Få dagarna att gå.

Nu har jag varit sängbunden dom senaste dagarna! Feber, en kran som rinner konstant, ögonen tåras hela tiden, skallebank, värk i öron och hals, hosta och en så öm kropp! Jag har även betet mig som en 5-åring dom senaste dagarna har jag fått höra, T har även fått serva mig med nyponsoppa och springandes med vetekudden stup i kvarten. Jag älskar han!

Därav har jag inte heller skrivit mycket inlägg då dagarna har varit rätt så innehållslösa och trista. Tills igår kväll, då höll bägaren på att rinna över då jag var så extremt rastlös och hundarna (som jag för övrigt har såna skuldkänslor för, då dom inte fått någon motion dom här dagarna) hade en massa energi så det räckte och blev över. Vi bestämde oss för att åka till hundrastgården så att dom iallafall fick sträcka på benen, och det gjorde dom! Båda två. Tyson gick det inte att få stopp på han sprang runt i cirklar, varv efter varv. Viva tog också några språng från ena sidan till den andre. 

Idag kom trisstesen igen! Så då åkte vi till mamma och lånade hennes trimapparat som hon har till snauzhern Totte för att raka Viva. Så nu är hon en nakenfis igen! Bara ansiktet som vi ska ta oss itu med, men för det krävs en lite mindre apparat. Så det står på inköpslistan!

När vi kom hem mådde jag hundra gånger värre igen, så dagen har sen spenderats i soffläge. 










Nu blir det lugna puckar. Kanske slänga sig i sängs för att ta en powernap! T åkte in med bror in till stan för att kolla in en bil, förvånad? Naeeee.


Sjuk-status.

Fy bubblan för denna bacill! Jag avskyr den. Som jag mår. På det så är jag så otroligt rastlös, suck. Har iallafall planerat att duscha Viva ikväll, för det måste göras! Sen får jag väll ligga under täcket i soffan och rulla tummar i vanlig ordning. 

Man får ju så himlans mycket skuldkänslor när hundarna behöver motion också. Tyson gubben skulle nog mer en gärna få springa av sig nu och Viva desamma! Dom har nog inte haft så här mycket energi på veckor. Så det blir att sätta fart igen så fort jag blivit frisk. Hoppas att kondisen sitter i!

Nej, nu pallar jag inte sitta här. Huvudet snurrar, kranen rinner och jag svettas ihjäl!



Bluuuuäh!

Usch och fy för denna dag! Imorse vaknade jag utav jordens mensvärk och på det hade jag halsont, skallebank och kände mig allmänt sliten. Kroppen är inte alls med på noterna idag.

Ju mer dagen har rullat på har jag bara kännt mig värre och värre. Soffläge hela dagen medan T har sprungit och servat mig. Han är bra att ha!





Han åkte till och med och köpte min älskling dessert och stog och pulade med det. 



Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dan. Soffläge och "vi hade iallafall tur med vädret".



Midsommaren 2011.

Kom hem för en liten stund sen. Har bara hunnit springa ut med hundarna och landat i soffan.

Eftermiddag och kvällen har firats hos min mamma. Vi trotsade vädret, som nästan var så ruggigt så det nästan skulle kunna klassas som en höstdag. Det började med att vi for ut till ett par bekanta för att umgås en stund, efter det for vidare hemåt till mamma igen. Där grillen tändes, fläskfilé och en jädra massa tillbehör till det! Alla hade plockat med sig lite av varje, det resulterade att det fanns mat över till ett fotbollslag. Men gott var det! Efter det skjutsade Stina hem T, tyvärr. Han känder sig krasslig. Men kvällen fortsatte med kubb, jordgubbstårta, skratt och ett mycket trevligt sällskap! 











Nu - ska jag ta och krypa ner bredvid min sjukling. Jag är så jädra trött! Känns som att man inte tagit igen sig efter resan riktigt ännu när det kommer till orken. 

Får bli en välförtjänt och nödvändig sovmorgon imorn skulle jag tro! Även ett springpass med Tyson, är sjukt peppad att springa av mig *Tyson håller med*





...


