Stockholm & möbler.

I fredags så åkte jag och hämtade upp några möbler som jag hade paxat på loppisen. En gammal symaskin med bord, en hallbyrå med spegel, en pigtittare och en stol.

Och i lördags åkte vi tidigt upp till Stockholm med Christer, Stina & Cornelia, till pappa & Cissi. Bjöds på god mat, mycket skratt (som vanligt!!), litet firande av T och så var vi även på läkarmissionen, där jag köpte två gamla skolbänkar, dom är dock kvar i Stockholm i väntan på transport ner ;-) 

Idag åkte vi hemåt innan dess hjälpte vi pappa med lite sysslor på tomten och så var vi även förbi outleten i Barkaby. Det är alltid tråkigt att åka därifrån men det är ändå väldigt skönt att komma hem, speciellt till mina pälsklingar. 

Nu på kvällen har vi sett klart på filmen Chloe som vi började se i fredags, den rekommenderas! Är en film med bla. Amanda Seyfried (stavning?!) Har aldrig sett en dålig film med henne! Så se den!

Har även börjar måla på hallbyrån,


Den blir tuff! Är en ganska bastant spegel till och fina beslag. Ska bli kul att se slut resultatet, då jag hade svårt att se den i vitt när den stog där i sin mörkröda, betsade färg. Men det bli bra tror jag. 

Stolen ska dynan kläs om på, får se vart den hamnar sen. Håller tummarna för att den får plats i sovrummet! 

Nu ska vi straxt till kojjs, min rygg värker och både T & jag är helt slut. Imorn är det jobb som gäller igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0