Tadaa! Video med konster.


...

Hundarna är rastade och utfodrade, jag är duschad och för en gång skull iordning gjord! Dagisbarnen skriker "skvallerbyta bingbong går i alla gårdar ..." och disklaset väntar, det är alltså en helst normal dag.

Snart är det dags att klicker-träna hundarna. Ska försöka filma så ni kan få se resultatet :-)







P besök och lite inköp.

Igår kväll kom Petra hit och vålgästa, tur att det var en trevlig besökare ;-) Blev soffläge framför "hollywoodfruar", med godis och kaffe! Senare på kvällen blev det även en sväng in till stan. Och även idag! 

Vaknade vid 9.30 tiden, for upp ur sängen. Hoppa in i en dusch och ungefär efter det nån gång tror jag att jag vaknade till. Super-trött! Låg och vred och vände på mig halva natten. Men snart kom även P och vålgästade igen. Antar att det var för att sparka igång mig lite. Blev kaffe och en ganska seg start på dagen trots det. Men så småningom kom vi iväg till stan iallafall! Blev djurmagasinet, passade på att köpa ännu en burk med hundgodis till hundarna som jag köpte här om dagen. Då det fortfarande var rea och hundarna älskade det, bäst att passa på! 

Blev sen vidare till Maxi. Köpte denna,

Har även en grå, men den är några år gamal så det är inte lika varm längre och det kan ju vara rätt skönt nu när det börjar bli kyligt ute. Perfekt att ha till jogging turerna med Tyson då det är dragkedjor för fickorna också och en lite längre modell. Sweet!

Så hittades det doftkulor till dammsugaren som T har tjatat sönder efter. Så nu är han nog nöjd ett tag till. Balsam-spray från H&M och hårfärg.

Rutten avslutades på mc'donalds! Yummi! Kom hem nu för en liten stund sen. Har plockat upp varor och bäddat sängen. Nu blir det att vila sig på soffan innan T kommer hem och friden är slut ;-) 

Tack pilutta P för denna dag!

 



Kvälls-slummer och mer inköp.

Sitter här med godiskålen och halv gluttar på någon CSI serie. T sover, även hundarna. John Blund verkar ha hoppat över mig ikväll. Hur som, T läste min blogg och påminde mig om att jag faktiskt fick en plattång idag när vi var på våran "göra staden"-rutt!



Min andra har gett upp. Men nu är det bara att platta håret igen! Tack mitt hjärta. 

När vi var i stan, letade jag också efter ett täcke till Viva nu till höst/vinter. Satt på internet igår och luskade lite, fastnade för ett Hurtta täcke som verkade vettigt. Priserna däremot verkade inte vara lika vettiga ;-) Ca 400 :- och gick snabbt upp till ca 500 :- med frakt, moms och fakturakostnad. Hitta täckena inne på Arken och Djurmagazinet idag, där dom kostade 650-750 kr! Helt plötsligt verkade internet-priserna rimliga ;-) Så blev att beställa en ifrån, www.foderexpressen.se.





Nej, nu blir det snart att krypa ner till kojjs. Är ju faktiskt en dag imorgon också!





Bortskämda hundar.

Nu har jag och T varit inne en snabbis och gjort stan. Eller rättare sagt gjort djurbutikena Arken & Djurmagazinet. Även rusta! Hitta lite smått och gått till hundarna, även nödvändiga ting.



Viva fick sig en bädd nr. 2. Så hon slipper ockupera Tysons i sovrummet. Även nya vattenskål och matskål, precis likadan som Tyson fast miniatyr. 



