“Don't count the days- make the days count.”

Igår, blev det att göra naglar. Frey var förbi och gjorde förlängning med glitter som fransk,



Så var även Petra här hela förmiddagen och höll mig sällskap. Mysigt!

Går kvällen spenderades hos min kära mormor med kusiner, moster, bror, Lotta, mamma, Thomas och alla barn. Blev grill och lite alkholintag. Efter det for det hemåt, även kusin Jöjje hängde på. Blev ännu mer intag av den starka läskeblasken. Kvällen slutade vid 12 tiden. Då var det dags att slänga sig i sängs för att gå upp kl 9 idag. Duscha och göra iordning sig. Så dök Sandra upp. Blev att göra förlängning på henne, även en fransk med den turkosa "tru gel" färgen och lite dekorationer,



Nu blir det lite chill i soffan innan det är dags att vänta in dagens andra jobb.



Don't think twice, do what you have to do.

Min dag började tidigt! Laddade upp för att få två kunder, inte vilka kunder som helst heller! Sara & Casandra. Som hade bra, sammarbetsvilliga naglar. Det tycker vi om! :)





Blev två förstärkningar. En all naturell och en med fransk. 

Efter det plockade jag upp kusin Jöjje, så åkte vi till Skärblacka för att hämta upp lite nagel grejer ifrån skolan. På vägen hem skulle jag även visa Jöjje vårat framtida hus, som jag själv inte hittade till! Det är illa! Aldrig åkt ifrån Skärblacka hållet, så det blev virrigt där ett tag. Men vi kom fram till slut och huset stod kvar. Sen har jag varit övertrött halvaa dagen. Bara sådär! Från klar himmel. Helt sjukt vad jag har fnittrat! Hur som helst så har jag nu landar hemma. T är hemma, så nu blir det att slänga sig i soffan och krypa upp hos honom!

 


Strive to live your life to the fullest and don't let one day go by without trying to live it the best way you can.

Dagarna har sprungit iväg och jag har haft mycket att göra! I lördags blev det partaj! Började hos Micke & Lotta, där det även blir grillat. Underbart! Så kom även Eve, Robban, Benny, Steven och Manne dit. Sen for det vidare till bowlingen, där det blev att slå några klot. Fullast vann eller vad säger du Benny? :) Kul var det iallafall! Träffade även på ett par gamla kompisar, alltid roligt! 

Söndagen gick åt till att sova. Jag var så jädra trött! Gick upp vid 10 tiden, orkade vara uppe ett par timmar innan det var dags att powernapa. Powernapade två gånger denna dag och somnade som en stock på kvällen också när det väl var dags att knyta sig. Trött?

Måndagen spenderades ihop med store bror Christer. I brist på sysselsättning åkte vi till Linköping, biltema. Sen for det hem till dom för att käka donken, hälsa på Stina & Cornelia, bygga ihop utemöblerna. 

Och idag har jag och mamma varit hos "trimmaren" med Viva. Nu är hon naken igen! 



Vi var på Helenas hund trim utanför Ringarum. Billigt och bra! Fick mycket beröm för denna lilla dam. Som pricken över i:et fick hon en rosett på pallet!

Sen for det hemåt, landade i ca 10 minuter. Så ringde bror Micke, blev en sväng neråt igen åt Åtvid för att hämta upp ett par lyktor till hans golf medan Lotta sparkade fotboll i Ringarum. Så hanns det även med lite bus med Nadja.

Så har jag bara hunnit äta, fixat mina naglar och nu sitter jag här igen! Denna dag är gjord och John Blund vräker grus i ögonen på mig. Upp tidigt imorn också, så snart dags att slänga sig sängs. Så ..

 



Tar ut sommaren i förskott.

Namen! Blev en sommar outfit idag, den 23/3! Dock bara på ballkongen, men ändå! Att vilja ha på sig shorts och linne är väl ändå ett mega vårtecken! Nu hoppas vi på att det inte kommer ännu ett bakslag med snöstorm!









