött hela veckorna just nu. Saken är den att jag har inte lika mycket energi att träffas och umgås osv. Den är ingen undanflykt utan jag är verkligen trött och känner att jag inte är något roligt sällskap då. Det kommer inte vara för alltid. Utan det handlar om dom närmsta 2-3 veckorna. Så snälla, ha överseende. Det betyder inte att jag slutat bry mig.

Körkort - here I come!





Fick bli en tidig morgon idag också. Bror Micke kom och hämtade mig vid 6, så åkte vi in till stan och jag blev avlämnad hos Christer & Stina. Öppnar med min lånade nyckel och hittar Christer yrvaken i köket. Satt och gjorde han sällskap medan han käka frukost. Sen var jag pigg, så somna om fanns inte på kartan. Morgonen spenderades ihop med Stina, innan det var dags för att gå till körskolan. Påväg dit kom jag på mig själv att jag hade glömt plånboken hemma - ingen plånbok, ingen legitimation. Som tur var gick det an denna gång.

halkan blev av! Var riktigt roligt faktiskt. Gubben som var våran körledare var ju jordens roligaste människa. Så gå upp kl 4, sen köra halkan som liknar en berg och dalbana med världens skönaste gubbe - det resulterade i många skratt och en övertrött Sandra. Vid tre tiden var vi tillbaka på trafikskolan. Satte mig och plugga en stund och checkade av Fas F. Så nu är även alla faserna gjorda. Wooonderbart. Bara hoppas att jag har samma flyt på uppkörningen och teori-provet som är nästa avcheckning. Mina nära och kära vet när jag ska köra upp men jag tror jag väntar med att avsölja det här på bloggen ;-)

Åkte hem och jag var vrålhungrig så slängde ihop tacos på noll-tid. Nu sitter jag här med kaffekoppen och tänkte piggna till. Funkar visst inte. Så får väl blir att krypa ner i sängs tidigt ikväll. 

 


Tagga halka!

Gårdagens design,



Spets-design. Eller ska likna det iallafall. Så jädrans pilligt. Men tadaa! I det stora hela ser det ju bra ut men man behöver ju inte studera varje nagel för sig ;-)

Så idag! For jag upp ur sängen vid 4 imorse/inatt. Störde grannarna med en dusch, tog en promenad med Tyson. Viva låg då fortfarande och sov. T som är sjuk, vaknade. Så nu sitter vi här med varsinn kaffe och lyssnar på julmusik. Om en halvtimme kommer bror Micke och plockar upp mig så får jag skjuts in till Christer & Stina. Vid 11 så är det dags för att köra halkan!



Konversationen imorse ..

Jag - Du kan ju vara lite orolig över mig idag.
T - Varför då? 
Jag - Ehh .. För att det är halt.
T - Dom hissar upp bilen och sätter på några extra hjul.
Jag - Du är ju så jädra o-dramatisk.


Well oh well. Nu ska jag dricka upp kaffet och sen bär det aaaav!

 


Det är ju tur ..

.. att man aldrig ser psyk-sjuk ut på Id/körkorts-bilder.



Vet inte heller när jag fick mig ett adams äpple.




Check!








Efter en lång dag i stan med körlektioner (en jädra massa rondell-körning), besök hos Christer & Stina där det slaggades på soffan, bjöds på ljuvlig soppa & en trevlig stund. Sist men inte minst riskettan på kvällskvisten. Nu är det här dagen ihjälslagen. Sweet! Nu - ut med hundarna & sen krypa ner bredvid T.






Lyckad helg.

Gårdagen vart det storhandling! Skönt att ha mat i kylskåpet igen. Funderar även på att sätta mig och göra en budget nu över resten av månaden. Det säger vi varje månad att vi ska göra men händer aldrig. Men nu ska jag ta tag i det! Jag har blivit "lyx-fällan" förstörd. Ska sätta T i vardagsrums soffan och ta fram tavlan ;-)

Sen så for det hemåt vilade en stund. Sen kom Benny & Petra, så var kvällen igång. Bror Christer kom lite senare och gjorde oss sällskap också. Sen for det ner till Bowlingen där det träffades en massa folk. Kul kul! Blev att kasta lite klot med Lotta också. Jädrar vad bra det går när man är onykter! Jag vann med andra ord ;-)

Kom hem nångång på småtimmarna och idag vaknade jag kl. 12 !! Lite panik. Men hunnit fått gjort en del saker trots det och jag mår bra. Borde må sämre med tanke på det som slank ner igår. Men icke och jag klagar inte ;-)



Så! Idag är det första advent. Det är plusgrader och det blåser som tusan ute! Inte alls någon advent känsla. Jag blir bara stressad utav advent. Denna nedräkning tills julklappar och jul-planerna ska vara klara. Nej. Nu ska jag gasa här igen! 