- Två häftiga "ben" kuber med godis i till Tyson.
- En massa godis.
- Även en klosax Har blivit rekommenderad av den förr och blev det även i affären. Så jag tipsar vidare! Säg den "oranga klosaxen" i djurbutikerna så vet alla vilken det handlar om. Kostar ca 170 :-. Testade den när vi kom hem, då Tysons gamla inte alls är med på noterna. Knölar till kloklippningen mer en nödvändigt. Den har var jätte enkel och fort gick det, det är nog bara ett plus för Tyson då kloklippning inte ligger högst på favoritlistan.
- Ett pulver som heter "stop bleeding". Som man kan använda ifall man råkar klippa i purpan, känns lite som en trygghet att ha hemma. Speciellt för Tysons klor då dom är så mörka. 
- En klicker, då min första försvann. Tror boven är Nadja ;-)

Nu är jag så jädra hungrig! Biff, klyftpotatis och sås. Mumma! Osar gott i lägenheten!


Svamp i små lass.



Tyson ser till så att svampen inte får ben och spinger iväg. Blev en del igår trots allt! Nu blir det däremot svamp-rensning, råka skjuta upp påt! 









Sommar-dagar.

Gårdagen kom Petra förbi här, det var för det mesta soffläge och vi försökte komma på något sätt att få fredags kvällen att gå. Men icke. Slutade iallafall med att jag & T lite senare åkte ut till sommarstugan. Senare på kvällen kom även Pappa & Cissi m. barnen. Så blev lite mys på altanen. Jätte skön, sommar kväll! Tog 23 färjan hem. Båda var super trötta när vi väl kom hem, så blev sängen rätt så snabbt.
Idag däremot steg vi upp tidigt för att göra oss iordning och lämnade hundarna till hundvakterna, sen for det iväg ut mot Rejmyre. Till farmor och farfar, så var även farfars syster Anita där ute. Rätt så snart när vi kommit ut åkte vi ut till skogen för att plocka svamp. Hitta inget av av svamp precis, men fick iaf ihop rätt mycket tillslut! T imponerade rätt mycket på farfar och Anita. Då han fick ihop mest, plus där ;-) 

Efter två timmar kom vi tillbaka till deras hus. Blev grillad fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Till efterrätt blev det päronpaj och vaniljglass. Farligt gott!









Kliar nu på heeela kroppen efter skogsturen! Farfar var dock den enda som hade en synlig fästing *ryser*. Nu, blir det kaffe på det här och sen ställa sig för att rensa svamp! Ska nog hinnas träna lite på "ligg" & "käms" också!


Dagen är påbörjad med brist på händelser.

Nu har hela förmiddagen gått! Tiden går för fort. Blev ingen spring runda, har sån träningsverk idag så ser nog ut som Agda, 87 när jag går. Istället har det blivit lite konst-övningar med hundarna.

Tyson och jag kämpar på med "skäms". Det går ju framåt! Men sitter inte ännu. Så resultatet får vänta. Viva och jag tränar för fullt på "ligg", dags att det sätter sig snart tycker jag! Damen är ju ett år nu. Men det är väldigt nära att lyckas. 

Justja! En gubbe var även förbi. Jag var yrvaken, luktade antagligen sov-svett och gårdagen smink utsmetat i halva ansiktet öppnade dörren,



Den synen borde ju vara förbjuden, ska fixa en skylt på dörren där det står "Känsliga besökare varnas, bör ej ringas på dörren före kl. 13.00". Fast allt han ville var ju bara att jag skulle öpnna in till tvättstugan så han kunde laga den där (förbannade) displayen på torktummlaren (som gör att man varje gång får gissa sig till ett program). Så vad gör det om 100 år ;-)

Nu ska jag bara vänta på att Tyson har käkat upp sitt ben så blir det en dusch för min del sen. Så ska jag även raka Viva som har gått och blivit hårig igen. 

Disken ska ju också göras och dammsugning är också behövligt! Bara att sätta fart antar jag. 







Dagen som gått.

Nu börjar springrundan från imorse att göra sig påmind, stramar skönt i låren. Känns att man har rört på sig. Får se om det blir en runda även imorgon om jag ens kommer upp ur sängen ;-)

Den här dagen har bjudit på,

- Kaffe med P & J.
- Disk & städ.
- En liten tripp med P & J (och ännu en kaffe.)