Inköpen ifrån Ibiza.

Det första vi hittade var två turkosa ljuslyktor, jätte fina! Ser lite slitna ut och det kommer fram ännu mer när man har ett tänt ljus i dom. Turkost i vårat turkosa vardagsrum ;-)



Köpte även ett armband, ett måste när man är utomlands! Blev ett fint med en snäcka i, får se hur länge det håller.



Sen köpte vi en jätte fin prydnads ödla! Jag vart kär i den direkt! Dessvärre råka jag ha sönder den, typiskt! Jag skulle packa väskan för hemkomsten, när T kom med den brilijanta idén att jag skulle vira in ödlan i en tröja. Sagt och gjort! När jag packa hela väskan full så var det flera kläder som inte fick plats. Så var bara att packa om. Jag slängde ur alla kläder, inklusive tröjan. När jag hör en smäll. Såg påsen ligga på golvet, väntade några sekunder för att be om att den inte gick sönder. 

T åkte imorse och köpte ett super lim på macken iaf ;-) Så jag fick ihop den, man ser att det är en ödla nu iallafall! Det finns några hål på sidan, men eh! Det hör ju kanske till ;-)



Löv it! Turkos också såklart ;-)

Nu - blir det soffläge och skräck film på det här!





Veckan i Ibiza.

Nu har vi landat lite här hemma! Mina älskade och efterlägntade hundar är hemma, så underbart! Har saknat dom så otroligt mycket. Tyson har varit hos mamma och busat med Kelly dagarna långa och Viva har skämts bort hos Tobbes mamma Kerstin, så man kan väl ändå säga att dom också har haft en mini-semester ;-) 

Veckan i Ibiza har varit sjuukt underbar. Känns lite overkligt nu när man är hemma, dom sista två dagarna började man känna av lite hemlängtan men nu vill man nästan tillbaka när kommer hem till ett regning Sverige. 

Hur som helst så har veckan inneburit en hel del sol och bad i det turkosa havet, mysiga stunder och kvällar med familj. En hel del promenader till fina bergs/havsområden och en heeeel del pina colada ;-) Mumma! Det har varit ungefär 30 grader och strålande sol hela veckan. Vi brände oss redan första dagen utan att märka det förrän på kvällen. Så en hel del färg har nog alla fått. 

Vi åkte även en "glas-båt". Alltså en båt med glas botten, så man kunde se ner i det vackra havet! Så otroligt fint med fiskar och alla berg som formar broar och grottor. Fick även se ett vrak, ett gammal fiskebåt som brann ner och sjönk för ca 30 år sedan. 

Mornarna började ungefär vid 8 tiden då det var liite jobbigt att sova i värmen och i en hård hotell säng. Morgonen började alltid med en hotellfrukost, efter det for det oftast ner till stranden som låg precis nedanför hotellet. Det spenderades också vid poolen, sen flög dagarna förbi. Vart hotelllunch och -middag. På kvällarna var det alltid någon typ av underhållning som dansörer, eldslukare osv. Sen slutade det antingen med att krypa ner till kojjs eller spela kort med våra hotellgrannar Christer & Stina. 

Slänger upp lite bilder, så ni får se hur bra vi har haft det ;-)




































Har några hundra foton till men orkar inte sitta och lägga upp flera just nu, kanske kommer vid senare tillfälle!

Nu - blir det underbart gevalia kaffe! Någon som det har varit dålig om på Ibiza! Lovely.

Skriver senare om inköpen som gjordes nere i Ibiza!



Ville bara tala om ..

.. att jag är hemma nu! Veckan har varit myyycket bra i Ibiza. Kom hem kl 2 inatt, så nu ska jag ta en powernap för att ta igen all sömnlös tid!

Skriver senare och slänger upp en massa ögongodis!



Kvällen innan Ibiza.

