Min kväll, musik & tankar.

Vad gör jag då? Jo, jag ligger i sängen. Lyssnar på skyhög musik, älskar. Just nu kör vi Nickelback på repeat med låten - If today was you last day. Mycket fin! Men också bla,

Melanie Fiona - Monday morning
Pink - Fucking perfect
Katy Perry - Firework,

Det gillas! Karln är och gaddar sig, fyller på tribalen han började med för några veckor sen. Tyson ligger och tuggar på ben, grannen .. Ja, han borrar i väggen. För en gång skull stör det mig inte, för idag tänker jag överösta han med min underbara musik.

Kvälls tankar.

 

 

Idag har jag kommit underfunn med att jag är en sån långsint människa! Tanken "undra om jag är den enda människa på hela jordklotet som tänker som jag gör" har dykt upp ett antal gånger den sista tiden. Jag kan inte släppa saker! Jag står kvar, hänger upp mig på saker, medan alla andra går vidare helt opåverkade. Det kan göra mig ledsen många gånger, för jag förstår inte hur folk kan ha gett upp hoppet eller hur dom bara kan glömma och fortsätta leva, gå vidare utan att det gamla har influerat dom. Innerst inne vet jag att det är rätt att blicka framåt, gå vidare bara att jag inte vill inse det alla gånger.

Tanken "Skärp dig Sandra! Gå vidare, sluta älta!" är inte heller helt obekant för min hjärna som för det mesta går i högvarv. Kan bli så arg på mig själv. Jag vet att det inte är värt att älta saker. Blicka inte tillbaka. Jag står kvar, medan alla andra faktiskt gör det rätta och går vidare.

Det kommer aldrig bli som förr, jag kommer aldrig bli lilla Sandra igen. Det ger mig inget annat en skuldkänslor, för dom människorna som faktiskt är lyckliga idag. Men ibland .. Ibland önskar jag bara som att allt vore som förr, fast att alla var lyckliga förstås. Jag hänger kvar vid hoppet en liten stund tills jag är stark nog, för att följa strömmen och gå vidare. Blicka framåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0