"Happiness is a choice you make not something that does or doesn´t happen to you."

Nu är snart även den här helgen förbi! Suuurt! Igår hämtade vi upp kusin Johan så hjälpte vi bror Christer & Stina att hämta en soffgrupp som dom hade köpt, vi bar upp till dom. Så bjöds även på kaffe. Så for det vidare till mamma senare där även mormor, Micke och Nadja var. Vart massa bus & mys. 

Och idag blev det en sovmorgon. Sen tog vi och packade in hundarna i bilen och åkte ut till Tomtaholm för att ta en långt promenad. Ritkigt mysigt! 



Nu är det snart dags för sista promenaden innan det är dags att krypa ner till kojjs. Kommer sova gott inatt!




Äntligen fredag!

Denna dag har varit fullspäckad! Imorse for jag upp och gjorde alla morgon bestyr. Duschade, gick ut med hundarna, gav dom mat, plockade undan, bäddade säng osv. Snart kom T hem och även grannen kom förbi. Blev att göra fransk manikyr på henne. Trevlans! Efter det tog jag Tyson och åkte ut till Tomtaholm, blev en lång promenix i rask takt (resulterade i mega-kramp i vaderna). Sen hem! Komma hem till en T som powernapa. Så jag började slänga ihop käk, tacos. Slängde i mig lite mat. Sen for det in till stan. Till bror Christer, Stina, lilla Cornelia och så var även farmor & farfar där. Där stannade jag tills det var dags att åka och hämta upp Bror Micke och co som kom hem från kryssningen. Puuh! Sen hem igen och chilla! Sitter just nu m. T i soffan, laddat upp med cola och ostbågar och njuter en gnutta av att inte göra någonting

Så det är min dag. Ska snart ut med Tyson sista rundan. Så blir det nog att slänga sig i sängs snart. Denna dag har sugit energi!





Having a place to go - is a home. Having someone to love - is a family. Having both - is a blessing.

Igår spenderades dagen med Lotta. Vi åkte till Hageby centrum, hittade ett/en linne/klänning på rean. Lotta shoppade iallafall loss, sen for det hemåt. Lagade mat, ut med hundarna och in till bror Christer, Stina och lilla Cornelia.





Mycket mysigt!

Idag åkte jag in till stan för att lämna av Micke, Lotta, Nadja, Elin & Nicke. Dom skulle sen ta bussen vidare till kryssningen.

Sen for det hemåt och storhandla. Har även hunnit sova 2 timmar på kvällen. Har extrem huvudvärk, så den här dagen blir nog inte mycket längre .

 



...



Tadaaaaa! ;-)



Lyckad kväll & min egna Bettan!

Igår blev det att åka till Micke, Lotta & nadja. Trots att dom var hos oss på morgon. Mysigt! Jag var så jädrans över trött. Micke och jag roade oss med att blåsa en fjäder till varandra. Tur att man kan roa sig lätt ;-)

På kvällen så skulle Natta och Danne komma över på en fika. Sagt och gjort, vi laddade upp med kaffe och fikabröd. Som snart bytes ut mot öl & chips, sen sprang tiden iväg! Så mysigt och roligt, så inte förrän vid tre tiden sa vi "hej då". Så det var en mycket lyckad kväll!

Idag for jag upp vid 10.30, eller nej. Jag for inte upp, det är stor överdrivt! T väckte mig, jag snooza väckarklockan minst 10 ggr innan jag gick upp. Då blev det en dusch, sen in till stan för att kolla på denna pärlan ..





.. Som numera är min ;-)



Underbara människor.

Igår var det droppen. Jag var så otroligt rastlös, det vr myror i hela kroppen. Precis då ringer "hjälparen i nöden"-Natta. Så blev att ta en promenad och sen for det hem till henne. Jätte mysigt! Är så glad att jag har en vän som Natta! 

Imorse vaknade jag av att Tobbe kom in och skrek "Saaaandra! Gå upp. Micke & Nadja är påväg!". Blev att hoppa in i en snabb dusch, sen hade vi fin besök. Så mysigt! Nadja är ju så roande! Kan spendera en hel dag at bara titta och lyssna på henne. 









Bor med en tjuv.

Är der bara jag? Eller är mindre hundar svårare att uppfostra en stora? Tyson har aldrig varit några problem med. Inomhus är han jordens lugnaste hund (med vissa undantag när han får sina glädjeryck). Men om det blir för mycket kan man lätt avbrytat. Han har snott en bulle från vardagsrums bordet på alla dessa år! Men Viva är en riktigt tjuv! Så fort man vänder ryggen till för att röka, gå på toa, hämta något i köket osv. Så hoppar hon antingen upp på vardagsrumsbordet och nallar det som finns där (dricka ut kaffekopparna är poppis), springer ut till köket och rotar i papperinsamlingen, hoppar upp i soffa/säng, springer och hämtar strumpor mm.

Hur ska man tillrättavisa henne när hon gör det så fort man inte är i närheten? Hon vet så väl att det är fel. För så fort hon hör att man kommer slutar hon med vilket hyss det nu är hon gör. 



Oskyldig?




Fin, fina!

Kolla in dessa balla prydnads hundarna,

 

 


Från utakoloczek.de

Dessvärre kostar dom mellan 620 - 1 170 kr. Jag är käääär!

 



Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Ekar här på bloggen! Har inte blivit mycket uppdateringar dom sista dagarna. Jag letar bil för fulla muggar iallafall! Har provkört enhel del nu, men alltid ska det vara nåt! Är redan trött på bilar och jag har inte ens ägt en ännu. 