Sitter och snyltar lite på grannens internet. Har en punkt i lägenheten där man kan få till en riktigt låg signal styrka. Så hoppas att jag hinner få iväg ett inlägg innan det stängs av för mig igen *arghh*.
Nu är allt så gott som packat! Viva är på plats hos hundvakten, och jag saknar henne oerhört mycket redan. Tyson och jag har myst och busat hela kvällen för att få en rejäl dos utav han så jag förhoppningsvis klarar mig hela veckan ;-)

T ligger och sover. Jag sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka så ska jag springa ut med Tyson och sen blir det att lägga sig för min del också. Riktigt trött! Så ska man upp tidigt imorn på det här. Wonderbart!

Hoppas ni har det bra här hemma i veckan!

Jag ska försöka ringa ifrån Ibiza till familj och mormor som är så orolig, för att lugna hennes nerver lite. Annars har ju några fått pappas nummer, så ring dit en snålis iallafall så ringer jag upp!





Ibiza inköp och saknad så jag spricker.

Well, för några dagar sen öppnade jag min garderob och insåg att jag inte hade några shorts/kjolar att ta med mig till Ibiza resan!

Fick bli att åka in en snabbis idag till Hageby för att inhandla lite,



Två par shorts. Ett par finare och ett par "mjukis" shorts. Sen en kjol! Det hittades på bla. Cubus och Gina. Dessa tre för 150 :-. Jag är ju en fyndare!

Så nu har jag kläder till Ibiza. På onsdag bär det av. Oh jag saknar min älskade hundar redan nu, bara tanken på att jag ska vara ifrån dom en vecka. Jag kommer nog go bananas i Ibiza, få psykbryt. I slutet av veckan kommer jag säkert gå omkring med låtsatskoppel och plocka upp låtsatsbajs. 

Hur som! Snart kommer hyresvärden hit. Fyran ska besiktas, så måste vi även dra ur internet. Så det här kanske är sista inlägget innan vi åker. Sen dagen efter vi kommit hem kommer Telia hit på besök för att fixa internet! Så det gör inte så mycket. Då vi inte kommer ha så mycket användning utav det ;-)

Nej! Nu ska jag gå igenom våra garderober för att se vad vi ska ha med oss!

Ha en jätte bra vecka nu när jag är borta och håll ställningarna ;-)




Han älskar mig.

Tobbes saab hade igår något på skärmen där den varnar om något inte funkar som det ska osv. Men pixlarna är trasiga i skärmen så man får klura vad det kan vara för fel. Jag satt och försökte komma fram till vad det var som stog på skrämen.. 

Jag - Hm. Någonting om batteriet tror jag?
T - Jag tror han säger "byt flickvän" eller "släng ut passageraren".
Jag - Mm. Det var ju roligt.
T - Nää, faktiskt! Om bilen skulle säga att jag skulle byta flickvän. Då skulle jag sälja bilen.

Aww. Kan man känna sig mer älskad när han väljer mig framför bilen?






Bakis-söndag.

Fast så farligt bakis är vi ändå inte! Jag har bara varit trött och efter att ha gått och lagt mig en stund på dagen så mådde jag sen prima! Idag så har vi träffas Tobbes kusin Jimmy som är på besök ifrån Skåne. Trevlans! Så åkte vi även upp till pizzerian Gezildo. Där vi träffade mamma så svulla vi pizza (även idag!). 

Snart ska T & jag slänga oss och kolla på filmen "Pinneapple express" med Seth Roden och James Franco. Bra avslut på denna dag!






Party-kalas.

Igår kom mamma och plockade upp hundarna. Så dom fick spendera kvällen där med Kelly & Totte och busa. Meningen var att vi skulle plocka upp dom på kvällen/natten när vi kom hem. Men då sa mamma att dom sov så sött. Så hon skulle åka upp med hundarna hit snart, saknar dom redan! 

Hursom! Igår kväll åkte vi in till bror Christer & Stina. Det var jag, T och kusin Johan. Där inne träffade vi på Jöjje och hans kompisar Rickard och .. Hm. Marcus? Tror jag han hette och sen kom även Nury. Kusin Jöjje börjar bli stor och vi firade han på sin 21 års dag!



















Kvällen avslutades med fettomat på norrtull-rullen och sen skjutsade Nury hem oss vid 2-tiden. Tack Nury!