New day has come.

Går kvällen igår kändes allt annat en bra! Men för en gångs skull, ska Sandra inte vara långsint. Det är en ny dag, med nya möjligheter ;-) 



Nu blir det sol på ballen med den nya tidningen "härliga hund" som precis dunsade ner i bredvlådan!



...

Orkar inte skriva, så slänger upp bilder ifrån dagen!











Bra dag, bildligt talat.




Spring nails.

Ännu en fin dag! Yeej! Min morgon började straxt innan 9. Hade försovit mig från min och Nattas morgon fika för att kusin Jöjje ville ha cigg igår natt, så blev ett par cigg med honom och en promenad på Tyson. Sen slängde jag mig i sängs vid 01.30 tiden. Lite lagom trött imorse. Skickade iallafall sms till Natta, kom överens om att vi skulle ses om en kvart då. Jag hoppade in i duschen, sminkade mig, bäddade sängen, satte på kaffe, var ute med hundarna. Rekord! På en kvart. Så fort Natta kom blev det morgon koppen på en solig ballkong. Super skönt! 

Sen har dagen rullat på! Jag har suttit och kollat igenom expressen och hittade en artikel om "vårens naglar", enligt dom ska det se ut såhär ..



Snyggt? :-)



Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner.

Nu är energin borta! Tyson och jag tog våran springa runda i värmen. Det var nästan så det kändes som sommar. Fick värmeslag efter bara ett par hundra meter och skogen luktade så gott! Sådär sött som bark och barr luktar om sommrarna. Hittade även dessa,



"Stanna!!" skrek jag till Tyson, och tog ett kort innan han hann att trampa sönder dom ;-) Såg även en massa fjärilar, så mysigt! 

Sen for det hemmåt, duschade och så kom Ida, Johan och barnen förbi. Resultatet på hennes naglar,



Det var en utmaning måste jag säga, då hon hade lite "plattare" naglar. Men det blev nog bra trots det :-) Blev en kortare förlängning med fransk manikyr och lite bling bling. När vi nästan var klara, kom P förbi. Blev att göra en förlängning på henne också, fast med svart glitter som fransk manikyr.



Kl. 22 var jag helt klar! Huvudvärk och röksugen, på det så har jag glömt att äta på hela dagen (!!) så blev att svulla i sig en kebab med bröd. Nu sitter jag här långt ner i soffan men ska snart krypa ner till sängs bredvid T. Hoppas att det är lika fint väder imorgon och jag får samma energi push som idag, det lär behövas då jag ska ta itu med tvättberget!


 

 

 



Springtime is the land awakening. The March winds are the morning yawn.

Vakna upp, drog upp persiennerna och det är ju riktig vår ute idag. Underbart! Vad mycket vädret och den här årstiden gör för humöret och energin. Så idag är jag uber lycklig med en massa energi. Inte bara jag som tycker det heller. Viva ligger som en padda på mattan och njuter av solen. Hon sliter sig inte därifrån i första taget.



Så jag har städat! Diskat, plockat, vattnat blommor mm. Dragit upp alla persienner i hela lägenheten, till och med dom i köket som alltid brukar stå på "halv öppet". Nu väntar jag bara på att T ska komma hem så ska jag och Tyson åka ut till Tomtaholm och springa. Efter det så kommer Ida, så ska vi fixa en förlängning på henne. Kul! 

Känner mig hyper idag! Så snart blir det att sadla på sig bälte och selé på Tyson och göra sig av med lite överskottsenergi ;-)



Design.

Guess what! Nu har min knäskål börjat strula igen, som jag skrev om för några veckor sen. Blir tokig på det här! Känner mig som Agda, 87.

Hur som helst! Denna dag har jag suttit med en hel del nagel design. Så himlans roligt!

