Vill ha krya hundar!

Blir så trött på halv krassliga hundar! För några veckor sen fick Tyson ett sår på benet som har tagit evigheter att få det att läka, just för att han legat och slickat på hela tiden. Nu, äntligen! Har det börjat läka ihop. Sen hade Viva så ont i magen för någon vecka sen att man inte fick peta på henne, var spya efter spya och idag börjar Tyson gå omrking och rysta på huvet och han vinklar örat hela tiden. Hm. Smuts, vatten, öroninflammation? Vet att jag ringde vet. av den anledningen för några år sen. Fick då till svars att jag skulle köpa öron-rengöring på apoteket. Så nu är det gjort, bara hoppas att det blir bättre så vi slipper vetrinären och att hundarna får må bra nu ett bra tag framöver!



Nu ska vi ta det lungt, efter att ha svullat pannkakor. Var visserligen några timmar sen, men är kräk-mätt ännu! Bluuäh.



Helgens sysselsättningar och nagel-design.

Sitter i soffan och svullar chips och dricker upp T´s julmust. Det behövs efter en helg som denna med flytt, kalas, tvättstuga, storhandling, plugg och bla bla. Är skit trött. Känns som klockan är 22 fast den bara är 18.50, eller igentligen 17.50 eftersom att klockan ställdes om till vetinter-tid inatt. Hur som helst så är det alldeles för tidigt för att vara såhär sov-trött. Blir att ta sig en välförtjänt sovmorgon imorgon! 

Gör en nytt försök att slänga upp halloween designen idag,





Och dagens,





Nu - blir det soffläge tills det är dags att springa ner till tvättstugan igen! T har laddat upp med första säsongen av The O.C, vet inte hur många gånger vi har varvat den serien!


 



Våran helg.

Idag har vi hjälp bror C och Stina att flytta. Måste ju erkänna att det är nog det tråkigaste som finns, tur att det var roligt sällskap iallafall. Nu får det inte flyttas på ett tag! Och nästa gång hoppas jag att det blir flyttlass härifrån sånafall ;-)

Sen har jag även gjort Halloween designen jag skulle göra igår. Men vårat internet är för tillfället meeega segt så går inte slänga upp några bilder. Typiskt! Men slänger upp imorgon om jag har internetet på min sida.

Hur som! Imorgon ska vi åka till ringarum och fira P som fyller 21 på måndag. Grattis i förskott stumpan! Sen är den där jädra tvättstugan bokad imorgon eftermiddag. Så står det även storhandling på schemat - kan det bli mer "typsisk-söndag"?. 

Nej - nu ska vi glo lite på Tv innan det är dags att slänga sig i sängen. 

Godnatt.



Otrevligt besök & nageldesign.

Hur mår ni?

Jag mår bara bra, trots att jag inte har fått någon fredags-kick. Men men! I helgen ska vi hjälpa bror C att flytta så ska vi även på kalas hos P!

Idag har varit en lite seg startad dag. Har fixat Oriflame-pappers göra, städat och myst med mina älskade hundar. Har även suttit och hållt på med naglarna. Hade tänkt att göra något i Halloween-tema. Så fick det bli. I väntan på att det skulle torka så gick jag ut och rökte. När jag satt där såg jag något i ögonvrån komma flygandes emot mig. Trodde det var något litet löv eller så. När jag känner att något rör sig. Då hade en vidrig sådär höst-seg geting tagit sig friheten och flugit rakt ner i ur-rigningen på mig. Panik! Jag kasta ciggen, sprang in och slängde av mig kläderna. Måste sätt lite smått roligt ut. Men fifan va äckligt! Inget stick iallafall, antar att getingen vart lite rädd som jag. Såklart så vart naglarna helt f*uckade. Så fick ta bort allt och gjorde en lite enklare design,



Nu ska jag snart ta och plugga lite teori. Sen när T kommer hem så blir det att åka och storhandla - han älskar när jag kommer sista minuten och tvingar iväg han till Willy´s ;-)



Autumn is a second spring when every leaf is a flower.