Viva har även börjat löpa så hon är ett litet sitzofren-monster just nu, det får stackars Tyson utstå. Ena sekunder vill hon ha valpar med honom och bjuder in gång på gång (tur att han inte förstår) och andra sekunder är hon riktigt tik-bitchig för tillfället. Så Tyson håller avstånd. Har även börjar träna Viva en massa på promenaderna. Jag har aldrig haft en sån liten hund, så på promenaderna har det varit okej att hon springer slalom framför mig samtidigt som hon drar i kopplet. Men nu ska det bli andra bullar! Samma lydnad som på Tyson.

Jag har även pulat med naglarna, såklart ..



Fick bli rosa-glitter idag. Alltid roligt att testa på nytt! 

Nej. Nu blir det käk på det här! ;)



Nageldesign.

Suttit och pillat med naglarna, resultatet blev detta ..



Första gången jag gjort millitär mönster och är inte riktigt nöjd, men bara träna :)

Sen tänkte jag even slänga upp bilder på tröjan jag köpta här om dagen. Men uber-duper snygga, nya tröja! 




Löööv it, löv it, löööv it!

Nu - blir det att lira lite CS för ovanlighetens skull ;-)



*Hick* och veterinär-besök.

Gaaah! Jag har haft hicka heeeela kvällen! I tre omgångar och då är det kanske bara är ca en halvtimmes mellanrum. Filmen "the change up" (längesen jag garva så mycket till en film) är en utav anledningarna men sen har det bara kommit som från en klar himmel. Det resulterar i magvärk så jag tror jag går av snart.

Annars idag har vi varit hos veterinären med Tyson. Han har haft ont i öronen och sen kollade vi även leverproverna och lite annat när vi ändå var igång. Men allt visade sig vara fint! Öronen var lite irriterade men fick öron droppar som vi ska hämta ut. Sen har vi en friskförklarad hund! Skönt som tusan. Nu behöver jag inte gå omkring och vara orolig. 

Nä, vilken hicka! Nu ska jag ta och dricka ett glas vatten upp och ner ;-)



Välkommen till världen lilla vän.

Inatt vid 2 tiden blev jag faster igen! Åt en liten Cornelia,



Såklart den finaste Cornelia.

Stort grattis till bror Christer & Stina.


 



Vårkänslor i januari.

Tänk va solen kan göra mycket, den sken in så Viva låg och solade på en solplätt på vardagsrumsgolvet. Vi drog ut lite på morgonen och unnade oss kaffe efter kaffe, och cigg efter cigg på balkongen i solen. Sen var det dags att sätta fart! In till Hageby. Där träffade vi bror Micke, Lotta, hennes syster Elin och lilla Nadja. Jag var förbi game och köpte Counter strike. Det var sååå många år sen jag spelade det. Vi brukade förr sitta och spela på Åkerstigen i Mogata när jag var 13-14 år. Så nu var det väl dags igen (efter lite tjat ifrån bror också). Hittade även en tröja på gina! Syrsor följde med hem till geckona också. 

Väl hemma så var det bara att packa upp, så kom mamma, Thomas och två av hans barn. Blev att svulla tacos och ha det trevligt. Så kom även bror Micke & Nadja och förgyllde. 

Sen har jag suttit med CS ;-) Svårt att sluta när man väl har satt sig! Slet mig iallafall en timma och tog en promenad med Tyson. Passade på att utnyttja lite parkbänkar att hoppa upp på och annat, som han tycker är lite läskigt i vanliga fall. Dessutom gick vi till hundrastgården och busade, när det var några som började smälla av raketer. Trots att Tyson vart lite rädd till en början, så fortsatte vi sen att busa som inget hände. Det gick bätte och bättre! Mycket bra träning. Sen for det hemåt. Nu sitter jag här igen. Har spelat CS med bror och Lotta! Farligt farligt.

Ska snart ta och krypa ner till kojjs, brevid min underbara. Det är ju en dag imorgon också.





Ett hem hundar, är bara ett hus.

Denna morgon har jag plockat här hemma, duschat, druckit kaffe, rastat och utfodrat hundarna. Ja allt i vanlig ordning!

Fick även hem nome selet till Tyson. Som var på tok för litet! Så tråkigt! Ska sälja den och köpa några strl. större. Ingen brådska ioförsig för Tyson och jag ligger lite på latsidan. Han har fått problem med öronen igen! Så nu har vi en tid till veterinären så dom får ta och kolla vad det är som spökar. Har också bokat in lever-prover, så jag slipper gå och oroa mig för att det skulle ligga och spöka för honom också. Han har blivit lite segare, eller hängigare min kille. Vet inte om det är mina hjärnspöken bara för att jag är så orolig över att han ska få tillbaka lever problemen. Trots allt är han ju inte två längre! Han fyller ju fem år. 


Nu är det dags att förbreda sig för tvättstugan.

 



Nageldesign: fjärils-vingar


*Drömmer*

Den här staden får mig att längta bort. Ibland mer eller mindre. Självklart inte från vänner och familj men från alla andra. Från grannar, människor som gottar sig andras olycka, skitsnack och rykten. Så spy-trött på det! 

Jag vill flytta! Jag vill flytta till ett litet hus utanför allt det här. Det enda man gör i här då är att hälsa på familj och vänner. Underbart!



Ett rött hus, med vita knutar och blå dörr <3 



...








Vad kan det bli av detta tro? ;-) Nu väntar vi bara på att få hem selet.





Dagen efter ..


RSS 2.0