Bland annat dessa,





Så roligt! Har nu suttit på nätet och kollat på lite naglar osv. Nu blir jag sugen att sätta mig igen, men då kommer jag troligtvis fastna där halva natten. Så det är väl inte värt, får bli imorgon :-)

Nej. Nu blir det att kolla på karatefylla, sen ut sisten med vovvsingarna och sova!





"See all those people on the ground Wasting time I try to hold it all inside"

Nu ska vi inte tillbaka till nagel skolan förrän om en månad. Lite läskigt, trots att man vet att min lärare Pia bara är ett telefon samtal bort. Jag tror inte jag skulle kunna ha hittat en bättre skola! Så alla som går i utbildnings tankar om att bli en legitimerad nagelterapeut borde absolut hålla sig uppdaterade om nästa kurs start på hotnailspunktcom.

Nu har jag iallafall beslagtagit köksbordet, där alla nagel prylar står uppställda. Inte så poppis hos T men ehh! Alla hans bil grejer tar ju upp garderoberna ;-)

Om nån skulle vara intresserad av att få fina naglar så är det bara att höra av sig! Lämna en kommentar här på bloggen med mejl så skickar jag över kontakt uppgifter. 

Blev precis klar med mina egna naglar, blev en förstärkning med fransk manikyr och lite bling bling.



Nu ska jag ta mig en välförtjänt äggmacka och krypa ner i soffan bredvid T.

 



Here we go again.

Zombi-mode!! Men har väl mig själv att skylla. Var inte alls trött igår kväll. Men efter en skaplig promenad med Tyson så tvingade jag mig själv att krypa ner, kl. 12. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe, iordning gjord och väntar på att klockan ska springa på lite till så jag kan åka mot Skärblacka, där utbildning håller hus. 

Även denna helg är hektiskt på utbildning, mycket att lära sig! Vi har lärt oss att använda "nagel lack" i gelé och förlänga med tippar. Idag blir det dekorationer, roligt! 

Nu är det dags att krypa n ... Nej! Nu kom jag på mig själv, måste vara mitt undermedvetna som talar. Jag skulle skriva, nu är det dags att packa ner allt som ska med och sen hoppa i dojjorna så kör vi ;-)





Det var bättre förr ..

Efter att ha skjutsat in mormor till vrinnevi för ett kort sjukhus besök. Så ville hon så gärna åka och säga hej till en gammal kompis som bodde i närheten. Sagt och gjort! Fastnade dock där längre en planerat, den gumman kunde prata! Puuuh. Det var så det blödde från öronen när vi efter 2 timmar kom därifrån. Så jag satt där vid köksbordet med den gamla kaffeservisen framför mig med kaffe och typ 10 olika sorters kakor mellan mormor och tanten  som samtalade om regeringen, dom höjda bensin priserna, dom extremt dyra hyrorna, jag fick klart för mig (10 gånger om) att det var bättre förr, mina piercingar & tatueringar, kalla lägenheter, sjukvården, tandläkaren mm mm mm mm. Det var en riktigt söt gumma! Men 2 timmar var lite lagom där. Så åkte vi hem, lämnade av mormor. Jag har precis klunkat i mig en kaffe! Vissa dgar smakar kaffet så mycket bättre, man är seg som tusan och morgonkaffet har inte hunnits med. Sån dag var det idag! 

Nu ska jag sätta fart med tvättstugan, sen kommer det folk och ska titta på lägenheten då flyr jag och hundarna en stund! Får nog bli upp till mamma och klunka i mig ännu en kopp kaffe. 



The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart.

Så nu är dagens övning klar och för hela veckan. Det blev en förlänging på Lotta,




Fortfarande inte så lätt, men det ska det väl inte vara heller antar jag med tanke på att jag bara har hållt på ca en vecka. Men det är iallafall super kul och jag får mer och mer sjävförtroende i det jag gör. 

Micke & Nadja hängde också med. Så damen tjatade om att hon också ville ha diamanter på naglarna, sagt och gjort! Gröna och blåa såklart :-) Fasters guldklimp!