Ha en bra första advent!



Life is very short and what we have to do must be done in the now.

Nu har jag satt fart med körkortet på riktigt känns det som. Har klarat av flera faser, nästa vecka är det riskettan & risktvåan som gäller! Sandra är på G. Fy tusan vad jag längtar efter att ha körkortet i min hand! 

Den här dagen har spenderats hos Christer & Stina. Även ett par timmar på körskolan. Duktigt! Tog mig även en powernap när jag kom hem för jag var så jädrans trött. Inte tagit en på flera månader. Jag som alltid var trött förr. Powernapar var näst intill ett måste varje dag. Det är posetivt! 

Fredags göra - blev att käka tacos till middag och sen har dagen bjudit på en lång promenad som vi kom in ifrån för inte alls länge sen. Båda hundarna traskade på. Tyson med klövjeväskan. Han fick även springa några varv i hundrastgården. Så nu är han lerig och luktar träsk. Yumyum. 


Snart dags att slänga sig i säng. Ögonlocken känns som bly. Så ..



Hund-saker säljes!

Tänkte slänga upp lite hund relaterade saker som jag ska sälja mig av med, nytt & begagnat.



Gult reflex väst på neongult nättyg, reglerbart resårband under magen, knäpps med spänne. Ifrån boett.com, så bra kvalité. 100 kr.


Hurrta. Vattentät fleece overall. Strl. 301. Ryggens längd 30 cm. Endast testad, finns förpackning. Nypris 650 kr. Mitt pris, 420 kr.



"Army" linne. 22 cm i ryggen. 60 kr.



Regntäcke. Ca 30 cm i rygg. 100 :-



Koppel till liten hund, 40 kr.



Regntäcke. Mycket smidigt. Man viker ihop den och gör den till en liten "necessär". 30 cm i rygg. 30 kr.

Hojta till om ni skulle vara intresse. Priset går alltid att slipa på! :-)







...



Pallar inte se körkortsboken mer idag. Bluuuäh! Pluggat näst intill heeela dagen idag och bara klarat fas A. Kräks påt! Blev iallafall en kaffe-paus uppe hos Stina, men sen var det bara att gå till körskolan igen och plugga. Nu - äntligen hemma! Nu blir det luuuugna puckar. 



Julstämning m. P

Idag var det meningen att jag skulle till körskolan men en massa strul med planeringen så blev det inte av. Istället kom P förbi idag. Vi for ner till "stan" där vi mötte upp Freyda & Fanny. Sen gick vi vidare till ramunda för att köpa nagellack. Mummma! Blev rött denna gång och sen lite påfyllnad bland dom andra färgerna. For även vidare till jysk, blev lite inspererad bland all julpynt. Så P och jag åkte hem, sprang ner till källaren och bar upp advents-ljustakar och ett par tomtar. Jag som inte tycket om tomtar! Men jag ryktes med! Vi tände upp med P aroma-olja som luktar pepparkakor och sen jul musik ;-) Inte nog med det så såg jag coca-cola julreklamen för första gången det här året. Myyscchit. Nu har jag suttit och målat om mina naglar igen, resultat ..



Och nu sitter T & jag och degar i soffan igen. Så jädrans trött! Imorn är det körskolan som gäller så blir att lägga sig skapligt idag.



Helgen som varit.

Igår hade jag en massa energi till övers och desperat ville hitta på någonting! Blev att leta efter lite partaj. Det slutade tillslut med, att vi impulsivt åkte in till bror Christer & Stina. Bror Micke & kusin Jöjje hängde även med. Mycke roligt med myycket skratt! Kom hem på små timmarna.

