Förändringar.

Ser ni att jag ändrat header? ;-) Shabby chic rakt igenom. Så är det när man ligger nerbäddad i soffan och snoret bara rinner. Då tar man tag i det som händer en gång per millenium, byta header. Bloggen börjar ju handla mer och mer om mina små målar projekt, så tyckte att det passade bra. Meningen är att min fb ska vara lite mer fri från dessa projekt också, då det säkert kan bli tjatigt för dom som inte är ett dugg intresserade. Så nu mera kommer dom olika stegen och målandet visas här. 

Vilket är passande då jag blev klar med ett skrivbord igår, har tyvärr ingen före bil *typiskt mig att glömma* men den var ganska tråkigt. Furu, repig och inte så vacker. Idag ser den ut såhär,


La ute den på en loppis sida på FB igår och inte ett napp. La ut den på blocket i förmiddags och telefonen har gått varm, det har budats och tävlats om vem som skulle kunna komma först och hämta. Men den första som ringde får den, så skrivbordet säljs imorgon. Skönt det då den just nu flyttas runt överallt i huset då den alltid råkar stå i vägen.

Nä nu ska jag ta en kopp té! Ha det så bra!
 
 

...

Igår var vi på Ikea, biltema och Netonnet. Ska fota resultatet åt er sen ;-) 

Men igår så var jag sova trött redan vid 21 tiden. Så himlans trött! Och idag vaknar jag vid 7 tiden, huvudet dunkar. Täppt som tusan och fryser som en tok. Inte okej! Men men, är bara att bita ihop. 

Nu är denna gungstol såld, den hamnar hos min bror och hans familj. Så inte för långt borta ;-)

 
Nae! Nu ska jag bara ta det lungt och kurera mig, hoppa in i en varm & lååååång dusch!

Före & efter

Före,


Syns inte med färgen var mer gul än vit och tyger var inte det finaste.

Efter,


Nu är den vit ;-) Fått en ny sittdyna och dom fina spjälorna syns.

Har även hunnit göra en garderob, den var dock också vit. Har bara målat den ett nytt lager färg, textat och köpt beslag till den.

 
 
 



Till min fin, fina mormor.

 

Före & Efter.

Gaah! Blir tokig av att man aldrig hinner något. Idag har jag näst intill suttit i bilen hela dagen. Är otroligt trött och huvudet dunkar på. Energin är som bortblåst men ändå vill man ju hinna så mycket! Det enda jag lyckats hinna med under kvällstid efter jobbet är att ha renoverat klart en gungstol jag köpte i veckan.

Före,

 
Efter,

 
Jätte mysig! Som vanlift vill jag behålla, men platsen finns inte. Vart är mitt palats?!

Ledig dag - uppbokad dag.

Har ju en tendens att bli så att man bokar in allting på sin lediga dag. Så idag har jag att göra. Ska snart hoppa in i en dusch, göra iordning mig, ringa nagelfixarna och kolla om dom har tid idag. Då min ena nagel vackert gått av och gör att man fastnar i allting, otroligt skönt! Sen ska jag till Sörping, lämna möbler till Jennie och träffa Natta. Mysigt! Förbi mormor och hjälpa henne med lite sysslor, sen ska jag in till stan för att hämta en möbel. 

Nahe! En rumpspark på det här och sätta fart på dagen! 

Före & efter.

Idag har varit en jätte tung jobb-dag. Fönsterputs större delen av dagen vilket tog på rygg, ben och armar. Men imorn är jag ledig, känns ganska välbehövligt! 

Efter jobbet åkte jag och köpte beslag till byrån jag har hållt på med dom senaste kvällarna.

Före,

 
Efter,

 
Velar över om jag ska behålla eller sälja, men lutar nog tyvärr åt att sälja då vi inte har någon plats för den tyvärr! Tänk om man ägde ett gigantisk hus *drömmer mig bort*


Före & Efter.

Före,

 
Efter,

 

Projekt sovrum.

Igår var jag och gjorde stan lite. Har påbörjat sovrummet nu lite mer. Går sakta med säkert framåt,

Köpte några ramar som jag har fått upp på ena sovrumsväggen och köpt nytt sängöverkast och nu har vi även en spegel i sovrummet..
 
 



Nu ska sänggaveln målas, kanske spegel ramen också, in med nya gardiner, fler kuddar, en byrå ska köpas och en Tv ska in ;-) Långtids projekt det där!
 

...

Nu börjar det sakta med säkert likna något!

 

Nya möbler - ny motivation.

Tiden springer iväg! Har jobbat ganska mycket, vilket är jätte skönt! Men man hinner liksom inte med något annat. Jag är helt slut när jag kommer hem, då är det oftast bara att laga mat, sjunka ner i soffan med T och sen sova. Sen går det på repeat hela veckorna!