Så kom även Sanna förbi och köpte ett vardagsrums bord av oss. Skönt att bli av med överflöd av möbler. Så mysigt att träffa hennes hund också, en söt liten dam. 

Imorn blir det att gå till "nya, flashiga" Willys och köpa falukorv, så blir det träning av hundar. Leversnittarna är inte värda en vacker tass tycks det. Var faktiskt förbi där idag! En massa folk och sakerna står inte alls där man är van vid. Skulle behöva en karta och kompass ;-) Hittade tillslut min mjölk iallfall. 

Nu har hundarna fått sista rundan så nu är det väl bara att vänta på att John Blund ska komma på besök, jag får väl rulla tummarna sålänge ..


Morgon rutt.

Igår rullade dagen på med massa sysslor. Sen kom Lotta & min favorit Nadja. Så fort hon kommer in i lägenheten - "Finns det nån kaka?". Slutade med att hon satt med en skål ostbågar framför en Shrek film istället :) Sen kom även Emelie och Hugo förbi. Prata och titta på film även vi mellan tvättstuge-varven. Snart kom T hem då for det iväg för att handlas. Blev hemåt och fixa biffar, potatis och brunsås. Muucke gott! Sen slocknade vi. Tror ni vi var trötta eller? Puuuh! 

Vaknade dock idag vid 05.00-05.30 tiden. For upp ur sängen. Selade på Tyson och sprang ut på en springrund. Sköönt! Gick jätte bra trots att kondisen inte är på topp. 



Nu - kaffe!



Film-mys.

Igår så var Petra här på kaffe. Bestämdes även då att vi skulle ses senare på kvällen! Sagt och gjort, T kom hem från jobbet och så småningom kom J & P tillbaka.

Blev att ladda upp med glass, chips, popcorn och läsk till denna rulle,



Var faktiskt riktigt bra. Liite sorlig med ändå en "feel-good" movie. 

Idag har det varit gasen i botten hela förmiddagen! Hoppa upp ur sängen, rastade & matade hundar, rensade en massa papper som T bara slänger under bordet. Duschat, diskat och plockat, även hunnit sälja två ljus till en tjej som kom förbi med en jätte vacker schäfer. Nu ska jag sega tills det är dags att sätta fart med tvättstugan!



Jag som inte orkade idag.

Imorse steg jag upp vid 10-tiden. Kände mig som en zombi, men tröstade mig själv med att jag knappt hade nååågot inplanerat idag förutom att gå ut med min mammas hundar. Jag hoppade i min mjuka onepiece, fixade kaffe och satte mig i telefon med P! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, till sist kom vi in på körkortet. Jag var då tvungen att kolla när jag hade bokat in nästa körtid. Idag! Suck, suck, suck! Kl. 15.20, hela förmiddagen har varit super-seg. Jag var även tvungen att sätta mig och akut-plugga. Sen har jag bara väntat på min körtid, så jag kan komma hem nån gång och ta det lungt, men det känns just nu rätt så långt borta. 

Snart dags att springa ut med Tyson-pojken och gå ner med Viva till Kerstin, sen sätta mig i bilen med Kai!





Våran "vilodag".

Sitter i soffan med bror Micke & T bredvid mig. På Tvn är det "fast and furious", otippat att dom två skulle sitta stenade framför tvn framför den rullen. Tobbe och jag bestämde tidigare i veckan att söndag skulle vara våran vilodag. Då det har varit rätt så mycket på sista tiden. Morgonen började med att T åkte ut till Lasse med Micke och pillade billjud och polerade. Jag åkte då in till stan med mamma & M. Hittade vääärldens mysigaste onepiece, den kom hem med mig! Tack mamma.



Den är svart och jätte lurvig! Myyys.

Även ett par höst skor. Har ingen bild just nu, så håll tillgodo!

Efter det kom min kära mormor hit, blev tacos! Så har jag även hunnit bada Viva, så nu är hon fräsh igen! Nej, nu ska jag joina grapparna!





