En bra dag med dom bästa.

Idag på förmiddagen kom bror Christer förbi. Blev att ta en promenad, gick även förbi hundrastgården där Viva fick springa av sig riktigt ordentligt. Sen blev det att åka förbi kullens för att käka. Sa där efter hejdå till Christer & Viktor förr att väl hemma lägga mig för att powernapa! Det är tillåtet när man gått upp tidigt som tusan och sen hållt igång heeela förmiddagen. 

Kvällen har spenderats hemma hos min mormor där var även kusiner, kusinbarn, syskon m. respektive och barn, moster, mamma och mormors syster Linnea. Bjöds på mycket god mat, bus och en hel del mys!

Hemma åter igen och har målat naglarna samtidigt som Idol har rullat på Tvn. Min favorit André kom med, wihoo!

Nu har jag tvingat T till att borsta mitt hår, wuuunderbart!



Hemma-kväll & tidig morgon.

Igår blev det bla. plugg och storhandling. På kvällen gjorde vi oss välförtjänta utav pizza (ifrån frysdisken) och efterätt framför Tvn, idol.



Efterrätt alá Cissi :) 

Gick och la mit vid 22-tiden igår kväll. Hör och häpna! La mig i sängen och pluggade lite innan jag somna. Vaknade idag, 05.45. Av mig själv. Tänkte passa på att springa med Tyson, men tusan vad mörkt det var. Både matte och hund är lika mörkrädda, kanske inte bästa receptet. Har precis druckit en kopp kaffe nu iaf! Ikväll blir det middag hos mormor med kusiner, mamma och moster. Myyys!







Klickerträning.

Har nu klickertränat hundarna. Nu har "puss" satt sig för båda två. Så nu har jag fått hundpussar så det räcker ett år framöver. Det är bara lite finslip så dom lär sig att det ska göras utan tunga. Haha. 

Viva tränar vi ögonkontakt med, kommandona "upp" och "ner". Har även klickat in buga, för första gången. Gick jätte bra. Tyson försöker jag klicka in kommandot "viska". Går också sisådär, då han vill använda tungan vilket inte är så uppskattat. 

Nu är det snart dags för mig att springa ner till tvättstugan igen! 



Life is too short to sleep on low thread-count sheets.

Har precis varit ute och gått med Tyson en timma, gick även förbi hundrastgården en snabbis så att han fick sträcka på benen. När vi kom hem koppla jag Viva och giick ut med henne och nu sitter jag här i soffan. Svalkar av mig innan det är dags att krypa ner hos T. Inatt är det en sån natt som jag saknar honom, fast att han ligger i rummet bredvid. Så jag ska snart krypa ner hos han dom sov-timmarna som är kvar.

Vad sysselsätter ni er med dom kvällar/nätter som ni sitter uppe extra länge?









Ut med det gamla & in med det nya.

Har precis suttit och kollat på Ceasar och borstat igenom Tyson,



Det är inte lite päls. Men nu kanske jag har borstat av 2-3 dagars fälning. Puuh! 

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma. Bord och stolar ska monteras ner för att hämtas ikväll, så ska jag sätta mig och leta upp något nytt i ek.



Underbara kväll.

Nu har vi åkt runt och lämnat av lite grejer. Även till Micke & Lotta, så stannade kvar och myste med Nadja och tittade på Idol.













Dogs are miracles with paws.

Imorse ringde det på dörren, det var brevbäraren som hade ett paket som inte gick ner i brevinkastet. Guess what it was ;-)

Vivas uber coola jacka. Rosa med ludd på luvan, så häftig. 

Sen har jag även hunnit med att tagit en promenad med hundarna. Ska snart ta och borsta igenom Tyson, han fäller extremt mycket nu! Hejdå sommarpälsen, hej vinterpäls.






Ohana means family, family means no one lefts behind.

Idag har vi flyttat på möbler, från Christer till mamma och från mamma till Micke. Blev även donken på hemvägen som en belöning.

