Fredagsmys.

Fredag kväll, den tillbringas med mina bästa killar. T & Tyson. Sitter och avverkar tv-tablån, program efter program samtidigt som jag smaskar chips. Har precis kollat på "äntligen fredag". Känns som att Sean banan blir lite för mycket. Han har nog fått så mycket respons att han har skaffat sig lite för mycket huvud. Nu är det iallafall "101 sätt att åka ur en gameshow". Fytusan att folk går med på att ställa upp i ett sånt program frivilligt.
Efter detta program är det även det nya "varning för barn". Får se vad det är för något. Roligt när det börjar hända lite på tv-tablån. Känns som att alla mer eller mindre går in i en ide på höstkanten och ett halvår framåt. Tv-tablån suger, folk blir liksom gråa och tråkiga, finns inga speciellt roliga aktiviteter att göra på vintern i jämnförelse med sommaren osv osv. Så antar att det här är ännu ett vårtecken, det börjar hända lite ..
Avslutar med ett jätte fint citat, finns som väggord på www.stilcompaniet.se. Funderar starkt på att skicka efter. Men det får vänta tills vi får våran tvåa. Nu - Tv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0