Så fick det bli denna gång. 

Nu ska vi bara chilla i soffan. Sköööönt!

 



Nagel-design.



Pillat med naglarna. Bästa med den här är att det inte behöver vara petigt. Den går fort att göra, bara dra lite zebra-sträck som man känner för. Slarvig stil. Det passar mig idag. Har inte ork eller tid att sitta med det egentligen. 

Nu - ska jag ta och krypa ner till sängs nån timme. Denna natt har varit alldeles för orolig för mig, samtidigt som jag fått springa upp titt som tätt. Känner mig inte ett dugg utvilad.. 


En helg i Stockholm.

I helgen har vi varit i Stockholm. Jag har övningskört både upp och hem, och nu är vi tillbaka hela så det gick bra. Var lite små jobbigt på vägen hem när det var så mycket smyg-traffik. Men annars var det lätta plättar ;-)

Uppe i Stockholm har vi spenderat helgen hos pappa & Cissi. På lördagen åkte vi till en jätte häftig thai- resturang som hette "Koh Pang Yang",




Även jätte god mat fast det bästa med besöket var ändå stämmningen i resturangen. Tipsar!
På kvällen blev det spel-kväll. Tyvärr förlora jag och pappa denna gång. Men hämden är ljuv! ;-)

Söndagen åkte vi till fjärilshuset. Jätte fint och mysigt ställe,








Dom hade alla möjliga tropiska djur. Jätte vackra! 

Sen blev det hemåt för att äta pappas köttbullar. Det är att skämmas bort! Yummi, godare får man leta efter! 

Vi for hemåt och hämtade hundarna. Skönt att vara borta men även skönt att komma hem till mina hundar. Natten har dock varit lite jobbig. Viva har haft jätte ont i magen, spytt och gnällt. Idag verkar det dock lite bättre, hon är lite hängig men förhoppningsvis går det åt rätt håll nu. 

Nej. Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och starta denna dag.



Nostalgi!

Har varit hos bror Christer & Stina idag. Dom ska ju snart flytta och nu är det inte långt kvar till bebisen kommer. Längtar! Dom har iallafall varit nere i förrådet och rensat kartonger. Så idag åkte vi dit för att kolla igenom lite av mina gamla saker. Var ifrån åren 95-99 ungefär. Så roligt!

Hittade bland annat ett familje portätt jag målat,



Sån talang! Hittade även en gammal skol-dagbok. Som man skulle skriva i varje fredag tror jag så skulle man lämna in den till läraren. Så jädrans kul att läsa nu! Ett utdrag,


Det var välla tider det. När ens stora bekymmer var att man tappat en tand. Kan vi inte spola tillbaka tiden lite? 

Nej. Nu ska jag snart gå ut med hundarna den sista rundan för idag. Imorn ska vi åka upp till Stockholm och hälsa på pappa & Cissi m. barnen.





Nu är jag igång igen - nagel design.

Resultatet,







Ännu en enkel design. Dock liiite pilligare. Som ni ser har jag gjort några tabbar som jag inte orkat göra om, då det inte behöver vara allt för petigt när man bara exprimenterar lite hemma :) Men jag använder mig utav en "art liner" från Depend som jag rekommenderar starkt när man vill piffa till naglarna lite extra,



Det är en liten tunn pensel som man enkelt kan göra raka linjer med och sen följa dom. Super bra vid tex. fransk manikyr.




Måla först hela nageln vit och sen fyller du i havla nageln i svart efter en sned linje. Där efter tar man art liner´n och målar det pilliga.

Det är en utmaning att måla den här designen med vänster handen ;-) Lycka till!


En välbehövlig dag med P.