A day like today.

Blev av åka in även idag en sväng till stan med bror Micke, Lotta & Nadja. Träffade även bror Christer där inne. Blev en snabb sväng på marknaden i regnet. Hittade denna,



.. För 49 kr! Den var min! Så den står nu på skåskåpet i hallen, muuucke fint! 

Även ett linne,



Fränt!

Dagen har även bjudit på tacos! Så kom mamma & M förbi här och käka och drack kaffe. Efter att dom åkt så kom J & P! Sa precis hejdå till dom. Blev kaffe och soffläge framför en film och här sitter vi nog fast resten utav kvällen också :-)







Full-i-rulle & gårkvällen!

Gud vad dagarna springer iväg! Tycker man jämt och ständigt har något uppbokat, det är anledning till min seeega blogg-uppdatering. Antar att det lugnar ner sig så småningom!

Har haft tvättstuga, dejtat P & J, köpt billjud, vart ute hos E, varit inne i stan mm. Nu är ju även augusti festen igång i stan. Så åkte in igår med E & L till bror C & Stina. Så kom även P & J förbi. Var en trevlans kväll! 

Träffade även på Bella inne i stan! Alla lyckades även komma ifrån varandra där, så Bella och hennes pojkvän fick stå ut med mig et tag :-) När vi tillslut var samlade igen, så kände vi att det var dags att åka hem. Plånboken tillåter inte så mycket annat.



Jag, Bella m. pojkvän i dom snyyyyyggaste musse-öronen! 



Fick även bli en helium ballong i väntan på mamma för att roa säj lite. 

Blev tyvärr inte mer kort från kvällen.

Idag blir det förhoppningsvis att åka in till stan och träffa bror Micke, Lotta & Nadja. Saknar dom!!!





Tobbes kalas och lite mer.

Som sagt har det varit full gång hela helgen! I fredags kom Natta & danne hit och vi hade en jätte trevlig och rolig kväll. Ni är så goa! 

Lördagen gick det mesta utav dagen åt att försöka fixa lokal, smörgåstårta och massa andra hemligheter. Även att försöka hålla det hemligt ifrån Tobbe. Men det gick nog bra! Senare på eftermiddagen kom Tobbes syster Becka upp hit och vi kidnappade då T med ögonbindel och förde honom till lokalen där vi skulle fira honom. Möttes utav vänner och familj! Kalaset rullade på, jätte trevligt och roligt. T fick en upplevelsepresent,



5 varv med Ariel Atom, sägs att det är världens snabbaste fordon på 4-hjul. Presenten var mycket uppskattad!

Framåt kvällen kom fler vänner och vissa familjemedlemmar åkte hem, alkholen togs fram och vi hade ännu en trevlig och roligt kväll!



Kidnappningen, efter ett bar omvägar till lokalen så var vi tillslut framme.





Glad 30-åring :-)



En del av gästerna sitter och käkar smörgåstårta,



Fler gäster & födelsedagsbarnet..


.. och ännu fler gäster.



T fick en "allt man behöver när man fyller 30" korg, där var ju såklart läs glasögon inkluderade ;-)





På söndagen gick det åt till att vara bakis. Fredagens och lördagens alkoholintag gjorde sig påmind och slog till med en redig pay-back! Trots det kom Petra och Johan på kaffe-besök, så vi var lite bakis tillsammans.

Även igår hade jag sällskap utav Petra här en stund! Myysigt. Idag gick jag upp vid 7, en dusch och sen cyklade jag ner till Kai för att ha körlektion. Tränade på att parkera. Hatart! Hatar ännu mer när jag kör med mina ovanor och glömmer bort mig heela tiden och Kai får tjata och tjata! När ska det sitta?! Tokig på mig själv!

Nu har jag även halsat första kaffekoppen idag, skulle sitta fint med en till! Så får det bli!






Kalas firande av T!