På kvällen kom Emmi & Jalco förbi på en cigg och även Emelie & Lasse. Sen har kvällen spenderats i soffan :) 



T & Viva i Christer massagefåtölj.


Bror Micke.


Moi.


Bror Christer.

Nu blir det soffläge för våran del innan det är dags för sängen.





Weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless.

Då är helgen snart över, sån deppig tanke! Vi har iallafall hunnit gjort en hel del! Igår var inne i stan en snabbis. Jag hade fått syn på en tröja på ginas hemsida som jag skulle ha och sen en sväng till systemet. Efter det blev det att åka förbi "bra ljud i bil" som hade ljud tävling. Träffade massa nära och kära där inne. Fasters gull Nadja bla. Hon gav mig en kram, sen en puss och sen så sa hon "jag älcklar dig". Smälter. Mitt lilla hjärta. Sen for det till Sörping igen för att åka till Tobbes bror och hans flickvän. Blev en lugn kväll, med några glas vin ;-) Det är Natta som fått mig dricka ett smultron vin. Gott som tusan! 

Idag har vi städat och plockat. Johan kusin har även varit förbi med lilla Elin. Vi ska alldeles straxt åka in till stan för att hjälpa Christer och Stina att bära lite saker.

Nu blir det lite chill i soffan innan det är dags att röra på sig!

Nya tröjan ;-)




Lose an hour in the morning, and you will be all day hunting for it.

Har precis kommit in ifrån en långpromenad med Tyson, på en timme iaf! Och klövjeväskan på! Var en super härligt morgon. 

Kossorna var intressanta också,




Knäppis! Försöker busa upp kossorna.

Nu! Ska jag ta tag i den här dagen. 







Kvälls sysselsättning.

Sitter och kollar på Robinsson. Nu vart det reklam så passar på att sätta mig för att snabb-blogga! Har precis slagit in 5 st paket som ska skickas iväg imorgon med posten! Har fått en massa hundsaker sålda, känns skönt att bli av med dom och att någon får nytta av dom.

Annars idag så har vi haft tvättstugan, så har jag även pluggat teorin. Går sakta med säkert fram! Är på jordens tråkigaste kapitel, "miljön". Man ska veta vad tex koldioxid är skadligt för och mycket, mycket mer! 

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska fixa en kopp varm O´boy! Yummi!

Förresten, nya katalogen från Oriflame har kommit!
Kolla in den här,

http://se.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201114



Bloppis, hundkläder.


Ett regntäcke, 27.5 cm i rygg. 200 :- ink. frakt och porto.




En adidadog tröja. Den är ca 24 cm i rygg, 200 :- ink. frakt & porto.





Beauty is skin deep. A tattoo goes all the way to the bone.

Har precis varit ute på en skaplig kvälls promenad med Tyson. Det har kommit fram en massa grodor här i närheten där vi bor. Så fort han ser en ställer sig öronen upp och huvudet går från ena sidan till den andra. Man ser att han undrar vad det är för små konstiga varelser. 

T och jag såg en film tidigare idag, "Hall pass". Helt ok. Bra skådespelare bla. Owen Wilson. 






Mitt i filmen kommer Tyson bärandes på cigarett paketet, som han lägger i soffan bredvid mig (har ju klickat in "hämta cigaretterna"). Han tyckte väl att det var lägligt med en rök-paus kanske :-) Min älskade vovve. På tal om det planerar jag faktiskt tatuering nr. 6! Den ska vara tillägnad Tyson, mattes hjärta. 

Nej, nu blir det att surfa runt lite innan det är dags för att sova.



Ni som undrar över Oriflame produkterna. Så är ordern lagd och varorna bör komma inom ett par dagar.




Maxad energi.

Gårdagen sprang iväg. Förmiddagen var jag i Ringarum och hjälpte P med deras nya lägenhet, blev att måla och pyssla. Kommer bli jätte fint!

Väl hemma blev det mat och en powernap. Tog iallafall igen den rätt så snart framåt kvällen. Diskade, strykte gardinner, badade Viva, städade köket och badrummet, rensade bland papper mm. Framåt kl 24 tog jag soffläge! Inte bara jag,





Kom i säng rätt så sent. 