Inatt var den värsta natten på länge! Viva spelade verkligen spratt med mig. Hon pep, gnällde, vill upp i sängen osv osv. Vet inte varför hon är så orolig vissa nätter. Slutade med att jag gick och la mig i soffan med Vivvis. Så somnade vi. 2 timmar senare, kl. 3 for vi upp. In i en dusch, ut med hundarna, kladda på lite spakel, sen kom Petra och plockade upp mig. Så for vi till Ullared! 

Hittade bla billiga linnen, underkläder, örngott mm. Och ..



Grejer till naglarna.




Ett vinter-täcke till Tyson för bara 99 kr. Fynd!

Blev en mycket nödvändig och välbehövlig shopping.

Kom hem för en liten stund sen bara. Har haft en jätte mysig och rolig dag med min favorit P!




Nu är jag heeeeelt slut. Så trött, så trött! Så ska bara chilla framför Tvn ett tag, är ju "bonde söker fru". Sen så blir det att krypa ner i kojjs. Läääängtar!



Fake nails, fake hair, fake smile. bitch, are you sure you weren't made in china?

Idag är en ännu en seg dag. Känner mig inte riktigt på topp. Hur som helst så har det städats och plockats! Har även suttit och målat mina naglar.



Gjorde Precis en "Rihanna-wannabe-look". Säkerligen lättare med mallar, men det får gå.



Ett tips från Oriflame,



Jag är riktigt riktigt nöjd. Min naglar brukar annars vara torra och sköra. Men dom har förbättras jätte mycket sen jag började använda mig utav den här.

"Mjukgörande behandling som återfuktar dina naglar. Exklusiv formula med vårdande kamomill, avokado, sheasmör och Pro Vitamin 5 som vårdar nagelbanden och stärker naglarna. 1.6  g."

Just nu 85 kr. (Ord. pris 120 kr)





Nu blir det att glo på en film som vi råkade zappa oss fram till. Plötsligt händer det! 



Lyckad helg med dom bästa.

Igår var vi på 60 års kalas och träffa Tobbes familj. Smed även planer för kvällen då. Så snart åkte vi hem, panik-städade och sen kom Tobbes kusiner Benny, Steven, Carro och även en kompis till henne. Tobbes bror Robban och han flickvän. Så hade vi det lite mysigt här hemma. Sen mosade jag och Carro in oss i bagage utrymmet och så åkte vi alla neråt till bowlingen! 



Där träffades det ännu mera folk som moster, bröderna m. respektive, mamma och en massa gamla polare! Lyssnade även på Bloodlust. Var en riktigt lyckad kväll, tack alla som gjorde min kväll!

Idag däremot har det inte hänt allt för mycket. Jag åkte på jordens hang over och trodde nästan att jag skulle trilla av pinnen. Förrän nu känns det lite bättre. Efter ett varmt bad, innan dess har vi bara chillat!




Svullat pizza, smörgåstårta, godis och druckit läsk i sängen. Det är tillåtet på bakis-söndagar. Vi har även kollar på några filmer,

- Zookeeper
- Crazy, stupid, love. (Skiiiit bra!)
- Timeless. (Rekommenderas starkt!)
- The Beaver ( ... dötrist.)

Efter att ha kännt mig som "Homer" heeela dagen så blev det tillslut en dusch och nu känner jag mig faktiskt som en människa igen! Wooonderbart.







Nagel design.

Idag har jag städat, tagit itu med vårat diskberg, bäddat, påbörjat tvättstugan. Tillslut när jag fick lite dö-tid passade jag på att fixa naglarna då dom var i det sämsta skicket. Testade en ny variant idag ;-) 

Tänkte ta det i några steg här på bloggen. För det är suuuper-enkelt att göra.



Du måste ha någon "top coat" lack, alsolsprit och små tidning urklipp.



Först tvätta rent naglarna, lägg på en bas färg. Vit, ljus-grå, ljus beige nån liknande färg.