Sen har dagen varit rätt seg. Jag har slöat! Så jädrans skönt. Men imorn är det full upp igen, skjutsa mormor in till stan och hämta. Så ska jag dricka kaffe med Eve och även ha tvättstugan, blir nog att försöka mosa in några timmars aktivering med hundarna också. Nu ska dom ut och sen blir det att slänga sig i sängen för min del!



Know. Think. Plan. Act.

Nu har även denna dag gått! Tiden bara springer iväg. Jag har iallafall fått en hel del gjort trots att dagen kännts så kort ;-)

På förmiddagen åkte mamma och jag in till stan, maxi. För att förbruka mina presentkort. Så jag kom hem med ett par jeans, ett linne, ett par skor, underkläder och en parfym.



Mycket fint för en gångs skull! Inte vanligt att jag hittar nåt på stan nu för tiden. Men nu har jag handlat så det räcker ett tag framöver :)

Efter det for det hemåt för att fixa mammas naglar, blev en gelé förstärkning med lite diamanter på. Kul kul!



När det var klart så åkte jag och Tyson ut till Tomtaholm och sprang den rundan. Underbart! Då är det vår. När man kan slänga på sig en tröja och ut och springa på torrt underlag. Älskart! Sen hem för att slänga sig i en dusch och ställa sig för att göra taco gratäng. Och nu! Efterlängtade, älskade soffa, TV och T bredvid mig. Woooonderbart!



Sleepy, sleepy, sleepy.

Kvällen blev längre en tänkt. Denna vecka har jag fått i "hemläxa" att göra naglar på 4 stycken. Så Evelina kom hit som planerat  och jag gjorde en förstärkning på henne, detta är resultatet .. 



Så fick jag även mosa in Petra efter det för att våra scheman inte matchar ihop resten av veckan, resultatet av det ..



Blev en förlägning på hennes mega korta naglar, utmaning? Om!!! Fick bli några stenar på det också. 

Känns som att man redan lärt sig så himla mycket. Så mycket att man vet om när man råkar göra fel eller när det blir misstag, som man sen kan lära sig utav. Roligt är det iallafall, det är ju huvudsaken :)

Så var även bror Micke, Lotta & lilla Nadja på besök. Myyysigt! Vad den damen pratar! Så roligt att lyssna på henne. Nae, nu väger ögonlocken bly och ryggen tar kål på mig snart. Dags att slänga sig i sängs.





It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade.

Igår när jag kom hem från utbildningen var det bara ett snabbt stopp hemma, sen for det till stan för att möta upp mammsen och bror på sjukan. Kom hem kl. 3 inatt, det kändes då att man gick upp kl. 06.30 på morgon! Men nu har jag tagit igen den sömnen. Gick upp vid 10 tiden, städade undan och pysslade med allt som har hamnat åt sidan nu när utbildningen har varit hela helgen. Sen satte jag mig med mina naglar och gjorde en förstärkning,



Pilligt! Det tar nog ett tag innan man får in snitsen. Men för varje misstag lär jag mig :-)

Så kom även Vivas nya jacka nerdunsandes i brevlådan, sitter perfa! 




Nu ska jag spendera lite tid på ballkongen i solen och ringa några samtal! Innan jag får besök av Eve, då blir det att göra fler naglar!

 



“Our passion is our strength.”

Nu har utbildningen pågått i 2 dagar, redan! Tiden går verkligen fort när man har roligt. Det är verkligen jätte kul! När man tänker på hur mycket man har lärt sig känns det som att vi skulle hållt på i veckor! Igår blev det en hel det dekorationer, vi lackerade mm och idag har vi börjat med gelén. Gjort förstärkningar mm. Man har så roligt och har full fokus hela tiden på det man gör, tiden springer iväg och det inte är inte förrän på kvällen när man sätter sig i bilen för att åka hem, som man känner hur trött man verkligen är och ännu värre är det när man väl har kommit hem och slängt sig i soffan. 