Firat Tobbes födelsedag och haft en underbar eftermiddag/kväll med släkt och vänner! Nu har vi precis kommit innanför dörren, jag är fortfarande pigg och skulle lätt kunnat hålla på fler timmar till! Meeeeeen, har ju ett födelsedagsbarn som måste få sin vilja igenom jus ikväll. Så nu sitter vi långt ner i soffan och kollar på "sagan om ringen" som går på kanal 3.

T verkar jätte nöjd med dagen och jag får tacka alla som gjorde den så bra!


Underbar kväll med underbara vänner!

Som sagt! Har haft en jätte mysigt och rolig kväll med Natta och Danne! Med guitarhero, "draw", lite alkohol-intag och allmänt trevligt. Har även lärt mig vad raffset är, de ni! Tack för denna kväll (en kväll som måste göras om), ni är för goa! 

Och imorn eller närmare bestämt idag är mitt hjärtegull's födelsedag! Grattis mitt hjärta, hoppas du bli nöjd över dagen!

Nu - blir det sängen för min del. Krypa ner bredvid T som redan ligger inne i sovrummet och snarkar, lockande ;-)

 



Lockar beröm ;-)

Jag är så duktig! På bara ett par timmar har jag bytt sängkläder, diskat, gjort en ungspannkaka, sålt ett bord till kusin och vikt in den resa tvätten. Medalj till mig! Nu väntar jag på att T ska komma hem så vi kan smida planer för ikväll.



Morgon sysselsättning.


"Ju mer man lär känna människan, dessto mer älskar man hunden"

Nu har även hyresvärdar i Norrköping förbjudit "kamp hundar". Sorligt att människan har satt denna stämpel på hundraserna.




Kattvakt & städning för ovanlighetens skull.

Sa precis hejdå till P & J. Som varit förbi på kaffe. Nu är dom borta tills på söndag och jag börjar redan fundera på vad jag nu ska fördriva tiden med. Ska iallafall vara kattvakt så, blir fyra dagar med kattmys. Det är aldrig fel! :-)

Annars har denna dag gått åt med att städa som vanligt. Jag har blivit så jädra pedantisk! Sjukligt pendandisk. Måste putsa handfatet varje dag, har rengjort speglar 2 gånger på 2 veckor vilket jag kanske gjorde 2 gånger om året förr osv osv. Jag borde skaffa mig ett jobb! Som städare kanske? ;-)

Nu blire soffläge, T är nere och tankar bilen och kommer snart hem med cola! Yum yum.



Morgon träning och pågående träning.

Det börjar bli kyligt ute tidiga mornar och sena kvällar! Tyson och jag gick upp, 05.45 och termometer visade 12 grader. Vi begav oss ut och bekräftat så var det väldigt ruggigt och disigt ute. Vi gick mot hundrastgården, först stötte vi på en jack russel på andra sidan trottoaren. Gick jätte bra, Tyson hade full fokus på mig när jag försökte få iordning på påsen med falukorven som låg nerknöglat i fickan. Senare mötte vi en bullterrier, gick även bra denna gång! Känns skönt att det går framåt. Ska nog börja ta mer morgonpromenader i centrum för att träna möten och lite miljöträning. Lite lugnare men ändå många som är ute på första morgon promenaden. 

Vi kom till hundrastgården, märks att det var länge sen vi tränade "kunna-hålla-sig-ifrån-en-leksak". Han sitter och leksaken läggs precis framför oss på marken. Sen ska han kunde vara på min högra sida och backa ifrån leksaken, det är där skon klämmer, att försöka motstå leksaken. Men efter ett tag satt även det!

En annan sak vi försöker träna på är kommandot "skämms". Hoppas att vi nån gång i framtiden lyckas så ska jag lägga upp bilbevis här på bloggen. 

Jag lär in det så att jag sätter en tejp på nosen, varje gång han försöker ta bort det (som skäms) får han beröm. Men vi har fastnat i det stadiet att han endast gör det med en tejp på nosen. Utan tejpen sitter han som ett frågetecken och ger mig en massa "vacker tass" istället. Men det ska snart sitta! :-) 

Nu ska jag sitta och njuta av morgon-kaffet! Får se vad denna dag bjuder på.






