Sen joggingrunda och lite annat.

Har precis kommit innanför dörren! Har sprungit en timme med Tyson. Vi båda har nog lite överskottsenergi. Vi hann även med en liten bus-paus i hundrastgården. Bra träning om vi någon gång ska kunna få bukt med hans rädsla för mörker och faktiskt kunna slappna av på kvälls/natt promenader. I vanliga fall går han på hel spänn hela promenaden och alltid alert.

På den här promenaden stötte vi på en igelkott. Men Tyson har stoooor respekt för dom små krabaterna. Sen förra sommarn när vi var ute och gick och han fick gå i lång-lina så stannade han till vid en buske, körde in huvudet. När vi till slut kalla in han så kom han springades, svansen for framåt tillbaka och han såg så stolt ut för att han hade hittat en boll i busken! Några sekunder senare kommer han nog på att den faktiskt är taggig och slänger igelkotten i diket. Stackarna! Tyson för att han gick från att vara så lycklig till inte lika lycklig och igelkotten för att blivit tagen och behandlad som en boll. Men det lär iallafall inte hända igen! ;-)


T ligger just nu och snarkar så sött inne sovrummet, Tyson likaså fast i bädden. Så det är väl kanske dags för mig att också krypa ner till sängs. Imorn ska vi upp skapligt för att fira min mamma. Så ..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0