Nu har jag kommit upp och startat denna dag med en kopp kaffe. Ska ägna mig åt teori-plugg!



Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma.

Har precis varit ute i höstrusket med Tyson och nu är jag tillbaka i soffan. Blåser och spöregnar, osar just nu blöt hund i hela lägenheten ;-) Min rygg värker något otroligt mycket! Har haft ont i kroppen sen imorse och nu har det bara blivit värre och värre och nu känns det som att jag har gått av på mitten. Sitter uppe med vetekudden och har tagit en värktablett så får hoppas på att det ger med sig snart så jag kan krypa ner bredvid T. 

Vad gör man uppe såhär dags då? På Tvn rullat filmen "I am a legend". Sitter och gluttar lite smått på den, bara det att jag får såna mardömmar utav den. Slår aldrig fel. Zombifilmer = mardrömmar. Tränar även Viva på kommandot "gå och lägg dig". Alltså gå till sin bädd och lägga sig ner. Går sisådär, har fått springa upp och ner som en jojjo ur soffan. Men nu ligger hon faktiskt där! Envis som tusan. Men skönt om man kan få henne att ligga ner och ta det lungt, tanken är väl att det ska gå sen när det ringer på dörren osv också.



Nu blir det att se slut-spurten på filmen och sen lägga sig till kojjs. Hoppas på att kroppen är snällare imorgon!







...



Vet att du vill ha den! Jag kunde inte hålla mig ifrån att ta en slize innan jag fotade, så jädra fylle-hungrig! Så bakis och pizza, säger väl rätt mycket om hur intressant min dag kommer att bli.. Eller inte. Så jag besparar er ett tråkigt "segat-hela-dagen" inlägg.



We cannot waste time. We can only waste ourselves.

Har inte haft någon blogg-ork dom senaste dagarna. Tänkte uppdatera den lite nu om vad som har hänt dom senaste dagarna!

- Christer, Micke, Nadja, Nury & mamma var på besök.
- Varit i Ringarum och kollat in P & J´s nya lägenhet, myyycket fin.
- Varit i stan med mamma,

Hitta denna,



Underbar tröja slash poncho. 

- Viva har varit hos vetrinären för att ha få ett års-sprutan. Dock trodde vetrinären att hon bara var tre månader så hon fick fel spruta. Verkar dock inte vara någon fara, har kollat runt en massa.

Fick även hem hennes vintertäcke på posten häromdagen. Lite besviken. Dessutom hatar hon den. Så blir väl att ha dom mega kyliga dagarna i vinter eller när man ska vara ute en stund.



Har även införskaffat oss ett annat regntäcke,






Nu har jag kommit ifatt lite med en sammanfattning om dom senaste dagarna.
Ska käka nu. Hemmagjorda biffar, potatis och brunsås. Yummmmmmie!
Ha det så bra!

 



...

Idag är ingen bra dag! Är så ooootroligt irriterad. 

Vaknade och mådde inte alls bra. Illamående och huvudvärk. Hatar då att jag inte får något gjort! Nu på eftermiddagen skulle jag sova någon timme - men Viva gjorde det omöjligt när hon sprang runt och runt sängen och gnällde samtidigt. Jag är så ledsen över att jag blir så arg på henne fast att det igentligen är mitt fel eftersom att hon har så mycket energi som hon borde göra sig av med - back to the start - jag orkar inte för att jag mår som jag gör. 

Så idag, bits jag! 







Dålig sömn - negativa Sandra.

Gårkvällen var en kamp, först börjar T att snarka. Snart börjar Tyson skälla och sprattla med tassarna på parkettgolvet i vardagsrummet, Viva började också morra & skälla i sömnen (första gången!). Sen börjar T även att prata i sömnen. Härligt när man försöker få tyst på allihop, när man väl lyckas håller det i sig en sisådär ½ minut sen är det igång igen!