Idag åkte jag och mamma in till Mediamarkt för att köpa en ny mobil till henne. Puuh! Försök lära mamma alla mobilens funktioner på hemresan ifrån stan, en utmaning. Men blev även att springa in på djurmagazinet när vi ändå var på plats. Blev lite hundben hem till vovvsingarna. Sen åkte vi även förbi Candyland, ursäkten där - att det är halva priset på allting just nu. Fanns inte så mycket. Men kom hem med en massa "krokodil tårar" till T :)

Sen har vi varit hos T´s mamma Kerstin och hans moster Gittan. Druckit kaffe och snackat lite skit. For hemmåt efter en stund. Så kom mina favvisar bror Micke, Lotta & Nadja förbi. Nadja var det full fart på som vanligt. Hon byggde kojja i buren och skulle ha så mycket som möjligt där inne så hon gick och plocka och möblera om här en gnutta :) 





Nu på kvällen har vi duschat båda hundarna! Så nu är dom rena och fina och hela lägenheten osar blöt hund ;-) Ska snart ta och krypa ner till kojjs skulle jag tro. Är ju en dag imorgon också. Så ..






Vår i november.

Igår var vi inne i hageby och styrde. Lämnade av lite begagnade saker som skulle säljas och sen sprang vi in för att köpa hundmat, foundation och massa annat nödvändigt. Vilken julstämmning det är där inne! Dom hade satt upp tomtar och i skyldfönster var det julpyntat osv. Matchar inte direkt vädret vi har. Solsken och 10 + grader. Känns nästan som att det är påväg till att bli vår.

Nu har vi precis kommit in ifrån en långpromenad. Mysigt i detta vädret. Man är så van att bulta på sig kläder nu så jag hade en polotröja och en tjockis över det. Puuh! As varmt. Men mysigt promenad trots det.



Tyson, Viva, Tobbe, bror Micke, Zantra, mamma & Kelly står uppradade.

Nu - ska jag njuta av en kopp kaffe sen blir det att färga håret! 



Körningen & besök.

Så! Sa precis hejdå till Micke, Lotta & Nadja som var förbi på kvällen. Mysigt! Full fart på Nadja som vanligt så det är bara att hänga på :-) 

Tidigare idag körde jag ju för Haga. Jag var nervös och inte alls sugen på en körlektion. Men det var ju bara att sätta sig och köra. Gick inte alls bra! Trodde själv att det skulle bli en totalt flopp! Men när vi väl var klara och hade kört landsväg, motorväg och stadskörning och han hade fått sett vad jag kunde så sa han att jag behövde max 10 i värsta fall 12 lektioner. Gick in och pratade med en annan personal som bokade tider osv. Som bokade upp uppkörning och teori i December. Hon blev orolig att jag skulle tycka att det tog alldeles för lång tid tills den 14 Dec (!!!) Med Kai kanske jag skulle haft mitt körkort i bästa fall i februari. Pfft. Taget! Så nu kör jag numera på Haga. Känns bra! Jag som även är så jädra hispig i trafiken och har så bråttom (han påpekade att jag överskred hastighet ett antal ggr) så kan det nog vara bra för mig att gå där. Körläraren förklarade lungt och sansat i dom stressigaste situationerna. Muuucke bra, så har jag antagligen körkort innan jul också ;-)

Efter besöket på Haga så åkte vi och hämta Viva och Totte som var hos mormor. Så just nu är gammel-gubben på besök. Jag klippte hans lugg, som alltid. Hund-stackarn kan ju knappt se. Inte poppis hos mamma men om Totte kunde skulle han tacka mig ;-)



Så nu ser man hans fina ögon igen. Nej. Nu ska vi snart krypa ner till kojjs är super trött! Sisten ut med hundarna sen kallar vi det här en dag!



Om ni ser "haga", spring.

Blev en liten sovmorgon för våran del. Men precis när jag vakna så var dagen igång. Samtal till P, mamma, farmor och Haga trafikskola och snart ska jag ta och ringa banken. Har även hunnit duscha och ska snart gå ut och rasta hundarna. T kommer straxt hem också. Skööönt. I eftermiddag ska jag köra en "utredningd-körning" med Haga trafik skola för att höra vad dom har att säga om mitt sätt att köra ;-) Jag är nervös!? Vete tusan inte varför. Kanske för att det värsta som kan hända är att bilen löper amok. T ska iallafall med och sitta i baksättet för att lära sig lite han också. Haha. Oftast när vi är ute och övningskör slutar det med att vi sitter och skriker på varandra men ibland när T "bara vill hem" eller ser en kompis som kör bil längre fram på vägen så säger han "Kör om! Gasa, gasa!". Han är lite lurig. 

Nej. Nu ska jag ringa ett samtal till sen ut med vovvsingarna!