Men det är skönt att komma hem också. Till T och hundarna. Tyson har inte fått någon aktivering på dessa två dagar och med det växer skuldkänslorna. Mattes hjärta. Blir att ta en skaplig promenad ikväll och aktivering imorgon och hela nästa vecka för att ta igen :-) 

Igår på min födelsedag kom när jag hem från utbildningen och fick jag dessa av T,



.. Även ett prestentkort på Lindex för jag hade hintat om en parfym jag önskade mig tidigare i veckan ;-)
Tack hjärtat.


Snart promenad och krypa ner till sängs skapligt för att kliva upp i ottan imorgon! 


9 mars, 1990.

Idag är det en speciell dag av två anledningar. Jag fyller år, 22. Varken bu eller bä, ingen biggie. Jag har firat med familjen osv och igår var även farmor & farfar här och kvällen spenderade vi hos Tobbes mamma Kerstin och Tobbes bror, fick blomma och presentkort. Tack så jätte mycket!

Idag börjar även nagel-utbildningen! Jag är så otroligt trött, hade så svårt att sova inatt. Just nu känner jag mig som en zombie så nerverna funkar inte riktigt heller tror jag. Det kommer sen när jag sätter mig i bilen mot Skärblacka. Kl. 10 till 18, fredag, lördag och söndag. Likadant nästa helg! Bara gasa ;-)



Lääängtar!

Ben & Jerry´s ska komma med en ny smak till sommar, den heter Oh my apple pie!, gissa om jag längtar! Kan nog bli en favorit.



Yum yum yum!




In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer.

Den här helgen har varit full späckad! Kalas efter kalas (firades i förskott). I lördags for det ut till sommarstugan i Kolmården för att träffa pappa & Cissi m. barnen och även mina bröder med respektive och barn. Jätte fint väder! Längtan efter sommaren blev ännu mer påtaglig när man stog på veranden med vattnet nedanför och solen värmde. Dessutom bjöds det på jordgubbstårta, jätte gott! Förutom det fina och trevliga sällskapet så fick jag två sorters smaksatt kaffe, pengar och ljus. 

Igår, söndag så kom mamma & Thomas med två utav hans barn och även mormor. Senare kom även Micke, Lotta & Nadja hit. Fick blommor och pengar! Mycket trevligt. 

Tack alla som gjorde min helg!


Idag fick jag åka-in-till-stan ryck. Så jag och Natta åkte in och åkte runt till en del affärer. Jag hittade en fin mys-tröja,




.. Även Natta hittade en massa fint! Så det vart en lyckad dag! 

Kom hem och fick beskedet av T att det skulle komma folk och kolla på lägenheten. Vid det här laget hade jag bara lust att krypa ner under täcket och slummra ett par timmar då orken hade gått ur mig totalt! Men icke. Jag tog hundarna och rymde till min mormor under tiden någon klampade in och studerade mitt hem ;-) Benny har även hunnit varit här på kaffe och kollat igenom våran data som T lyckades få in virus i. Fast det skylls som vanligt på mig, fast än att jag inte ens behövt peta på datan så viiiips så är det mina saker på datans fel ;-)

Nej! Nu ska jag snart ta och krypa ner till sängs. Fryser som en tok.




“Live life so completely that when death comes to you like a thief in the night, there will be nothing left for him to steal.”

Imorse gick jag och Tyson upp kl halv 9 och började dagen med en promenad. Wonderbart! Gick rask takt i ca en timme. 



Vår, vår, vår! Så underbart. Komma hem efter en härlig promenad, sätta sig i soffan med en kopp kaffe. Oslagbar morgon! 

Sen har dagen dock bara rullat med tvättstuga. Jobbar mig igenom vårat gigantiska tvätt berg. Inte lika roligt, men det ska inte förstöra min dag ;-)



Idag är ingen vanlig dag ..

För det är Tysons 5-års dag, hurra hurra hurra!





RSS 2.0