Nykomlingen Viva.

Idag vid 14 tiden åkte vi till Gusum, för att titta på en liten naken tik. Vi åkte dit utan några speciella förväntningar. Så mötts vi utav en glad tjeja, som kommer springandes. Hon skuttade fram och ville så gärna hälsa. Det har varit värt allt detta letande efter den hunden. Som är just framåt och glad! Tror att hon och Tyson kommer ha det super roligt, även få mycket utbyte av varandra på så sätt att Tyson är lite tillbakadragen medan hon är den som är framåt osv! Så hon hängde med oss hem :-) Så nu har vi en liten nakenfis här på 8 månader. 

Det första vi gjorde var att åka hemåt. Hämtade upp Tyson, så gick vi en promenad. Tyson var uppspelt men sa inte så mycket. Viva (som hon heter) var mer högljudd! Hon ville ju såå gärna fram och hälsa! Men vi gick och gick, till båda hade lugnat ner sig och som nu längre inte brydde sig så mycket om varandra. Sen kom mamma förbi och plockade upp oss. Så åkte vi ner till våran lilla hundrastgård och släppte dom lösa. Det var en syn :-) Tyson bjöd in till lek gång på gång, medan Viva var liite osäker på hur han ville leka med henne. Så hon stog vid benen på oss medan Tyson sprang runt och runt. Då sniffade dom även lite på varandra. Efter det bar det hemmåt. Tyson är lite ovan och håller helst koll på vart den lilla befinner sig. Hon håller sig på lite avstång ifrån Tyson. Ställer sig bakom möbler osv för att titta fram. Just nu ligger Tyson på vardagsrumsgolvet medan Viva springer omkring T´s ben i köket, nu när han lagar mat. Fast hon vågar sig gå närmare Tyson mer och mer.



Viva befinner sig under stolen där mamma sitter och Tyson väntar på att hon ska få komma ut så han får busa :-)




Jaha! Trååååååkigt.



Viva gömmer sig bakom T´s ben. Slänger ett litet valpöga också i hopp om att få en liten matbit :-)

Nu ska det käkas! Sen blir det kaffe på den här!






Kommentarer
Postat av: Stina

Åh, vilken fin liten tjej :) Hoppas det kommer funka fint mellan henne och Tyson, att hon blir modigare allt eftersom :)

2011-05-21 @ 19:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0