Siri & dagen.

Den här dagen har bjudit på en massa trevligheter! Förmiddagen gick åt till att vakna till, rasta hundar, plocka och fixa här hemma. T slutar 12 denna vecka så han kom hem tidigt. Sen ringde även Natta. Blev kaffe här och P kom även förbi på en snabbkaffe. Så blev att åka in till Hageby då vi även behövde köpa syrsor till Rubert & Fiona. Hängde med Natta in på "mobilizera" där hon skaffade sig en Ihope 4s. Jag vart totalt betuttad i den där Siri! Sån! Ska jag ha!

Sen har vi hunnit komma hem. Käkat och pysslat lite här hemma. Även tagit en promenad med hundarna. Valde en inte så bra väg. En liiiiten geggig grusväg och så var det kolsvart förståss. Med det kommer spökena och T började prata om lik-dofter när han kände en doft som påminde om det. Så nej! Den promenixen vart inte så lång som tänkt. Men hundarna är iallafall rastade nu. 

Ikväll ska vi ta och se på en skräck-film som Natta tipsade om. 




Blir roligt. Tur att vi ser på den efter promenaden. 


In time of test, family is best.

Eftermiddagen/kvällen blev det att åka upp till mina favvisar,


Nadja var på "hyper-humör", fasters älskling. Sen for det hemmåt. Jag gjorde en hemmagjord milkshake ;-) Med vanilj/jordgubbsglass, hallon och mjölk. Sen har vi haft en kväll framför Tvn. Skönt! Nu har T gått och lagt sig, hundarna sover även dom och jag känner mig inte alls trött. Så funderar på hur jag ska ha ihjäl den här kvällen. Någon lång-promenad orkas för en gångs skull inte och Tyson ligger ändå och snarkar just nu. Så ikväll får bli en slappar-kväll! Soffan & scrubs - lutar det åt. Så sov så gott och dröm sött allihop!



Lovely days.

Idag gick vi upp skapligt. For upp ur sängen. Gjorde alla morgon-bestyr. Sen kom Natta förbi! Mysigt. Fixade naglar, drack kaffe och pratades. Sen har dagen rullat på med en massa "måsten". Har även tränat Tyson en del. Denna gång på "spela död", "slalom" och "backa". 

Slänger upp en video. Sålångt har vi kommit än sålänge. Nu ska han bara lära sig att lägga ner huvudet och inte vifta på svansen :-)

 



Nej! Nu ska vi åka och hälsa på bror Micke, Lotta & Nadja!


Nagel-design.

Så sitter här och väntar på att naglarna ska torka. Sen ska jag göra iordning mig för då är det dags för bowlinn med mamma, Thomas m. barnen och mina bröder, Stina, Lotta & T. Så nu har jag klippt av mina naglar för att slippa krasha dom med kloten :-(



Så nu ser dom ut så. Tadaaa! Nej. Nu ska jag fixa iordning mig.


 



11.11.11

Precis kommit in i värmen. Jag och Tyson har gått 50 minuter promenad i rask takt. Han bar även klövjeväskan. En välbehövlig promenad efter dessa dagar då jag varit sjuk när även Tyson har legat på latsidan. Det var tur att mamma och jag åkte in och köpte vinterjacka igår för det var riktigt kallt. Dimman gjorde det inte bättre heller. Tyson & jag är lika mörkrädda så vi går och skrämmer upp varandra. Jag blir nojjig så fort han reser öron och svans när han har fått syn på något, något som jag inte ser och han blir nojjig när jag tror mig se något och spänner mig. Nu är vi iallafall hemma, trygga igen :-)

Tidigare ikväll åkte jag, T, Micke, Lotta och Nadja in till Christer och Stina. Blev kaffe och sällskaps-spel. Mysigt!









Perfekt fredag med andra ord - nu blir det lite film innan det är dags att krypa ner till kojjs med babbe.








Nagel-design.

Bjuder på denna som jag gjorde för någon dag sen. Har skit tråkiga lack kvar för att dom bästa är helt oanvändbara nu .. 



.. Därav gråa-tråkiga rosetter. Men fortfarande pilligt och roligt :-)



Finallllly, har jag en vinterjacka.

Igår var första dagen jag kände att jag hade en gnutta ork. Så det fick bli att städa, diska och göra allt som bara har blivit åtsidosatt nu när jag varit sjuk. P var även förbi mellan arbetspassen. 