Och tack alla för en rolig kväll!








Zombie-day.

Vi gick och la oss sent igår kväll, då vi hade powernapat på dagen (dumt!). Grannen hade fest. Så vi låg och lyssnade till oväsendet i ett par timmar. Det var flaskor som flög och tillslut vart det slagsmål utanför på gatan. T somnade tillslut och jag somnade framåt 4. Så kommer T in nu på morgon, vid 8.30 och väcker mig.

Vi ska åka till Västervik idag och kolla på en bil. Dessa bilar! Dessa bilbyten *sliter i mitt hår*. Och min älskade saab ska bytas bort. Hur som! Så måste jag göra iordning mig! 






Smider planer.



Nu ska det börjas! Jag SKA ut på banan igen. Blir att införskaffa sig hindrena ifrån Rusta för att börja på en hobbynivå. Sen blir det att ta någon kurs! Främst har jag planer för Viva. Men Tyson ska självklart få träna men dock på hobbynivå. För han vill jag ändå satsa på drag med sånafall. Men det får vänta till vinter halvåret så ska vi nog införskaffa oss någon kälke han kan dra. Till dess får han nöja sig med att dra mig ;-)

Så nu vet jag vilka hål ska stoppa pengarna i! Hoppas att dom är lätta att montera upp/ner. Så man kan ha med sig dom i bagageutrymmet för att åka iväg och träna. Någon som vet?


 

Denna kväll är lugn. Skönt det! Vi sitter i soffan och smågluttar på Wallander. Hundarna ligger i varsinn bädd då dom har busat hela dagen! Har varit fart i dom från morgon till eftermiddag. Kan nästan tro att dom varit i kaffepulvret ;-) Får se om det blir någon längre promenad ikväll. Är ju super skönt ute nu! Svalt och skönt. En kväll gjord för en drag/joggingrunda kanske? ;-) Om det går att få upp Tyson ur bädden vill säga.


...




AAAHHHHHHHHHHH!


Ville bara säga det. Tänker inte skriva mer i detta inlägg, för då lär det bli historiens mest tragiska, deppiga och tråååkigaste inlägg!

Redo.



Körskolan nästa!







Besök.

Precis haft kusin Johan och Elin på besök!





Mys! Nu bir det städ igen!



Klagomur.

Suuck, säger jag bara!

- Gardinstången trillade ner i vardagsrummet.
- Jag har en löptik vars nya hobby är att kissa på mattan.
- Jag har en fyra som ska vara redo att få nya hyresgäster inom dom närmsta två dagarna.
- Jag har en jädra massa körkortsteori att plugga för att ta igen den veckan jag åker till Ibiza.
- Jag har inte fått tag på ungdomsmottagningen för att få mina p-piller. (Måste ha!!)

Jag lägger mig igen.

Tidig morgon med Tyson.

Nu har jag precis sagt "hej då" till T. Vi avlöste varandra här hemma. Jag gick upp vid 4-tiden. Tog Tyson och gick till hundrastgården. Där blev det en massa övningar! Som att "stanna, sitta kvar" så lade jag hans favo leksak, tennisbollen en bit bort. När han fått ett "varsågod" och sprungit halva biten så ska han stanna på kommando och INTE springa fram till bollen. 

Sen gjorde vi en övning som är ett stoooort framsteg för hans del! Att kunna backa ifrån bollen. Då sitter han på min högra sida och när jag går bakåt hänger han med. När vi sen är en bit ifrån, får han ett "varsågod" och hämtar bollen mm. 



Han var jätte duktig! Efter ungefär en timme gick vi hemmåt. Blev kaffe och hejdåa T som åkte till jobbet straxt därefter. Så nu sitter jag här! Tyson ligger utslagen på golvet och Viva "sjusovaren" ligger fortfarande kvar i bädden som är i sovrummet. Vi är trötta.









Goes bananas i köket!

Blev att baka en havregryns kladdkaka! Hm. Tror någon har suttit och improviserat ihop receptet. Jag nalla det ifrån internet.