Idag gick jag och Tyson upp tidigt i ottan! Kl 5 var klockan ställd på (eller 05.02 för att vara exakt, jädra tvågstankar). Det var dock kålsvart ute och jag som hade tänkt att springa ut med Tyson på skogsvägarna här i närheten. Men det vågades inte, så blev en tripp till hundrastgården istället, även träna lite hund-möten.

Sen bar det hemåt där T var vaken och höll på och förbredda sig inför jobbet. Blev att dricka kaffe med honom. När han väl åkt gick jag och la mig igen. Vaknade efter två timmar av Viva, som fått tag i hundbajspåsarna. Så springer hon runt med dom i 110 över soffan och vardagsrumsbord sen ut i hallen och vända igen för att springa samma rutt ännu en gång. Häliga mornar! For upp och nu har jag gjort iordning mig.  

Nu blir det att städa upp här hemma.. Som vanligt. 



...

Jag påbörjade maten straxt innan T kom hem. Lite senare tar han över, jag springer ner till tvättstugan och går ut med hundar. Kommer in och känner lukten utav bränt. Han tar fram plåten med brända kroketter, samtidigt som han berättar att såsen bränt fasti kastrullen.


T - Nån dag gumman, då ska jag laga dig en jätte god middag ...
Jag - Nej nej! Nej, tack. Det är lungt.






Jag älskar dig :)

En hund är den ende i världen som älskar dig mer än du älskar dig själv.



Soffhäng med mina älskade hundar. Dagen har även ink. matlagning, byte av sängkläder, tvättstuga, klickerträning och diskning! Känner mig lite små stolt över mig själv. Har även haft en låt reapet hela dagen, 







Underbar! Nu - blir det ännu mer mys i soffa. Är jätte trött idag. Jag har gått hela dagen och trott att det är fredag idag dessutom! Haft en liten lycka inom mig hela dan tills jag påminns om att det bara är torsdag. Suck! Snart är dagen iallafall över, wonderfull! Glöm inte "Sol, fest och oroliga föräldrar" på 5an kl. 20 ikväll!



I världen är du bara någon men för någon är du hela världen.

Haft en dag med Lotta och Nadja. Mysigt!





Dom gör mig glad! Nu - plugg!





When I get older I will be stronger.



Gaah! Jag måste börja låta "skit snack" och allt vad det är rinna av mig. Sluta tänka och sluta grubbla. Sluta vara rädd över att människor inte tycker om mig, sluta bry mig om andras åsikter som rör mig. Vända på allt negativt, till posetivt. Från och med nu! Annars kommer jag snart bli tokig, mer innesluten.



"Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän"

Redo för en dag med plugg!

Vakna upp till en typisk höst-morgon. Regnet öste ner och det var allmänt mörkt. Gick iallfall upp kl 9 imorse! Duktigt. 

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och gjort iordning mig. Hm. Nu undrar jag varför? Blir ju säkert hemma-dag idag i soffan med körkortsboken som sällskap. 



Just nu sprudlar "Darlin Cory" ur hörlurarna. Så extremt skön låt! Ska gå ut med hundarna, sen sätta på lite kaffe, mysa ner mig i soffan, tända lite ljus och plugga. Låter som en bra idé! Lite klicker-träning ska nog också hinnas med. 

Tyson kan numera "high five", just nu tränar vi lite "target". Viva försöker jag lära in "spela död" på. Hehe. Tålamod Sandra, tålamod!

Nej. Nu ut med monstrena ;-)



Myskväll med dom bästa!

Idag har det pluggats en hel del på teorin och imorn hoppas jag kunna komma vidare!

Annars har det varit en ganska lugn dag. Petra kom framåt eftermiddagen, bestämde oss för att åka ner till Willys och köpa massa gott framför Idol,





Sagt och gjort! Blev en hel del. Har precis gått sista med hundarna och vi har gjort oss hemmastadgade i soffan åter igen,





Nu blir det att fortsätta sega i soffan tills det är dags att krypa ner till kojjs! 







Ny hobby.

Sådär ja! Nu har jag gått och blivit en oriflamare! 