På kvällen åkte jag och mamma in till stan och skulle köpa vinterjacka till mig. Det var inte roligt med förkylning! Men vinterjacka är ett måste. Sprang runt på Maxi, gick igenom alla affärer och hittade inte en endaste jacka. Precis när vi skulle ge upp och affärerna straxt stängde så hoppa vi in på Stadium, barnavdelning ;-) Hittade denna då ...


Strl. 164 var snäppet för stort (!!!) Men nu kom jag hem med en bra Everest jacka för 999 :- som i vanliga fall kostar det dubbla på vuxen avdelningen ;-) Gooood work och tack snälla, rara mamma för min tidiga "julklapp" :-)

Idag ska jag bara krya på mig inför helgen!



We loved with a love that was more than love.



T är världens bästa.


Nagel-design.

Tänker bespara er ett gnäll-inlägg, så slänger upp en nagel-bild som jag gjorde för ett par dagar sen. Orkade inte lägga ner mycket energi på dom .. Men här är dom.





Burning sky.

Uscha jobbig natt. Har inte sovit många timmar. Har hostat som en tok så jag trodde nästan att jag skulle hosta upp hela magen. Gick upp tidigt imorse. Var en jätte fin brinnande, himmel..



Sen har jag och Tyson legat och myst i fåtöljen medan T & Viva fortfarande låg och sov. Tittade klart på en film som vi påbörjade igår.




Nu ska vi käka frukost. Baguetter i ugn, yummi!





Sjuk-lyx.



Såhär ser min dag ut. Kerstins bullar m. ett glas mjölk och film. Mamma kom pecis och hämtade upp Tyson för att ta en promenad. Tack mamma.

Sandra, 5 år.

Bööööh. Känner mig som 5 år igen. Super duper gnällig och skulle helst vilja ha mamma här som sprang med varm nyponsoppa med vanilj-glass i. Mummma! Igår hade jag super-duper ont i magen och mådde illa. På kvällen började jag känna mig tung i huvudet och halsen svullnade upp. Gick och la mig i hopp om att idag skulle kännas bättre. Tji! Halsont, ont i huvudet, fryser - död. 

Inte roligt. Men det som nästan är värre är skuldkänslorna över Tyson. Gubben har en massa energi som han skulle behöva springa av sig. Tror att jag får ta en runda ikväll vare sig om jag mår bättre eller sämre. Kanske, kaaaaanske kan jag få ut T att motionera av Tyson *blink blink*

Det blir värmedyna, soffan och té hela dagen. Kanske nån film eller två. 



Besökare - respektera hundarna.



Skulle du skrika på någon annans barn?
Skulle du dra någon annans barn i öronen?
Skulle du säga säga "ung-jävel" till någon annans barn?

Antar att dom flesta svaren skulle bli nej. Förstår inte då vad som ger rätten till en människa att behandla mina hundar på detta vis. Sen går det inte jämföra djur och människor. Men det är den enda liknelsen som jag kommer på. Mina hundar betyder en massa för mig, dom är min vardag och en stor del av mitt liv. 

Mina önskemål när man kommer hem till oss är att behandla hundarna med respekt. Det är faktiskt dom som bor här och dom har mer rätt en dig som gäst att vara här. 

När man kommer innanför denna dörren önskar jag att man för det första ignorerar hundarna. Låter dom komma fram och hälsa, sen låta dom vara. Om dom vill kommer dom fram till dig. Jag förstår att människor som inte vet mycket om hundarna kan tycka att det låter konstigt eller elakt. Men det är så jag vill ha det. 

Orsaken är den att vi har jobbat otroligt mycket med Tyson. Han har varit väldigt stressad, nervös och rädd hund. Skillnaden från då - nu är som dag och natt. Men det jobbas fortfarande mycket med det. Han är lyckligare i lugn miljö, det betyder att jag faktiskt måste för hans skull kräva av människor som kommer hit att - ignorera. Han hälsar när han vill, han kommer till dig när han vill bli klappad osv. Inte vice versa. 

Viva. Hon är en glad och översocial hund. Liten hund - okej att ta upp i knät. Men även där är det inte sunt för henne att bli för uppspelt, daltad med osv. Hon är fortfarande en hund, "even the tiniest poodle or chihuahua is still a wolf at heart". 

Nu vart det mycket pladder. Det jag ville säga var behandla hundarna med respekt. Skäll inte, slå inte och stressa inte upp mina hundar. Tack.