300 gram smör (Fettokaka?)
5 dl socker (socker-chock!!)
2 dl havregryn (Udda! Men kan funka.)
4 ägg, ett i taget. 
3 mjöl (Låter mycket. Men lite med tanke på hur man dränker smeten men alla andra indigrienser.)
1,5 dl kakao (WHAAT?! Råttgift?! Mm!)
2 msk vaniljsocker (Ett tips, om ni redan kommit så långt in i receptet. Ta hela burken vaniljsocker! Smeten är redan så besk ändå!)



T sitter i köket och håller sällskap,



Två styck hundar, snuggas 1 och 2 ;-)

Och resultatet! TADAAA!





... Och resultatet av det nyblivna diskberget! Hm. Kanske kan muta T? Han får en kakbit om han diskar! Låter bra i mina öron!

Nu - film!





Jag är så duktig som jag låter.

Gaaah, så jädra varmt! Tror jag tuppar av! Tyson har fått tillbaka energin iaf. Han försöker busa upp Viva. Verkar som att någon berhöver få springa av sig ;-) Får väl ta en sväng till hundrastgården när det har svalnat.

Så sen sist har jag vikt tvätt, diskat och bla bla.. Allt det tråkiga. Viiiilken intressant blogg jag har ;-) Varje inlägg handlar ungefär om hur mycket jag lägger ner energi och tid på att ha det fint här hemma. Så skryter jag även en hel del! Yes! Ungefär "idag har jag kämpat mig igenom tvätt, disk, damssugning, byt sängkläder, städat terrarium" osv osv. Så ni ska få en bild av hur duktig jag är! Idag har jag varit super duktig iallafall. Så nu kan vi lämna det där ;-)

T kom hem förut men ..



... En bukett rosor! Han kan faktiskt om han vill. Mitt hjärta.

Sen fick jag även hem tröjorna idag, som jag beställde till Viva från tradera. 



"Adidadog" tröjan var för liten. Men ska fråga mormor som äger den eftersökta symaskinen om hon kan trolla till någon resår eller så.

Nu - Blire kaffe på de här!



Energin är väck.

Fyyy bubblan vad jag blev trött. Efter att ha gått upp kl 04.40 för att gå ut och träna Tyson lite. Sen springa in sätta fart med tvättstugan och mellan varven så flyttstädade jag fyran. Har gjort 4 rum av 6. Så är även fönstrerna kvar då jag upptäckte att våran fönsterputs har hamnat på villovägar någonstans i flyttröran. 

Snart ska jag springa ner och hämta tvätten! Skönt. Det sista ska göras, sen är jag tame tusan värd en powernap! 



Tyson njuter utav det molniga vädret och dom svalkande vindarna idag. 

Nej! Nu fixa det sista.



Snabbis.

Jag och Tyson har precis varit ute i ca 40 minuter och kört lydnad. Min duktiga ponke! 

Idag, eller rättare sagt om en timme har jag tvättstuga. Tjoho! Så ska även lägenheten vara städad och klar idag. Sandra har att göra!



Ren & len!

Dom senaste timmarna har jag och T legat på ballkongen och solat. Efter ännu en dag med flås ifrån Tyson sida i denna värme. Så tog vi tag i att duscha honom idag! Måste göra smygreklam för schampoot och balsamet ifrån K9. Jätte nöjd över reulstatet på Viva och Tyson! Sen for det ut i skogen för att borsta, borsta ooooch borsta. han fäller extemt fortfarande! Vi är nog inne i 2-3 månaden nu som har fäller oerhört mycket! Men nu hoppas jag att vi lyckades borsta av det värsta!





Nu blir det käk! Slängde ihop lite köttfärs på burk och boil-in-bag ris. Det säger väl rätt mycket om hur mycket energi vi har till övers efter helgen? ;-)



Statusen idag.

*Känner efter hur jag mår* Faktiskt, med tanke på den mängden alkohol som slank ner igår kväll. Så mår jag jätte bra! Sen brukar alltid min bakfylla komma på eftermiddan, men vi hoppas på att slippa den!

