Stoltast.

Imorse tog jag och Tyson oss en liten sovmorgon, gick upp vid 8 tiden. Passade på medan solen var framme och tog en promenad. Mycket kontakt och -lydnadsövningar. Hittade även en massa nedfällda träd, som vi tränade balansövningar på. Tog ca 2 timmar. Tyson hittade även en sunkig tennisboll som låg på vägen, som han plockade med sig och bar hela vägen hem. När vi kom innanför dörren sprang han runt och kasta den upp i luften gång på gång. Han bara älskar saker som han hittar själv ute, här behöver man inte köpa leksaker för dom ligger oftast och skräpar. Hans favorit har alltid vara en ögla ifrån en bogseringlina, som han hittade ute förr, förra sommaren. 

Det kom även en bonde i en traktor och stannade precis bredvid oss för att säga att Tyson var vacker. Det vet vi ju ;-) Men roligt att höra det från andra också. När vi nästan var hemma så såg vi Natta och Bobby en bit bort. Passade på att träna lite då. Vi stog kanske ca 100 m ifrån varandra, så gick vi närmare. Stannade upp, så hundarna fick sitta och titta lite på varandra och ha en chans att lugna ner sig. Så gick vi närmare så avståndet vart mindre och mindre. Så duktiga! Det gick super bra. Kontaktövningarna har gett resultat. 

Så just idag är jag en extra stolt matte! För att hela promenaden gick helt klockren och för att jag har en så himla vacker och fin hund!



Älskade varelse.


 


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Så fin han är. Har ni varit på Hundforumet än? Nyfiken hur det gick.

2011-05-06 @ 13:37:16
Postat av: Stina

Vad kul att det går så bra :) Han är så fin!

2011-05-06 @ 16:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0