Veckan i Ibiza.

Nu har vi landat lite här hemma! Mina älskade och efterlägntade hundar är hemma, så underbart! Har saknat dom så otroligt mycket. Tyson har varit hos mamma och busat med Kelly dagarna långa och Viva har skämts bort hos Tobbes mamma Kerstin, så man kan väl ändå säga att dom också har haft en mini-semester ;-) 

Veckan i Ibiza har varit sjuukt underbar. Känns lite overkligt nu när man är hemma, dom sista två dagarna började man känna av lite hemlängtan men nu vill man nästan tillbaka när kommer hem till ett regning Sverige. 

Hur som helst så har veckan inneburit en hel del sol och bad i det turkosa havet, mysiga stunder och kvällar med familj. En hel del promenader till fina bergs/havsområden och en heeeel del pina colada ;-) Mumma! Det har varit ungefär 30 grader och strålande sol hela veckan. Vi brände oss redan första dagen utan att märka det förrän på kvällen. Så en hel del färg har nog alla fått. 

Vi åkte även en "glas-båt". Alltså en båt med glas botten, så man kunde se ner i det vackra havet! Så otroligt fint med fiskar och alla berg som formar broar och grottor. Fick även se ett vrak, ett gammal fiskebåt som brann ner och sjönk för ca 30 år sedan. 

Mornarna började ungefär vid 8 tiden då det var liite jobbigt att sova i värmen och i en hård hotell säng. Morgonen började alltid med en hotellfrukost, efter det for det oftast ner till stranden som låg precis nedanför hotellet. Det spenderades också vid poolen, sen flög dagarna förbi. Vart hotelllunch och -middag. På kvällarna var det alltid någon typ av underhållning som dansörer, eldslukare osv. Sen slutade det antingen med att krypa ner till kojjs eller spela kort med våra hotellgrannar Christer & Stina. 

Slänger upp lite bilder, så ni får se hur bra vi har haft det ;-)




































Har några hundra foton till men orkar inte sitta och lägga upp flera just nu, kanske kommer vid senare tillfälle!

Nu - blir det underbart gevalia kaffe! Någon som det har varit dålig om på Ibiza! Lovely.

Skriver senare om inköpen som gjordes nere i Ibiza!



Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken underbar vecka ni verkar ha haft :) Vi vill jättegärna se bilder :) Om 9 veckor är det vår tur, men vi försvinner i 14 dagar :)

2011-06-23 @ 19:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0