Jag vaknade av T imorse (som vanligt). Han väckte mig för att säga att han åker och hämtar Viva. Så nu har jag båda hundarna hemma igen, som vanligt. Då mår jag bra. När hon kom innanför dörren så sprang hon första fram till Tyson överlycklig och överöste han med pussar. Sen stog Tyson och tvättade Vivas ena öra. När han stått där en stund så gick jag fram för att kolla. Yees! 2 fästingar som sitter preciiiiiis bredvid varandra hade hon långt ner i ett väck i örat. Blev att ta bort dom. Så nu ser det lite rött och irriterat ut.

Vet inte hur jag ska göra. Fästingsmedel på en nakenhund känns ju lite, siisådär. Dessutom när hon är så liten. Känns som att någon form av fästingsmedel gör mer skada en nytta på henne. Men får se, kanske ska testa pulvret vi ger till Tyson?

Hur som! Dagen har annars innebärt pulande med lägenheterna. T har städat lite i fyran och jag har tagit tag i det enoooorma diskberget här. 

Nu blir det en efterlängtad kopp kaffe på det här! 






Storå!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en kväll fylld med trevligt sällslap, dricka och myyycke skratt! Dagen började vid 2-tiden, då gick vi till haga parken där det blev att sitta i solen på gräsmattan. Lyssna på musik, umgås och en gnutta alkhol. Främst gick vi dit för att min kusin Jörgen spelade!



Min älskade mormor och Nadja,



Kusinbarnet Isak, moster, Nadja & mormor.



Nury.



Bror Micke,



Isak & mormor,



Nadja & mamma.



Kusinen Jöjje,



Jöjje kusin och co.

Efter Storå festivalen for det hemmåt hit några timmar, dels för att hålla Tysin sällskap. Så hade vi även lite dötid imellan nästa plan. Så det vart lite "mellan-fest" här med Christer, Nury, T, Benny & Stina. Tack för en jätte roligt och trevlig dag! Efter det for det vidare till Suarn MC för att avsluta kvällen med ännu mera partaj där Jöjje och co fortsatte att spela. 

Oh, lilla Viva är hos Tobbes mamma och moster. Hon ska sova där inatt för att vänja sig lite inför våran Ibiza resa om några veckor. Gissa om jag saknar henne, hur ska jag då klara en vecka utan mina älskade fyrbenta monster? Även fast det känns tryggt! Kunde ju inte ha hittat ett par bättre hund-vaktare :-) Tyson-pöjken ligger och snarkar bredvid mig och T på andra sidan! Kanske dags att slänga sig i säng? Har ju varit en underbar dag, kan inte vara mera nöjd över dagen!


(Ni som vill ha bilder, hojta till! Har en bunt ifrån dagen!)




Sommarkväll.

Tvåan, den nya lägenheten, ser väl mer och mer ut som ett hem nu. Det går att utföra alla rutiner som att vakna, gå upp ur sängen och sätta på kaffe. Utan att massa kartonger står ivägen eller att man ska leta efter kaffefiltrena. Gött! 

Igår kväll åkte vi in till stan, först för att plocka upp Christer & Nury. Sen for det vidare till bilträffen!







Det var det som fastnade på kort, sen dog olyckligvis kameran! Kvällen var iallafall lyckad! Träffade mycket folk och vädret var woonderbart! 

Idag ska vi på storå! Musikfesten i Sörping. Där även kusin Jöjje och co spelar. Blir kul! 

Hörs senare!





Dag två i kaoset.

Har styrt även idag med lägenheten! Fått upp och organiserat lite. Men jisses vad trött jag är. Vill ju heller inte hålla på i lägenheten när det är så fin väder, vill ju hellere spendera den ute vid vattnet. Men .. Det får vänta! Är skönt att få iordning på det mesta, för att sen ta det lungt. Komma hem till ett hem

Nu på kvällen har vi däremot även hunnit att bada Viva. Välbehövligt! Testade nya schampoot och balsamet, K9. Funkade jätte bra och luktar jäääätte gott ;-) 

Det var inte så poppis att duscha, men efter ett tag lugnade hon ner sig. Men så var det full fart på henne sen när hon kommit ut ur badrummet. Hon for från ena sidan av lägenheten till den andra. 