Häll upp alsolspriten i locket. När bas färgen torkat på naglarna doppar du ner nageln en liten stund. Ta även lite extra på tidningurklippet för att det ska bli tydligt på nageln. Ta sen tidnings urklippet och tryck på nageln. Även på sidorna så att texten går runt hela nageln. Tryck ett par sekunder. Lägg sen på top coat-lacket så att bokstäverna stannar på sin plats.



Resultatet,











Life is something that happens when you can't get to sleep.

Denna dag har spanderats ihop med Emelie, Lasse & Hugo. Först här hemma och sen åkte vi ut till dom. På kvällskvisten kom även bror Micke, Lotta och Nadja förbi. Så mysigt. 

Och nu har jag & Tyson precis kommit in ifrån en låång springrunda. Var även förbi hos mormor och sa hej, sen förbi hundrastgården där Tyson sprang av sig ännu mera. Sen började mormor ringa varannan minut för att tala om att jag skulle ringa när jag hade kommit innanför dörren. Så blev att spurta hem för att inte hålla henne vaken. Nu är vi trötta! Tyson, min energiknippe började faktiskt sacka efter i kopplet sista biten hem. Så skönt att lyckas få han trött. Men det lär ju jag också få paya av imorgon. 



Nu har jag precis ringt mormor för att informera henne om att jag öppnade portdörren, det dög inte. Inte att jag vred om nyckeln i våran ytterdörr heller. Utan jag var tvungen att vara inne i lägenheten och sätta mig i soffan för att försäkra henne om att jag var i tryggt förvar ;-) Min söta mormor. Nu ligger Viva mellan fötterna på mig och Tyson ligger platt på vardagsrums golvet. T ligger inne i sovrummet. Ska snart gå och lägga mig bredvid honom. Den bästa platsen på jorden. Ska bara fräscha upp mig lite. Så ..






Besök, besökare & en massa strunt.

Idag var Emelie, Lasse och Hugo-charmör förbi! Blidde kaffe och prat. Straxt efter att jag sagt hejdå till dom kom mammsen förbi en snabbis. Har även hunnit med en snabb powernap, lagat mat och plockat en del. Är så jädrans seg! Väntar på att T ska bli klar i badet, som kan ta en eviiiiiiighet. Sen ska vi eller jag köra ut till Emelie & Lasse och umgås.

Jag har kommit underfunn med att vintern kommer om några veckor och med det så är det snart jul! Satt igår hos Tobbes mammas och bläddrade igenom en massa reklamblad, tomtar, tomtar och tomtar plus att "Christer Sjögrens julkonsert" har reklam på TVn varje kvart! Vill inte! Det var ju inte längesen det var nytt år! Jag fyllde ju precis 21! Vi var ju precis i Ibiza. Det går för fort. Om alla hade en "nödbroms" som man fick dra i en gång under en livstid skulle den vara rätt bra att ha nu.. Så fort jag börjar tänka på jobbiga saker så kommer jag alltid fram till orealistiska lösningar. Vilket är rätt bra. Då glömmer man alltid problemet och filar på den "orealistiska lösningen" istället. Bla blaa. Nu pladdrar jag bara.

Nu kom T ut ur badrummet! Wii! Alla ur vägen nu, för snart är jag på vägarna!



Tacka vetja picnik.com


Tar igen.

Sååådärja! Har inte bloggat på ett tag för att .. bla bla. Varför ha en ursäkt till min egna "dagbok"? ;-)

Hur som! Idag har Petra varit förbi på en massa prat och kaffe! Bror C var även förbi en snabbis. Jag har även kommit underfunn med att jag vill söka en jädra massa natt-jobb. Perfekt! Nattuggla - nattjobb. Så nu ska jag sitta och slipa på mitt CV och skicka iväg! 

