Midsommarfirande.

Gårdagen vart som beräknat väldigt stressig! Men väldigt trevlig och rolig dag trots det. 

Började som sagt med jobb på morgon ihop med chefen, som var väldigt nöjd över mig. Så jag får stanna, wihoo! 
Vi slutade ungefär en halvtimme tidigare så jag passade på att åka hem och byta om istället för att knöla i bilen. 
Var ungefär hemma 20 minuter, duschade av mig. Böt om, ut med hundar, packade ner det som skulle med och sen åkte vi vidare till Kvarsebo. Där var pappa, Cissi, Cissis föräldrar och barnen. Bjöds på god mat innan vi for vidare till det lilla midsommar firandet i byn, där pappa och Tobbe Kastade yxa,


Det fanns även olika lotter mm. Men tyvärr gick vi därifrån utan några vinster ;) 

Väl tillbaka till stugan så vart det "midsommarspel" (som julspelet) och tipspromenad. Våra vunna paket från midsommar spelet blev så mycket som Yatzy, sugrör, vårstservetter, nagelsax, munskölj mm. Hur roligt som helst! 


Jätte rolig och trevlig midsommarfirande ute i Kvarsebo! Tyvärr, var vi tvugna att åka tidigare en vad vi hade velat. Men schemat rullade på! Vi hoppa på färjan och körde vidare på Sörping upp till mormor. Där var mormor, kusin, hans flickvän, moster och hennes kille. Det blev grillat och kubbspelning!


Även där hade vi velat stanna längre en vad som var tänkt! Men T var vid det här laget fortfarande nykter och körde, och ölen där hemma kallade på honom. Så vi for snart hemåt, upp till mamma & Thomas.

Vi hade lyckats åka varje gång innan det bjöds på midsommar tårta, men framåt midnatt så bjöds det på jordgubbstårta uppe hos mamma. Yummi!

Väldigt lyckad midsommar! Tusen tack för alla inblandade!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0