Mer en hobby, jag som tycker smink är skit kul! Har bläddrat igenom katalogen och blev faktiskt förvånad över vilka billiga priser det var på produkterna (nej, jag är inte en fördomsfull-människa alls de). 

Så nu är det igång! Sandra är på G!



Yumyum!

Har precis smällt i mig hemmagjord pizza,



Är nu gööör mätt. Gissa vilket halva av pizzan som är min ;-) Eh. Tobbe är oregano-narkoman så nu går det nog inte att missa. 

Innan dess så var P & J här på en snabb kaffe och vi har även varit på WIlly´s och storhandlat. Skönt att ha lite käk hemma nu ett tag framöver. 

Nu blir det film eller liknande. Chill!



Lördag med drag.

Imorse gick vi upp tidigt. Åkte och mötte upp bror Christer & Stina, sen for det vidare mot Linköping motorstadion. Där T fick uppleva sin present som han fick när han fyllde 30. 5 varv med Ariel Atom,












Han tyckte det var jätte kul och en upplevelse för sig, så det var lyckat :-)

Sen for det hemåt igen. Vi var super trötta så tog oss .. Nja. Vi var överens om en powernap men blev att sova 2 timmar. Senare på eftermiddagen vart det stor städning här hemma.

På kvällen blev det att göra lite ärenden, käka på Leons med P & J och sen åka in en sväng till bilträffen. Sista för den här sommaren. Var dock inte så mycket drag, blev att träffa folk och sen åka vidare till en fest. Träffades även folk där. Så vi kom hem för en stund sen. Jag har precis hoppat i onepiecen, myys! Sitter nu i våran nya fåtölj och tittar på "Spider-man". 

Blir att sitta här ett tag och sen blir det att krypa ner till kojjs!





Bekvämligheter och ännu en sömnlös natt.

Den här dagen har spenderats med P. Har även haft tvättstuga på det också, men trots det har det varit en mysig och bra dag. Petras förtjänst! Vi åkte in till stan en tripp och införskaffa oss denna till läggan,








Färgen matchar inte riktigt soffan. Men va fan gör det. För en gång skull orkar jag inte bry mig för den är gudomligt jädra skön. Sitter i den nu i skrivandes stund ;-)

Sen blev det lite fetto-mat och kaffe för våran del. Sa senare "hejdå" till P. Jag var super trött, tog sisten med hundarna, satte mig och snabb-plugga och sen slängde mig i säng. Fick dock en olustig känsla. Det kröp i hela kroppen och jag började fundera på alla möjliga saker. Sen var det försöket till att somna förbrukat. Så nu sitter jag här! Alarmet är ställt på kl. 06.30 imorgon bitti för en körlektion tidigt på ottan. Får se hur det går.

Låt mig få sova!





Älskar dig (fast liiite mindre om nätterna).

Kl är 03.15 och jag är vaken. Yeej! Gick faktiskt och la mig skapligt idag. Vid 23-tiden. Fick sova kanske 2 timmar. Så vaknar jag av att jag håller på och trilla ur sängen. Säger till T, som nästan ligger på mig och mosat ut mig till kanten, "kan du flytta på dig? Jag har ingen plats". Får till svar "hur mycket plats ska du ha igentligen?". Jahopp! Det var väl bara att gilla läget, ligga där på min lilla plätt. Det kan man ju faktiskt nääästan stå ut med om man är trött. Tills! T börjar snarka och gnissla tänder om vartannat. Blir tokig! Han ligger ju precis vid mitt öra, trots diskreta slag och sparkar fortsätter han. 

Efter att jag legat där en timme och lyssnat på gnisslande tänder så vart jag faktiskt pigg. Bestämde mig för att lägga mig på soffan och försöka sova. Men icke, för pigg och har fortfarande dom där ryysande gnissla tänder-ljuden i huvudet. Så nu sitter jag alltså här vid datan. Gosh, vad ska det bli av den här natten?

Så hjärtat, om du vaknar och undrar varför jag ligger på soffan. Så vet du nu ;-)

RSS 2.0