Lycklig lottad.

Just nu är T påväg ner för att köpa nyponsoppa och glass, såna nödvändiga saker att ha hemma när man är sjuk. Världens bästa pojkvän! Jag har dessutom gått och blivit sämre, men det är väl så framåt kvällen.

Får såna skuldkänslor när Tyson inte har fått röra på sig. Husse har stått för promenaderna och han tycker att aktivering av Tyson inte är sådär super kul, han håller sig hellre till bil-meck då. Men så fort jag blir frisk då jädrar blire långpromenad!

Satt och dagdrömde förut och kom underfunn med att jag jättttte gärna någon gång i framtiden skule vilja äga ett hundspann. Nackdelen är väll att man måste flytta uppåt i landet för att utnyttja dom svenska vintrarna till max. Men skulle vara så kul!

Ser så härligt ut! Släde, på-pälsad, hundar som är helt ivriga över att få dra. Så kommer man in efter en lång tur, sätter sig med en filt och varm chocklad. Underbart! Har verkligen lyckats få upp en bild där!
Nu hör man husse brumma förbi för att åka vidare till parkeringen. Tyson som vanligt börjar gnälla! Han vet precis när det är den dovt brummande saaben som kommer.. Ioförsig känner han även igen mammas tickande billjud.
Nu -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0