Busy, busy, busy.

Haft fullt upp! Maj månad, är nog den månaden där det är flest händelser på tapeten. Varje helg från fredag till lördag är uppbokat! Det mesta är nöjen, så det gör det lite enklare att överleva.

I fredags åkte vi upp till Stockholm, till pappa & Cissi. Därifrån åkte vi pendeln till "Norra brunn" där Johan Glans ståuppade. Det bjöds på god mat, bra sällskap och mycket skratt! Väldigt lyckat! Har än idag träningsverk i skratt musklerna. Så tusen tack för den presenten, den kunde inte varit mer uppskattad. Lördagen blev det att hjälpa till att öppna upp poolen. Vååååårtecken!


Blev även rensning av garage och ett varv till återvinningen, där vi inte var dom enda som hade haft garagerensning ;-)

Det käkades lite lunch och sen satte vi oss i Bettan (som för övrigt skötte sig så fint hela vägen upp & ner) och for hemmåt. Här hemma var det bara att landa, pussa på vovvsingarna och åka vidare mot bilträff. Mycket folk och mycket bilar! Trevlans. 

Senare blev det att somna till en film. Blev "The hunted house",


Klockren! (Om man har sett paranormal activity filmerna.)

Idag sprang vi igenom marknaden som är i Sörping och efter det var vi förbi hos Tobbes mamma Kerstin. Nu är vi hemma igen och jag har hunnit småplockat lite. Den känslan är skön! När man inte har hunnit varit hemma och när man äntligen får chansen att plocka iordning hemma. Underbart!

Nu - släppa ut hundarna och dricka kaffe!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0