Inte riktigt mot någon specifik person.

Vintern är ändå lite välkommen.

Om vi ska vara ärliga så längtar vi efter snön,





And TV is not the easiest place to be dangerous or on the edge. Especially on a Saturday night.

Aj, aj, aj. Jag lider av magvärk. Har så jädrans ont. Så den här kvällen har varit luugn. Jag har suttit och pillat med mina naglar medan T har suttit och lyssnat igenom låtar från min gamla musik-mapp. En mapp full uatv "fjortis-låtar" och vissa man glömt bort som faktiskt är bra. En massa minnen kommer tillbaka. Ett tag hade jag en dille på artisten Brandy, speciellt låten "Have you ever". Kommer ihåg att jag ofta höjde låten till max och gal med i texten. 

Hur som helst! Resultatet av mina naglar ikväll blev,



Bilden vart inte så bra då lacket speglar sig så mycket. Men det får duga. Den designen dröjer nog innan jag gör igen. Tog sin tid, men roligt. Den lila färgen är även ny, så kul att testa på den.

T & jag sitter nu i soffan, med en chips skål och en dipp skål imellan oss. Så nu är tangenterna sådär härligt feta och salta :P Nej. Nu blir det att titta på polisskolan 5 - för den har man ju inte sett förut eller så :P



Tatuering idé ?

Jag har länge klurat på en tatuering. Den vill jag tillägna Tyson, har suttit och redigerat en del nu och gjort i ungefärligt hur jag skulle vilja ha den .. 






Såklart ska det vara Tysons tass. Men ungefär .. Hm. Den tål att kluras på.




Full i rulle!

dagen började som sagt tidigt med en lång-promenad. Där efter blev det en snabb-kaffe och sen hoppa jag in i ett bad. Straxt därefter dyker Petra upp här och gör mig kaffe sällskap och även när jag stog och lagade mat. Slängde ihop en taco paj. Yummi! Snart kom även mamma förbi och Tobbe kom hem från jobbet. Blev käk och sen målade jag mammas naglar som hon hade tjatat efter, resultatet ..



Efter det gick jag bort på fika hos Natta som jag inte träffat på ett tag. Jätte mysigt att ses igen! 

Kom hem för en stund sen. Egentligen finns det att göra men just ikväll orkas det inte. Luften gick ur mig så nu struntar jag i alla måsten och har bestämmt mig för att ta det lungt! 

 



Even the tiniest Poodle or Chihuahua is still a wolf at heart.

Imorse gick jag upp 07.30. Eller jag vakna av att mamma ringde. Jag hann bara halsa en kopp kaffe så kom hon och plockade upp mig och hundarna. Så gick vi en lång promenad på ca 1½ timme. Riktigt skönt! Viva traskade på i Tysons & Kellys takt. Hon var den som vifta på svansen hela promenaden. Men gissa vem som ligger utslagen som en padda på vardagsrums mattan? ;-)

 



 



Nagel design.



Den rosa färgen är egentligen riktig, skrik-rosa. Men ännu en lätt design har ni där!


Never drive faster than your guardian angel can fly.

Idag gick körningen myyyycket bättre! Härligt. Bjuder på denna också,





Två dagars sysselsättning.

Så igår var jag inne i stan och körde med Kai. Gick inte bra. Han tyckte att jag hade tappat massor, jag fick reda på hur många lektioner till det krävdes för mig vilken är sjuuukt mycket. Konstigt mycket. Minst 40 lektioner för att klara körkortet? Och då kör jag även hemma med T. Men men! Åkte hem därifrån på skit dåligt humör. Petra kom senare och gjorde mig på bättre humör! Vid 22-tiden åkte hon hem och jag satte mig för att plugga teori innan det var dags att slänga mig i sängs.

Och imorse gick jag upp vid 08.30, så kom Emelie straxt efter det. Lite senare cyklade vi ner till "stan" där jag klippte mig. Fixade till luggen, som denna gång vart lite för kort. Men det växer ju som tur är ut snart. Sen for det hemåt - efter lite om och men. Där vi mötte upp bror Christer, stog och prata med han en stund innan T kom hem. Då blev det pizza! Yummmi. Nu har vi precis sagt hejdå till Emelie och jag gör mig redo för körning med Kai idag igen. Hoppas på att det går bättre idag! 

Måste plugga!



RSS 2.0