Lite av hemmet.

Numera ser vårat vardagrums ut såhär,




Fått upp tavlan idag! Bordet är även uppsatt sen igår. Så nu är det så gott som klart, enligt planerna. 



Hallen har fått en lampa! Och dom två krokarna där borta i hörnet, som jag satte upp på sisådär noll-tid. Stolt!

Har nu ett matbord och ett vardagsrumsbord i ek som är till salu, hojta om ni skulle vara intresserade!



Ikea-runda, besök och monteringen.

Imorse vaknade jag kl 12!! En redig sovmorgon. Men kvällen innan lyckades jag även ta slut på reserven, så det behövdes sova ut. Vaknade och plingade T & P. Blev att åka ut till St:anna och hämta bilar och sen vidare till Ikea.

Kom hem med en heldel doftsljus, ett rivjärn (mitt och T första gemensamma på 6 år, imponerande!), sängkläder, vardagsrumsbord, halk-skydd, krokar, en tavla och två lampor. Blev även kaffe med Tobbes kusin Jimmy på kvällen. Där efter började jag och T skruva ihop vardagsrumsbordet. Svårare än vad det såg ut. För det första gjorde vi 4 fula skruvhål i bordet helt i onödan som numera syns rätt tydligt på varje bordsben, sen gick vi varandra så mycket på nerverna så det sluta med att T satt och skruva ihop bordet för sig själv. Nu är bordet allafall monterat och jätte fint!





Tyson-gubben var såklart med!

Dessa två lampor pryder vårat vardagsrums fönster,



Bara att nu börjar det bli liiite små fullt i fönstret och på hyllorna. Så nu blir det köp förbud för min del ett tag framöver tills jag ska klura ut vart jag ska ställa allt. När jag väl börjar flytta på saker och ting kommer jag bara på mig själv flytta runt allting.

Nu har hundarna precis varit ute sista rundan också. Så blir väl snart för min del att krypa ner till kojjs också! Så..





Gårdagen med firande och mamma-stund.

Gårdagen spenderades en sntund hos mamma. Där hon bjöd på pizza, myyycker gott! Finns inget bättre en att beställa en pizza med liiiite ost (jag brukar tvinga T att säga "pytteytte lite ost" för att dom ska förstå hur lite det ska vara), salami och lök på det och sen vitsås! Yummi!

Kvällen spenderades ute på landet i sommarstugan för att fira pappa. Så träffade en hel del släkt där från pappas sida. Jätte mysigt och roligt kväll, men god mat och tårta. Även en massa skratt, dessutom fick vi en jätte fin sommar-kväll. Vid vattnet med fint väder och utan mygg ;-)

















Kvällen avslutades med kubb och sen for det med riktning till Sörping. På vägen blev det även planerat att vi skulle hämta upp P & J ute i St:anna. Så blev en lååång sväng ner dit för våran del. Vi var nog halvägs nere i Södra Finnö innan vi kom på att vi var helt ute och cyklade. Kom hem rätt sent, så blev att kolla på en skräckfilm. Om man nu kan kalla den det, "I spit on your grave"

Nej! Nu tjatar T om mat här! Ha en bra kväll!



The new car.







Våran gröngöling golf, gti turbo. Har faktiskt vant mig lite vid färgen vid det här laget. Den är godkänd ifrån min sida iallafall!



Bilägare och naken är naken igen.

Denna dag känns som en evighet! Vi har varit och köpt bil i Örebro med P & J! En golf 4, bild kommer senare! Kom hem vid midnatt. Efter det så satte vi fart att raka Viva. Så nu är hon nakenhund på nytt.



