Sommar-dagar.

Gårdagen kom Petra förbi här, det var för det mesta soffläge och vi försökte komma på något sätt att få fredags kvällen att gå. Men icke. Slutade iallafall med att jag & T lite senare åkte ut till sommarstugan. Senare på kvällen kom även Pappa & Cissi m. barnen. Så blev lite mys på altanen. Jätte skön, sommar kväll! Tog 23 färjan hem. Båda var super trötta när vi väl kom hem, så blev sängen rätt så snabbt.
Idag däremot steg vi upp tidigt för att göra oss iordning och lämnade hundarna till hundvakterna, sen for det iväg ut mot Rejmyre. Till farmor och farfar, så var även farfars syster Anita där ute. Rätt så snart när vi kommit ut åkte vi ut till skogen för att plocka svamp. Hitta inget av av svamp precis, men fick iaf ihop rätt mycket tillslut! T imponerade rätt mycket på farfar och Anita. Då han fick ihop mest, plus där ;-) 

Efter två timmar kom vi tillbaka till deras hus. Blev grillad fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Till efterrätt blev det päronpaj och vaniljglass. Farligt gott!









Kliar nu på heeela kroppen efter skogsturen! Farfar var dock den enda som hade en synlig fästing *ryser*. Nu, blir det kaffe på det här och sen ställa sig för att rensa svamp! Ska nog hinnas träna lite på "ligg" & "käms" också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0