Resultatet,



Hon gick och la sig ganska fort i solen för att torka,



Nu ska vi bara chilla i soffan! Vila upp oss. För en gång skull ta det lungt! Njuuta!!





Slitna & trötta.

Gaah! Mina ben värker, huvudet bultar och kroppen är oerhört seg! Hela dagen har vi ägnat åt oss att flytta. Så just nu ligger jag i vårat nya sovrum. Sängen är på sin plats, soffan, TVn, garderoberna är fyllda med kläder, duschen har invigits. Har till och med tagit en grogg i den nya lägenheten! Vi har hunnit med en hel del! Bara lite små grejer kvar i fyran och såklart det tråkigaste, städningen. Men det ska vi börja ta itu med imorgon, efter våran extreeemt välförtjänta sovmorgon då! ;-) 

Hundarna har varit jätte trötta hela kvällen, legat utslagna i varsinn bädd. Stackarna! 

Morgonen började för min del ganska sent, ca 11 tiden. Straxt därefter ringde moster Pia och erbjöd flytthjälp. Guldvärt! Hon kom hit. Hon tog även med sig min kusin Jöjje m. flickvän Becka. Så kom även Tobbes kusin Benny! Stort tack! Sen har dagen flyttit på bra. På eftermiddan kom även mamma och bror Micke förbi en stund. På kvällen ringde även mormor och ville kolla läget. Så hon och moster Pia döck upp. Mysigt! 

Nu har vi precis kommit in ifrån en promenad med hundarna, snart dags att lägga sig och sova! Så skönt. Hörs imorn!



Viva har kurrat ihop sig i bädden, efter en lååång dag ..



.. Tyson har gjort desamma! ...



.. Och T ;-) 



Överskottsenergi och flytt.

T och jag var precis en sväng till hundrastgården, där släppte vi hundar. Var eviiigheter sen jag var där! Har blivit så himla nojjig över mask och andra sjukdomar som är smittsamma. Folk kan ju inte ta upp efter sina hundar där heller! Men hundarna behövde springa, speciellt Tyson. Så det fick bli en sväng dit iaf och trotsade alla "mask i magen"-nojjer mm. Tyson sprang på som vanligt. Viva rantade efter mig. Fast hon tyckte nog det var kul, jag fick springa av mig en hel del med ;-) För att Viva skulle få springa då hon bara höll till runt mina fötter.

Den här helgen är det myyycket planerat! För mycket. Imorn ska vi börja flytta ner till tvåan! Packa är också nödvändigt. Just nu vill jag bara gräva ner mig! Knäppa med fingrarna och allt ska vara klart. Sen ska även den här 4an städas. Lagom till vi ska flytta var några fåglar tvugna att attackera våra fönster med en massa fågelskit. Kunde dom åtminstonde inte väntat en vecka?! 

Men det är väl bara att gasa, så allt blir gjort så fort som möjligt. Flytt och städhjälp tas mer en gärna emot ;-)





Upp & hoppa!

Vaknade för inte alls längesen ;-) Blev en 2 timmars powernap på det här. Vaknade av en Viva som ville ut! Men jag hoppade upp ur sängen. Känner mig faktiskt pigg för en gång skull! Sprang ut med Viva och sen tog Tyson och jag en runda,




Imorse när vi vaknade regnade det! Så jogginturen vart ännu en gång uppskjuten! Jag gick och la mig igen, nästa gång jag vaknar är det istället jätte varmt ute! Suck. Men ikväll när det blivit svalare ute så ska vi kompensera det med en sväng till hundrastgården så ska dom få springa av sig. Häärlans!

Det är den enda planen vi har för ikväll. Skönt! Imorn ska vi börja packa och ta tag i lägenheterna på riktigt, fast att lusten inte längre finns. Så är ju en lite halvtaskig tvåa bättre en att bo under en gran bredvid luffarn. Tror jag.



RSS 2.0