Familia ante omnia.

Igår åkte vi som bestämt in till Christer, Stina & lilla Cornelia. Mycket mysigt! Bjöds på tacos och massa bebis mys.









Åkte hem rätt sent och upp tidigt idag! Först fick vi morgon besök utav Micke & Nadja. Mycket mysigt! Sen åkte vi och lämnade hundarna hos hundvakterna för att åka och kolla på ett hyreshus tillsammans med Micke, Lotta & Nadja (tvåfamiljshus). Så fint! Skulle vara perfekt för hundarna och oss också såklart! Så nu är det bara att hålla tummarna för att vi får det. Var tydligen många intresserade på även detta hus!

Efter det for det vidare till Linköping för att kolla på en golf till bror Micke. Sagt och gjort! Var en riktigt fin bil, så Micke slog till rätt fort. Vilket han gjorde rätt i. Efter det blev det Ikea lite fort, var igentligen bara meningen att hänga med in som sällskap till Micke & Lotta då dom visste vad dom skulle ha. MEN när man går där så kommer man ju inte ut tomhänt! Vad det blev, får ni se imorn (typiskt att vi glömde kassen i brors bil).

Sen for det även vidare till Bestorp till Thomas, mamma och barnen. Bjöds på mat, slutade även med att alla satt klistrade framför melodifestivalen. Blev hemfärd sent även denna kväll. 

Har varit en jätte bra dag! Nu har vi våra älskade hundar hemma igen och T har precis gått och lagt sig. Så jag ska ta och göra honom och hundarna sällskap straxt. Är super trött! Så ..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0