Inte illa för första gången! Gick åt en hel del korv också, måste ju muta. Så ville ju även Tyson ha korv, han satt bredvid och kände sympati för Viva ;-) 

Vad vore jag utan mina hundar? Dessutom vore Willy´s nog inget vid det här laget då jag nästan köper upp deras hela utbud utav falukorv ;-) 

Nej. Nu blir det att lägga sig till sängs och kolla på någon film,





Konsert med takida och något annat stenåldersband ;-)

Igår så kom Natta förbi här en stund innan det var dags för oss att göra oss iordning för att åka till Linköping på Takida & Europe konsert. Åkte och hämtade upp mamma sen for det vidare mot Linkan! 







Takida var super bra! När vi åkte dit kände jag ungefär "synd att det inte var för 5-år sen" ;-) Men dom var riktigt grymma! Dessutom var dom förband till Europe? Hm, förstår inte. Europe kunde inte ens mäta sig med Takida. Europe borde istället fundera på att lägga ner. 

Hur som! Idag värker fötterna efter att ha stått upp i timmar och jag är trött som en gris. Men det stoppar inte oss från att hålla igång idag heller! Blir att kolla på bil idag, sen åka och göra lite ärenden. Köpa present till pappsen och införskaffa oss en rakapparat till Vivisen!






God mat med bästa sällskapet!

P & J kom tillbaka här på eftermiddan. Då ställde vi oss började laga mat, potatis & biffar med brunsås! Yummmie! 



Visst är vi duktiga! Vi är så flexibla att vi i samma veva smällde ihop en rabarber paj med vaniljsås. Gissa om jag är mätt? Propp-mätt! 

Nu blir det soffläge för våran del, orkar inte göra något annat. 



Dagen har haft en bra början och kommer garanterat med ett bra slut.


Imorse vaknade jag, steg upp ur sängen, går till köket för att sätta på kaffe och hittar,


Han är söt han!

Hann i stort sett bara gå upp imorse göra mig iordning, springa ut med hundarna och sen åkte jag in med P & J in till stan. Var även en sväng ute hos Ullis för att hon skulle sitta hundvakt under tiden, tackar för det :-)

Så nu sitter jag här, började med att vika in tvätt. Sen ringde telefonen så satte mig och käka några mackor och pratade. Nu tittade jag av en slump in i sovrummet och påmindes då om att tvvätten fortfarande ligger på sängen och viker inte ihop sig självt! Suck.

Snart kommer P & J igen! Myyyysch!






Sålänge orken räcker till.

Somnade sent inatt och gick upp kl 6 imorse, känns nu att huvudet inte riktigt är med. Tvättmaskinerna är iallafall igång. Så ska det tvättas mattor, diska, plocka undan och damma lite! Sist men inte minst, laga mat. Det är min dag det! 

Igår kväll när det hade svalnat lite ute så åkte mamma och jag ut till Tomtaholm med alla hundar och agility setet. Satte upp det halvt som halvt, testade slalomet och tunneln. Hundarna tyckte det var super kul! Viva sprang genom tunneln gång på gång utan att jag ens stod i närheten, mammas snauzher Totte likaså eller han sprang in och kom aldrig ut ungefär. Viva tyckte det iallafall var super kul, ser fram emot att ta en framtida agility kurs med henne! Tysons däremot var lite okoncentrerad igår, trots att jag hade 2 ton falukorv med mig. Det var nog en heeel del överskottsenergi där! Men den förburkade vi imorse på långpromenixen med klövjeväskan. Så blir det säkert bus med Kellt & Totte senare idag!

Nej! Nu ska jag fortsätta här hemma.




Fin morgon promenix!



Såhär dimmigt var det kl 6 imorse. Tyson och jag tog oss en timmes promenad iallafall, men klövjeväskan såklart! Var riktigt fint med all dimma. Tyson knatade på som vanligt ;-) 

Han tar jätte mycket kontakt med mig nu förtiden. Jätte kul! Mötte även en hund när promenaden nästan var över, går jätte bra även det efter en timmes promenad, träna träna! 





Nu - blir det kaffe med T innan han åker iväg till jobbet!





RSS 2.0