Jag har inte heller haft några jätte roliga möbler att måla, så dom har tagit tid då motivationen varit borta. Men dom blev ganska bra tillslut och jag var igår och köpte nya! Dessa fina nattduksbord,


Älskar benen på dom! Så nu har jag fått tillbaka min motivation igen!

Ska även hämta denna byrå i helgen,


Också jätte fina ben! Älskar även "halvmåne" formen på den. Wonderbart!
 
 

..

Idag ville jag få så mycket gjort som möjligt. Då man inte riktigt hinner så mycket man vill i veckorna när man jobbar. Så jag har bakat en äppelpaj, rakat Viva, vart och slängt skräp, handlat, tankat bilen, målat spegeln, tvättat, gjort rent Tvn och sen har jag hunnit med en powernap på en halvtimme ;-) 

Även myst med kaninerna,

Fina ninnisarna! Nu är grabbarna grus i skogen och kör cross och jag blir som vanligt super, duper nervös! Avskyrt! 
 

Ångest-söndag..

Dessa söndagar! Tvi tvi. Kan inte helgen hålla i sig liiiite längre?

Igår sålde vi iväg saaben, sen for vi till Natta & Danne i Sörping. Satt och tog oss några glas och pratade, så mysigt som alltid! Sen for vi vidare in till bilträffen (Obs, karlarna var nyktra ;-)) Sista träffen, så massa med bilar och trevligt folk. Kvällen avslutades med en dubbeltdejt på mc´donalds, sen for vi hem och stupa i sängen. Både jag och T har sovit dåligt dom senaste nätterna. Vi har våran lilla ödla Rubert i sovrummet för tillfället på en "stå sålänge tills vi kommer på vart han egentligen ska vara" plats ;-) Så fick han mat, syrsor för några dagar sen. Det är tydligen en som överlevt som låter som tusan om nätterna, den sjunger och sjunger och sjunger. Gaaaanska så frustrerande, men idag ska jag skicka upp T så han får leta reda på den där syrsan! 

Nu på morgonen har jag hunnit kvistlacka en spegel,


Får se vad det blir utav den :-)

 

...


Före,

 
Byrån längst bak ;-) Luddig förebild som nästan alltid. 

Efter,

 




Ledig dag!

Woho! Känns som att den är ganska välbehövlig, då jag sov till 9! Sov morgon för mig! Så idag har jag ägnat mig åt att måla, ovanligt nog ;-)

Idag blev det denna.
Före,

 
Efter,

 

Min stol ;-)

Bluäääh! Känner jag lite nu. Jobbade till 14, åkte hem och klippte gräsmattan (det är inte den lilla gräsmattan!), duschat Tyson, lagat mat, käkat, klätt om min stol.. Och nu kom tröttheten som är våg över mig. Puuh!


Resultatet på stolen blev iallafall,


Förebilen är tagen på kvällen och efterbilden på dagen därav kvalitén och ljuset på bilderna. 

Stolen är varken "före" färgen eller "efter" färgen utan någonstans där imellan. Nu är sittsen däremot "ullig", mysigt! 

Nae! Nu ska jag kvistlacka några lådor innan det är dags för att slänga sig i soffan!
 

Stockholm & möbler.

I fredags så åkte jag och hämtade upp några möbler som jag hade paxat på loppisen. En gammal symaskin med bord, en hallbyrå med spegel, en pigtittare och en stol.

Och i lördags åkte vi tidigt upp till Stockholm med Christer, Stina & Cornelia, till pappa & Cissi. Bjöds på god mat, mycket skratt (som vanligt!!), litet firande av T och så var vi även på läkarmissionen, där jag köpte två gamla skolbänkar, dom är dock kvar i Stockholm i väntan på transport ner ;-) 

Idag åkte vi hemåt innan dess hjälpte vi pappa med lite sysslor på tomten och så var vi även förbi outleten i Barkaby. Det är alltid tråkigt att åka därifrån men det är ändå väldigt skönt att komma hem, speciellt till mina pälsklingar. 

Nu på kvällen har vi sett klart på filmen Chloe som vi började se i fredags, den rekommenderas! Är en film med bla. Amanda Seyfried (stavning?!) Har aldrig sett en dålig film med henne! Så se den!

Har även börjar måla på hallbyrån,


Den blir tuff! Är en ganska bastant spegel till och fina beslag. Ska bli kul att se slut resultatet, då jag hade svårt att se den i vitt när den stog där i sin mörkröda, betsade färg. Men det bli bra tror jag. 

Stolen ska dynan kläs om på, får se vart den hamnar sen. Håller tummarna för att den får plats i sovrummet! 

Nu ska vi straxt till kojjs, min rygg värker och både T & jag är helt slut. Imorn är det jobb som gäller igen!
 

RSS 2.0