Bor med en tjuv.

Är der bara jag? Eller är mindre hundar svårare att uppfostra en stora? Tyson har aldrig varit några problem med. Inomhus är han jordens lugnaste hund (med vissa undantag när han får sina glädjeryck). Men om det blir för mycket kan man lätt avbrytat. Han har snott en bulle från vardagsrums bordet på alla dessa år! Men Viva är en riktigt tjuv! Så fort man vänder ryggen till för att röka, gå på toa, hämta något i köket osv. Så hoppar hon antingen upp på vardagsrumsbordet och nallar det som finns där (dricka ut kaffekopparna är poppis), springer ut till köket och rotar i papperinsamlingen, hoppar upp i soffa/säng, springer och hämtar strumpor mm.

Hur ska man tillrättavisa henne när hon gör det så fort man inte är i närheten? Hon vet så väl att det är fel. För så fort hon hör att man kommer slutar hon med vilket hyss det nu är hon gör. 



Oskyldig?




Kommentarer
Postat av: Mia

Tror inte att de e svårare, bara de att många vågar inte ta i på samma sätt med en liten hund som med en stor.. o sen så ser dom ju så söta ut när dom tittar på en med sina små söta ögon!

2012-01-20 @ 16:13:18
URL: http://www.odjuren.n.nu
Postat av: Mia

förresten, var glad att du bara har en tjuv, jag har två stora o tre små tjuvar.. :P

2012-01-20 @ 16:14:40
URL: http://www.odjuren.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0