Körkortet. Går bra. Teorin kanske går lite sämre, har fastnat lite! Men ska ta tag i det snart!! Körningen där emot rullar på. Nästa gång med Kai är inne i stan, behövs bara bokas tid sen lever Norrköping farligt ett tag. Kör även en heeel del med T nu. Eller faktiskt en massa! Så mycket att han har börjat tvivla på om det är hans bil. Funderar på att lacka in en övningskörnings skylt på bakluckan. Då skulle han bli glad! Han sitter mest bredvid och gal. "Öhhh! Kör inte så jädra nära" eller "för fan kan du inte köra normalt eller?!". Min argument är alltid att jag faktiskt håller på och lära mig *ängel* eller "Kai säger att man får göra så osv...". Den upprepas ganska ofta. 

Annars umgås det med familj, tränas hundar och vardagliga grejjjor. Ska snart ut med hundarna den sista rundan så blir det att krypa ner till kojjs snart. Sååå ...





Beroende.

Varenda lediga lilla stund, om nätterna, på toan, vid middag och "en kaffe och wordfeud". Wordfeud, wordfeud, wordfued. Aldrig varit med om något så beroendeframkallande spel. Borde stått en beroende-varningstext när man ladda ner. Igår kväll låg jag och spelade till kl. 2 på natten. Upp och hoppa vid 9-tiden idag. Tortyr! 

Nu ska vi snart åka ut till sommarstugan för att träffa pappa & Cissi m. barnen. Efter det ska vi förbi mamma & hennes nya bööyfriend. Blir roligt! Det jobbigaste är att jag inte kommer ha någon internet uppkoppling - ingen wordfeud ;-)

Nu ska vi ut med hundarna. Sen ska JAG köra till Kvarsebo. Wii!






God morgon.

Gick upp tiiiiidigt idag för att springa med Tyson. Sagt och gjort, på det blev det även lite lydnad och hundmöten. Gick bra. Det var riktigt kul idag för han hade massor energi så det är bara att hänga på i hans drag. 



Idag står tvättstugan på schemat. Så jädra tråkigt. Så ska jag tame tusan sätta mig och plugga lite och komma underfunn med hur man räknar ut stoppsträckor med reaktion, broms-sträcka och allt vad det är!



Unge i bur.

Haft fin besök här på kvälls kvisten. Bror Micke, Lotta och söta Nadja. Hon tog plats i buren,



Kastade in papper och pennor och sen stängde hon om sig för att sätta sig och rita. 

Jag ska snart krypa ner bredvid T. Imorn har Tyson och jag planer på att gå upp tidigt för att hitta på några aktiviteter. Vad det blir får vi se :-)






Don't count the days- make the days count.

Har precis stigit upp ur sängen. Behövde ta igen lite sömn efter dom senaste dagarna. 

I lördags var vi hos min farbror, hans fru och mina kusiner. Blev fika. Mycket trevligt, allt för sällan man träffas. Efter det for det hemåt en snabbis sen var det dags att gå på kalas uppe hos Tobbes systers familj, då hennes son fyllde år. Sen blev det hemåt och soffläge innan det var dags för mig att gå och sova.


Söndags. Kl. var ställd på 03.45. Upp och hoppa! In i en dusch, kleta på sig sminket och sen plocka mamma upp mig. For sen ut till Linköping och plockade upp mammas pojkvän och barn för att se åka vidare till - Ullared! Var mycket folk som vanligt. Jag tycker tametusan att det inte är så jädra billigt längre. Men lite fick jag hem iaf, bland annat..










Även vardagsrumslampa, strumpor mm.

Och igår måndags. Då tänka jag sova ut efter Ullared-dagen, men blev inte så. Vaknade tidigt. Men dagen rullade på, tränade hundar.




Så var även en efterlängtad Petra förbi.

Tobbe har även fått sitt handledar tillstånd, så vi har kört en hel del bil dom här dagarna! Jag är cool lugn - han är super duper nervös ;-) 

Nej. Nu ska jag sparka igång denna dag!



RSS 2.0